0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direkt sizden alsak havale ile ne kadar olur ufuk bey. kargo ücreti sizde de bukadar yüksek mi?
LM SL6 1lt. direk bizden alırsanız 120₺, N11 fiyatı şu an %5 kampanyalı, bizim Yurtiçi Kargo ile anlaşmamızda da 20₺ civarı bir kargo ücreti çıkıyor.
MerAbi e120 2004 e motul dot 5.1 mi koymalıyım yoksa dot 4 mü bir de kaç lt lazım komple değişim için
80.000 bakımı için LM SL6 DOT4 Satın aldım fakat yaşadığım bölgede o kadar çok iyi ustalar var ki 5 yer gezdim değiştirmediler.
2018 1.6 aracım 48.000 km'de. 40 bin bakımında yetkili servis 0.5l yağ koymuş sanırım fren hidroliğine. Tamamını değiştiklerini sanmıyorum. Acaba 1 litre yağ alarak komple değiştirmeli miyim?
500ml. ile ancak hava alma işlemi yapılabilir, tam değişim için 1lt. yeterli olur, tam değişim yapmanız daha faydalı olur.
Ufuk abi hangi yağı almalıyım?Yağı ustaya götürdüğümde değişirken neye dikkat etmem gerekiyor. Şanlıurfada yaşıyorum burdaki ustaların malesef çok bir bilgisi yok. Hatta çok acil değilse değişim 1 aya kadar kocaeline gelicem inşallah, günü birlik size gelip te değişim yapabilirim aslında.
Öncelikle işi ehliyle yapabilecek bir usta bulun ve görüşün Fren hidroliği değişimi, majör olarak istisnalar olsa da genellikle fren merkezine en uzak tekerden başlanarak çapraz şekilde tüm tekerlerden yapılır, bunun dışında bir çok minör nüanslar mevcut,Daha önce de belirttiğim gibi Liqui Moly SL6 iyi bir tercih olur.
Birkaç ustayı aradım fren hidrolik yağını değiştirmek istediğimi söyledim, bana şaşırdılar ve güldüler abi. Bu yaştaki ve kmdeki arabanın hidrolik yağı hiç değişir mi diyorlar. Düzgün ustayı bulamazsam yazın size gelicem artık abi. Teşekkür ederim