0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
)) Cavit bey selamYazıyı okuyunca kendim geldim aklıma ilk günlerde bende kaç defa kıracağım diye yarıda bıraktım:)evet zor çıkıyor aşağı yukarı tatlı tatlı oynatarak çıkarabilirsiniz tırnak yok.Kolaylıklar dilerim,selamlar
Benim elimde olanları paylaşayım Edit: ikişer defa yüklemişim silemedim
@Cavit YORDAM (26016) hocam çinden aldığım modül üzerinden gösterebilirmisiniz.
Herkese slmlar ama özellikle Ümit abimize Sağolsun her aradığımda, rahatsız ettiğimde sabırla sorularıma cevap verdi. Eksik olmasın. Ben bu işi orjinal röle üzerine elo röleyi monte ederek denemeye çalıştım ancak bir türlü başaramadım. Hatta elo ile de bu durumu görüştük. sonuç olarak toyotanın rölesinin tetiklemesi - üzerinden çalışırken, elo röleninki + üzerinden çalışıyor. Hatta bu denemeler esnasında bir elo röleyide bozduk. En son aklımıza toyotanın sinyal rölesi tetik verdikten sonra sinyallere + gittiği aklımıza geldi ama onu deneyemedik, malum bozulmuştu. Bu arada bende ebay'den hazır bir röle buldum. http://www.ebay.com/itm/282502485962?ul_noapp=trueRobert adında bir arkadaş kendisi orjinal röle üzerine bir kart uygulaması yapmış. Tak Çalıştır mantığında çalışıyor. Fiyat malum biraz pahalı ama bana mantıklı geldi.Yani sonuç olarak konfor sinyale kavuştum. Tekrar herkese teşekkür ederim. Ümit abim saygılar.
Syn.Ümit Otansev'in girişimleri sonucu T27 Avensisler için Konfor Sinyal Modulü konusunda İstanbulda bu işleri profosyonel anlamda flashör yazılımı yapan firma sahibi kişi ile görüşerek flashör modülünü tekrardan Avensise göre yazılımını değiştirip bizim araçlara uyarlanması gündeme geldi.Ancak bunun için biraz talep gerekiyor!Flashör modülünün fiyatı yaklaşık 50-60 TL civarı.(Ümit bey fiyatı düzeltti 27 TL Civarı)Avensisin fabrika çıkışı üzerindr bulunan Flashörün fiyatı ise 175 TL.Bu flashörde konfor sinyal modu özelliği yok.Ancak firma sahibinin yazılımı değiştirebilmesi için orjinal flashöre ihtiyacı var.Bu nedenle resimlerini eklediğim flashörü çıkmacılarda veya tanıdığı eş dost yardımı ile bulabilecek bir arkadaş varsa bizle iletişime geçerse seviniriz.Talep toplama konusunda ilk olarak kendi adımı yazıyorum.İsteyen arkadaşlar oldukça bu mesajda isim listesini güncelleyeceğim. Orjinal T27 Avensislerin flashörü aşağıdaki resimlerde görünüyor. 1-)@Bekir Uğur YAVUZCAN (29160) 2-)Ümit OTANSEV3-)@Cavit YORDAM (26016) 4-)@Talat Serkes (28471) 5-)@Mehmet Günay (27267)