0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şimdi yeni role mi yaptırıcaz yoksa tadilat mı olacak konu sardı beni gerek role değişimi gerekse ilave role ne gerekiyorsa ben de yaparım artık
Bildiğim kadarıyla Auris ve Yarislerin bazı modleleride aynısını kullanıyor.
Bu bilginin netleşmesi lazım.eğer böyle bir durum varsa biraz daha kolaylaşır sanki olay!@Ahmet Güve (8047)
Kara Murat olmam hacı sıkıntılı işler, çözecek çok arkadaşımız var. Yaparlar paylaşırlar bizde hazıra konarız. Hazır yapmışken bu uzaktan kumanda daki boşta duran bagaj açmayıda aktif edelim. Eloda gördüm bir röle. Negatif tetik negatif uç şeklinde iki kere tetiklemeli. Bagajı açmak için nötr hat kullanılıyor. Bunu da düşünelim arkadaşlar
Kumanda üzerinde boşta duran Bagaj Açma tuşu aslında sadece Avensislerin değil bir çok Toyotanın sorunu.Ama forumda galiba tek şikayet eden benim.Ya aranızda bir tek AVM'lere giren benmiyim onu anlamadım!Güvenlik görevlisi bagajı açmayı başaramıyor ve eliyle bagaja vuruyor "Abi bagajı aç bagajı" diye bide bağırıyor!İçeride bir tuş olsa birde kumandadaki düğme bagaj kilidini tık diye attırsa ne süper olurdu
bütün mesajları okudum lakin genel itibariyle rolenin nasıl yapılacağı yazılmış normal sinyalle comfort sinyal arasında ki fark nedir tam çözemedim de
Her türlü beyin fırtınasına açıgım biliyorsun Ümit abi,Bu arada prensipte araba satıldı gibi, her an vedalaşabilirim.