0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Murat bey selamBendede aracı kapatınca silgiler neredeyse orada kalıyor onda bana göre sorun yok,şöyleki aracın kontağını kapatınca demekki her yerin enerjisi kesiliyor diye düşünüyorum.Yani elektrikten kaza bela riski en az düzeye indirilmiş bence.Biraz bekleyip silgiler park ettikten sonra kontak kapatıyorum.Selamlar Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2016, 20:13:31Bu arada ayna modülü güzelmiş ancak biraz pahalı gibi geldi banagüle,güle iyi günlerde kulanın
75 tl ye ayna modülü birde direksiyon dönünce sislerin yandığı modülü satan biri vardı forumda. hatta Talat abi fiyatı yüksek bulmuştu
Murat bey selamBendede aracı kapatınca silgiler neredeyse orada kalıyor onda bana göre sorun yok,şöyleki aracın kontağını kapatınca demekki her yerin enerjisi kesiliyor diye düşünüyorum.Yani elektrikten kaza bela riski en az düzeye indirilmiş bence.Biraz bekleyip silgiler park ettikten sonra kontak kapatıyorum.Selamlar
Selam Talat hocam yarın sorarım Ferit beye konu ile ilgilenirlerse yaparlar tabiki.Önemli olan onların aklına yatması ne kadar satış yapabilecekleri.Ama umuyorumki tüm araçlara uygulanabilirlik açısından uygun göreceklerdir.Keyifli sürüşler dilerim.
Kaan o sadece ayna modülü satıyordu ve onun modül ayna indirme süresi ile kaldırma süresi aynı oluyordu farklı farkli ayarlanmiyordu. Böyle olunca ayna ayarı sürekli bozulur. Çünkü inerken ve kalkarken aynı sürede inip kalkmıyor.
Doğru ama o kişi ayrı ayrı bahsettiğim iki modülü de satıyordu O bahsettiğim dönemde Ahmet abiye sormuştum. O demişti ki aynada bir şey eksik o yüzden bu olmaz. Takılır ama eklenebiliyorsa o şey eklenmeli. Dün bütün gün düşündüm araştırdım anımsayamadım. O şey neydi Ahmet abi?
Talat bunlar ayna için iş görmez mi?http://www.aliexpress.com/item/1-Pc-Car-Rearview-Mirror-Small-Round-Mirror-Side-Mirror-Wide-angle-Adjustable-Visual-Convex-Surface/32617738476.html
Hmm mantıksız değil abi aslında denenebilir sanki.
Tamamdır dersen sepete atacağım, görüntüsüde kötü değil çerçevesi yok.
Valla abi benim de alasım var 70 lira vermek yerine güzel çözüm büyüklüğü nedir aynayı çok kapatır mi? Eski beyaz torosumda benzerini kullanıyordum ama kör nokta icin
Talat ayarı bozulsa bile uzun sürede milimetrik bozulacaktır ve elle minimal bir düzeltmeyle tekrar eski haline gelecektir en kötü. Ayarın bozulmasında ben şahsen (Modül zamanlamasında sıkıntı yoksa) Toyota'nın ayna modülünde bir sıkıntı olduğunu düşünürüm. Dediğim gibi olsa da milimetrik olur diye düşünüyorum Videoda baya iyi gibi.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay/
5 cm diye okumuştum sanki. Valla ben hiç ayna kullanmadığımdan böyle birşeye ihtiyaç duymadım gerçi tamponuda sürtmedim değil hani
Yav hiç kaldırım kenarına park etmedin mi abi.cok yanasinca jant rezil oluyor. Açık yanasirsan araba öküz gibi yolun ortasında kalıyor.
@Murat Köse (28015) sana bana 1er tane hediye almış Talat , çok sevindim havalara uçtum, sağ aynayı çözdük solu napıcaz diye kara kara düşünürken mutlu haberi aldım Bu arada son zamanlarda tam kobay olduk hani valla sürekli geri viteste kullanmıyoruz ki, günde 2 defa toplasan 30-45 sn maksimum. Modül bozulmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olsa da satıcı Manisa'da. abi aynanın kalkması içi de zaman ayarı var. ha bire ileri geri yapıyorsan 4 sn ayarla , geri vitesten çıkınca 4 sn beklesin ayna kalkmak için.