0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizde babam sürekli sağı sıfır park ediyor ve genelde lastiği sürtüyor. Evin önü kaldırım, çalıştığı okulun önü kaldırım. Janta bir şey olacak diye çok korkuyorum Birde aklıma geldi sonunda. Bizim aynalarda galiba termik yok. Yani ayna tekrar eski haline gelmemesinin sebebi termik olmaması
Ben olsam bu modülü taktırmazdım, takmazdım da. Şöyle bir geri geri park ettiğimi düşündümde, habire geri ve ön yaptığım zamanlar oluyor. Bu ayna kafayı yer, aşağıyamı inecek yukarımı çıkacak falan. Sağlıklı bir modül değil bu bence Mesaj Birleştirildi: Mart 21, 2016, 15:38:44Park ettim tabiki ama bak sende kamera yok ya anlatması zor Kamera çizgileri var o çizgilere göre hareket ediyorum ve sıfır yanaşıyorum neredeyse.Bak bu video olayı çok iyi anlatıyor Belki kamerada çizgileri nasıl kullanacağını bilmeyenler vardır.! No longer available
@Murat Köse (28015) sana bana 1er tane hediye almış Talat , çok sevindim havalara uçtum, sağ aynayı çözdük solu napıcaz diye kara kara düşünürken mutlu haberi aldım Bu arada son zamanlarda tam kobay olduk hani valla sürekli geri viteste kullanmıyoruz ki, günde 2 defa toplasan 30-45 sn maksimum. Modül bozulmadığı sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum. Olsa da satıcı Manisa'da. abi aynanın kalkması içi de zaman ayarı var. ha bire ileri geri yapıyorsan 4 sn ayarla , geri vitesten çıkınca 4 sn beklesin ayna kalkmak için.
Heee heee aldım aldım Gelince verecem eline [emoji14]ya bak olayı çözdüm hiç gerek yok modüle falan, bizim ön far yükseklik ayarı gibi düğmeden alacaz ve aşağı yukarı tık tık edip indir kaldır yapacağız. Modül işi sakat diyem ben size
Nasıl yani modulde geri vitese alınca inmesi için bekleme süresi de mi var[emoji16] valla kafam yatıyor bu module ama elo dan ve umit abiden haber bekliyorum elo yaparsa onu takarız yapmazsa ya modül ya küçük aynalar [emoji4]
Arkadaşlar merhabaBugün Ferit beyle görüştüm.Ayna indirme modülü ile ilgili çok talep geldiğini söyledi.Bizim burada konuştuğumuz aksaklıklarından bahsetti.Bende zaman içerisindeki ufak sapmaları el ile düzeltebileceğimizden bahsettim.Kendisinin bu hafta biraz işi olduğunu ancak en kısa zamanda konu ile ilgileneceğini ve bizi bilgilendireceğini bildirdi.Haberlerini bekliyoruz
Talat hocam selamArduino ile yapacağına elin havya tutuyorsa minik bir pic programı yazayım elektronik devresine karışmam ama işlerim çok yoğun maalesef.Selamlar
Talat hocam selamlar,Maalesef ELO elektronikten bir haber çıkmadı bende beklemedeyim.Bu arada işlerim aşırı yoğun Istanbul dışındayım ilk fırsatta ilgileneceğim inan.Yalova'dan selamlar