0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet bu teli lehimden söküp 1-2 TL lik direnç ile çok kolay halledilebilecek bir işlem.
Bence sen yaparsın ve sıcak direncin lanetinden bizi kurtarabilirsin diye düşünüyorum[emoji4]
Tüketimi bosver abi, normal led gibi çakmayacak mı sonuçta. Beklenti görsellik değil mi
Benim yaptığım far kaşının sinyal modu da var ve bunlar aynalardaki sinyallerle birebir çakıyor. Bu nasıl oluyorki? Direnç vs. Yok
Talat hocam Teli zımparalamadan oynadığın parçanın fiyatını bir düşün derim Arkadaşlar bu tel direnç görevi görüyor ve üzerinden geçen akımla orantılı bir gerilim düşümü oluyor üzerinde.Flashordeki elektronik sistem bu gerilimi ölçerek lambaların sağlam yada arızalı olduğunu anlıyor.Zımpara ile uğraşacağınıza benim aldığım zaman ayarlıdan alın takın 24 T.L ye.Benim aldığım devrenin bir problemi ilk sinyali bir sn kadar veriyor sonrasında 0.5 sn geçiyor.Çok,Çok yoğunum yoksa işi çözeceğim size söz ilk fırsatta.Yalova'dan selamlar
Murat bey Teli zımparalayarak tel direncini yükseltirsiniz.Zaten gerekende bu.LED kullanacaksanız teli çıkarıp güçlü bir direnç takarsanız iş çözülür.örn 10 ohm gibi mesela bu değer afaki hehangi bir araştırma yapmadaım.Ayrıca oradaki tel de özel alaşımdır bildiğimiz tel değil onuda belirtmek gerek.Ben maalesef hiç bir şey yapamadım işlerim çok,çok yoğun birde üstüne evi tadilata açtı eşim.Şu an anca koştrmakla geçiyor tüm vaktim.Selamlar
Teli zımparalamak biraz absürd geldi, ama yapan adam o şekilde yaptığından direk paylaştım. Adamın dediğine göre buradaki tel çek etme görevi görüyor, onu nasıl yapıyor bilmiyorum dibine ufak bir direnç taksak ta işimizi görür muhtemelen bu telin direnci 3ohm falan.Siz led flaşörü halojen ampüllerinizde mi kullandınız da gecikme oldu yoksa sizin sinyaller de mi led?Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2016, 18:32:17Bu arada esas konu ne oldu elo otoban flaşörü? Elo cenmax falan hep fos çıktılar avensiste
Bizim evde duran Led flaşör işinize yararsa vereyim isterseniz, dirençsiz Led kullanırsınız abiler
Fiyatı düşmüş değerlendirmek isteyen varsa 1x http://s.aliexpress.com/7b2auUJv (from AliExpress Android)Mevcut flasher modifiye edilecek yada bir tane çin malı alınıp ona uygulanacak
Ben 6 kere çakmasını istedim o nedenle 2 adet aldım.
Uyanık seni [emoji14] yaptın yine yapacağını Tr de tek olacaksın yine