0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhabaÜrün elime geçti hemen denemesini yaptım-Röle bizim avensislerle tam uyumlu öncelikle orjinali bozulunca 8USD alınabilir.-Ancak konfor sinyal özelliği maalesef yok.-Artı bir özellik sinyal hızı ayarlanabiliyor.LED sinyal lambası kullanmak isteyenler için ideal.Ürün linkihttp://www.gearbest.com/car-gadgets/pp_247315.htmlSonuç=Hüsran .....Selamlar.
Hsran derken ben üzerindeki three times yazısından yola çıkmıştım konfor özelliği vardır diye ancak olmadı.Bu röleyi soket olarak kullanıp ELO konfor bağlanablir.Müsait bir zamanda deneyeceğim biraz işlerim fazla aynı zamandada yarışmalar var havada ama en kısa zamanda sonucu sizlerle paylaşacağım gene.SelamlarNot:Dediğim gibi LED sinyal lambası kullananlar için ideal.Herhangi bir ilave direnç ilavesine gerek kalmadan çalışıyor.Bu arada daha içinide sökmedik bakalım bunun içi nasılmış birde )
Murat abi onu yapabilirsin. Dirençleri söküp bunu direkt bağlayabilirsin
Dirençler ısınıyor bu daha güvenli olabilir ama bu dirençlerin yerine geçip kendi ısınır mı ki?
ısınmaz yaa bir şey olmaz inşallah
Ne dersin Talat birde buna dadanalım mı Yada ledlerdeki rezistanslarla yola devam mı edelim. Biliyorsun düğün asker siyasi parti konvoylarında ben ve arabam halay başı olup paso dörtlüler açık gezerim
Varmı bir gelişme?Bu arada LED yapanlara dirençsiz kullanım için bir yöntem
Talat Alıntıdaki resimleri kaldırırmısın Evet bizim röle içerisinde resimdeki gibi bir demir çubuk var, o bu normal halojen dirençleri için geçerli, burada bu demir parçayı zımpara ile inceltiyorsun ve direncini azaltıyorsun. Böylece ledlere uygun hale geliyor ama deneme yanılma ile yapılacak bir işlem.İlk resimdeki yazıda dediğine göre bu demir parça kontrol çubuğu, tüm sistemdeki direnç bu demir çubuğun direnci ile aynı ise sistem hatasız çalışıyormuş. Mesela eskide halojen ampullerle 20Ohm direnç varsa sistemde bu çubukta 20 Ohm muş, ve buna göre çek ediyormuş. Biz Led yapınca sinyalleri sistemin direnci atıyorum 10 Ohm oldu ise burayada 10 Ohm luk direnç yada bu şekilde zımpara ederek metal çubuğun direncini azaltarak 10 ohm a getiriyoruz