0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün TEM Oto'ya gidip Fren hidrolik değişimini yaptırdım. Genel olarak memnun kaldım. Yalnız yarım litrelik orjinal toyota yağı kullanıldı. 2. Yarım litrelik kutuya gerek kalmadı, kullanılmadı yani. Forumda hep 1 litre ile değişim olur deniyordu.
Merhaba İsmail bey,Bu mesajınız üzerine 35 dakikalık sesli video kaydı izledim akabinde ustamız ile de görüştüm, sizin aracınızın fren hidroliği daha önce ana merkez üzerinden çekme/ekleme yapılmış, dolayısı ile sistemdeki hidroliğin kaliperlerden temiz bir şekilde gelişi nispeten daha az miktarla mümkün olmuş.İyi günlerde, sağlıkla kullanın hocam, saygılar.
Hortumda neden hava kabarciklari var?? Olmamasi gerek miyor mu?
Bizim toyotalarda (2018-corolla) direksiyon hidroliği var mı? youtobeda bir usta golfün fren hidroliğini değiştirirken direksiyon hidroliğinide boşalttı. Bizimde değiştirmemiz gerekir mi
merhaba arkadaşlar, fren hidroliğini https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly-fren-hidroligi-sl6-dot-4-500-ml-21167 olarak aldım. Disk ve balataları komple değiştireceğim, fren hidroliğini frencide değiştirmek istiyorum, disk ve balatalardan sonra mı önce mi değiştirmem lazım? teşekkürler
Disk,balata ve hidroliği aynı anda değiştirin çünkü balatanız bittikçe hidrolik seviyeniz düşecektir ve ister istemez daha fazla eski hidrolik ile yenisi karışacak