0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o zaman ayrıca frenciye değil, disk balata değişiminde ustaya değişim yaptıracağım.
Fren hidrolik yağının değişimi oldukça zahmetli bir iş bu işlemi accord aracımda tek başıma yapmıştım ve perişan olmuştum. Bu değişim için kolaya kaçsak yani depodaki hidrolik yağını çekip çektiğimiz miktar kadar eklesek ve 1-2 hafta sonra aynı işlemi tekrar etsek ve bunu 40 binde 1 değil de 10-15bin kmde bir yapsak etkili bir yöntem olur mu? Malum yeni corollalarda stepne, kriko ve bilimum malzemeler olmadığı için mecbur ustaya gidilmek zorunda ve bu işlem için en az 300-400 lira işçilik alırlar diye düşünüyorum. Onun yerine 1lt yağ ortalama 100-150 lira her bakımda bu işlemi yapsak daha uyguna geliyor ne dersiniz bu duruma
Hangisi önce gelirse diye yaklaşım var biliyorsunuz servislerin yönlendirmesiyle..biz km ye göre işlem yaptırıyoruz,ancak değişime karar verdiğiniz zaman eğer dışarıda değişim yaptıracaksanız aracın modeline uygun olan hidrolik yağının aynısını Toyota servisinden alın ve değişim yaptırın.