Gönderen Konu: T27 Avensis Konfor Sinyal Modülü İçin Talep Toplama Konusu!  (Okunma sayısı 22945 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: T27 Avensis Konfor Sinyal Modülü İçin Talep Toplama Konusu!
« Yanıtla #80 : Mart 20, 2016, 20:12:39 »
Murat bey selam
Bendede aracı kapatınca silgiler neredeyse orada kalıyor onda bana göre sorun yok,şöyleki aracın kontağını kapatınca demekki her yerin enerjisi kesiliyor diye düşünüyorum.Yani elektrikten kaza bela riski en az düzeye indirilmiş bence.
Biraz bekleyip silgiler park ettikten sonra kontak kapatıyorum.
Selamlar

Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2016, 20:13:31
Bu arada ayna modülü güzelmiş ancak biraz pahalı gibi geldi bana
güle,güle iyi günlerde kulanın
Sadece V-POWER - Anti LPG

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Mart 20, 2016, 20:12:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Mart 20, 2016, 20:21:01 »
Murat bey selam
Bendede aracı kapatınca silgiler neredeyse orada kalıyor onda bana göre sorun yok,şöyleki aracın kontağını kapatınca demekki her yerin enerjisi kesiliyor diye düşünüyorum.Yani elektrikten kaza bela riski en az düzeye indirilmiş bence.
Selamlar

Mesaj Birleştirildi: Mart 20, 2016, 20:13:31
Bu arada ayna modülü güzelmiş ancak biraz pahalı gibi geldi bana
güle,güle iyi günlerde kulanın
Ümit abi bu ayna modülünü elo yapamaz mı?  Görüşme şansınız var mı?
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Mart 20, 2016, 20:29:37 »
75 tl ye ayna modülü birde direksiyon dönünce sislerin yandığı modülü satan biri vardı forumda. hatta Talat abi fiyatı yüksek bulmuştu :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #83 : Mart 20, 2016, 20:35:13 »
75 tl ye ayna modülü birde direksiyon dönünce sislerin yandığı modülü satan biri vardı forumda. hatta Talat abi fiyatı yüksek bulmuştu :)
Kaan o sadece ayna modülü satıyordu ve onun modül ayna indirme süresi ile kaldırma süresi aynı oluyordu farklı farkli ayarlanmiyordu. Böyle olunca ayna ayarı sürekli bozulur. Çünkü inerken ve kalkarken aynı sürede inip kalkmıyor.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Mart 20, 2016, 21:11:04 »
Murat bey selam
Selamlar
Selamlar hocam, :saygi:

Ama saçma bir şey çünkü toyota düşündüğünüz gibi birşey yapmamış bana kalırsa çünkü camları kapamak için 30saniye kadar bir süre veriyor  :tamam: bu süreyi silgeçlerin olması gereken yere kadar inmesine de izin vermeliydi ve orada elektriği kesmeliydi.
Aynı olay ayna kapama içinde geçerli,  aynayı kapamak için tekrardan kontak açmak zorunda kalıyordum ki modül takınca bu sıkıntım giderildi.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1409 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Mart 20, 2016, 22:46:17 »
Selam Talat hocam yarın sorarım Ferit beye konu ile ilgilenirlerse yaparlar tabiki.Önemli olan onların aklına yatması ne kadar satış yapabilecekleri.Ama umuyorumki tüm araçlara uygulanabilirlik açısından uygun göreceklerdir.
Keyifli sürüşler dilerim.
Sadece V-POWER - Anti LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #86 : Mart 21, 2016, 07:34:41 »
Selam Talat hocam yarın sorarım Ferit beye konu ile ilgilenirlerse yaparlar tabiki.Önemli olan onların aklına yatması ne kadar satış yapabilecekleri.Ama umuyorumki tüm araçlara uygulanabilirlik açısından uygun göreceklerdir.
Keyifli sürüşler dilerim.
Zaten tüm japon araçların ve alt donanım alman araçlarının hepsinde bu özellik malesef yok. Yani tüm araçlara lazım diyebiliriz ki onlar da zaten bizden iyi bilirler abi
Selamlar[emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Mart 21, 2016, 07:52:15 »

Kaan o sadece ayna modülü satıyordu ve onun modül ayna indirme süresi ile kaldırma süresi aynı oluyordu farklı farkli ayarlanmiyordu. Böyle olunca ayna ayarı sürekli bozulur. Çünkü inerken ve kalkarken aynı sürede inip kalkmıyor.
Doğru ama o kişi ayrı ayrı bahsettiğim iki modülü de satıyordu

O bahsettiğim dönemde Ahmet abiye sormuştum. O demişti ki aynada bir şey eksik o yüzden bu olmaz. Takılır ama eklenebiliyorsa o şey eklenmeli. Dün bütün gün düşündüm araştırdım anımsayamadım. O şey neydi Ahmet abi?
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #88 : Mart 21, 2016, 08:50:06 »
Doğru ama o kişi ayrı ayrı bahsettiğim iki modülü de satıyordu

O bahsettiğim dönemde Ahmet abiye sormuştum. O demişti ki aynada bir şey eksik o yüzden bu olmaz. Takılır ama eklenebiliyorsa o şey eklenmeli. Dün bütün gün düşündüm araştırdım anımsayamadım. O şey neydi Ahmet abi?
Konum sensörü olabilir çünkü orijinal olan araçlarda ayna konumu kayıt ediliyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #91 : Mart 21, 2016, 12:30:49 »
Hmm mantıksız değil abi aslında denenebilir  sanki.

Tamamdır dersen sepete atacağım, görüntüsüde kötü değil çerçevesi yok.
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #92 : Mart 21, 2016, 13:17:56 »
Tamamdır dersen sepete atacağım, görüntüsüde kötü değil çerçevesi yok.
Valla abi benim de alasım var 70 lira vermek yerine güzel çözüm büyüklüğü nedir aynayı çok kapatır mi?  Eski beyaz torosumda benzerini kullanıyordum ama kör nokta icin

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #93 : Mart 21, 2016, 13:20:40 »
Valla abi benim de alasım var 70 lira vermek yerine güzel çözüm büyüklüğü nedir aynayı çok kapatır mi?  Eski beyaz torosumda benzerini kullanıyordum ama kör nokta icin

5 cm diye okumuştum sanki. Valla ben hiç ayna kullanmadığımdan böyle birşeye ihtiyaç duymadım gerçi tamponuda sürtmedim değil hani  :rofl: :rofl: :rofl:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • Kan Grubu: 0+
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Mart 21, 2016, 13:31:57 »
Talat ayarı bozulsa bile uzun sürede milimetrik bozulacaktır ve elle minimal bir düzeltmeyle tekrar eski haline gelecektir en kötü.   Ayarın bozulmasında ben şahsen (Modül zamanlamasında sıkıntı yoksa) Toyota'nın ayna modülünde bir sıkıntı olduğunu düşünürüm. Dediğim gibi olsa da milimetrik olur diye düşünüyorum  :) Videoda baya iyi gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #95 : Mart 21, 2016, 13:33:41 »
Talat ayarı bozulsa bile uzun sürede milimetrik bozulacaktır ve elle minimal bir düzeltmeyle tekrar eski haline gelecektir en kötü.   Ayarın bozulmasında ben şahsen (Modül zamanlamasında sıkıntı yoksa) Toyota'nın ayna modülünde bir sıkıntı olduğunu düşünürüm. Dediğim gibi olsa da milimetrik olur diye düşünüyorum  :) Videoda baya iyi gibi.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-geri-vitesle-sag-ayna-indirme-modulu-171311837/detay/
Abi inşallah öyledir sonra kararsız kaldım işte[emoji16]  sen bi taktir bakalım da sonra murat abiyle biz de geliriz. Beni kendine benzetti murat abi zaten [emoji23]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #96 : Mart 21, 2016, 13:34:57 »
5 cm diye okumuştum sanki. Valla ben hiç ayna kullanmadığımdan böyle birşeye ihtiyaç duymadım gerçi tamponuda sürtmedim değil hani  :rofl: :rofl: :rofl:
Yav hiç kaldırım kenarına park etmedin mi abi.cok yanasinca jant rezil oluyor.  Açık yanasirsan araba öküz gibi yolun ortasında kalıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #97 : Mart 21, 2016, 13:37:43 »
Ben olsam bu modülü taktırmazdım, takmazdım da. Şöyle bir geri geri park ettiğimi düşündümde, habire geri ve ön yaptığım zamanlar oluyor. Bu ayna kafayı yer, aşağıyamı inecek yukarımı çıkacak falan. Sağlıklı bir modül değil bu bence

Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2016, 13:38:44
Yav hiç kaldırım kenarına park etmedin mi abi.cok yanasinca jant rezil oluyor.  Açık yanasirsan araba öküz gibi yolun ortasında kalıyor.

Park ettim tabiki ama bak sende kamera yok ya anlatması zor :) Kamera çizgileri var o çizgilere göre hareket ediyorum ve sıfır yanaşıyorum neredeyse.

Bak bu video olayı çok iyi anlatıyor :) Belki kamerada çizgileri nasıl kullanacağını bilmeyenler vardır.

! No longer available
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İlk göz ağrım 2007 Corolla HB SOL D4D MMT
  • Kan Grubu: 0+
  • 99 kere teşekkür etti
  • 132 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Mart 21, 2016, 13:39:21 »
@Murat Köse (28015) sana bana 1er tane hediye almış Talat , çok sevindim havalara uçtum, sağ aynayı çözdük solu napıcaz diye kara kara düşünürken mutlu haberi aldım  :rofl: :rofl:

Bu arada son zamanlarda tam kobay olduk hani  :rofl: valla sürekli geri viteste kullanmıyoruz ki, günde 2 defa toplasan 30-45 sn maksimum. Modül bozulmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olsa da satıcı Manisa'da.

abi aynanın kalkması içi de zaman ayarı var. ha bire ileri geri yapıyorsan 4 sn ayarla , geri vitesten çıkınca 4 sn beklesin ayna kalkmak için.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #99 : Mart 21, 2016, 13:45:32 »
@Murat Köse (28015) sana bana 1er tane hediye almış Talat , çok sevindim havalara uçtum, sağ aynayı çözdük solu napıcaz diye kara kara düşünürken mutlu haberi aldım  :rofl: :rofl:

Bu arada son zamanlarda tam kobay olduk hani  :rofl: valla sürekli geri viteste kullanmıyoruz ki, günde 2 defa toplasan 30-45 sn maksimum. Modül bozulmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olsa da satıcı Manisa'da.

abi aynanın kalkması içi de zaman ayarı var. ha bire ileri geri yapıyorsan 4 sn ayarla , geri vitesten çıkınca 4 sn beklesin ayna kalkmak için.

Heee heee aldım aldım :) Gelince verecem eline  :P

ya bak olayı çözdüm :) hiç gerek yok modüle falan, bizim ön far yükseklik ayarı gibi düğmeden alacaz ve aşağı yukarı tık tık edip indir kaldır yapacağız. Modül işi sakat diyem ben size
THE END