0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında sadece LPG için değil ki, tüm yakıtlar için geçerli. Arada bakıp ters giden birşeyler varmı bakmak lazım. Bak mesela Çağatayın motor bitmiş, LPG yemiş bitirmiş
Araban Fakir karışım yapıyor zaman zaman bu yüzden de gazı (yakıtı) çoğaltıyor STFT lerin yüksek çıkmasının sebebi bu
Arabanın EKG si bu deyip mi götüreceksin Arabada hissettiğin bir sıkıntı var mı mesela? Yakıtı nasıl?
haftasonu bi ayar yapmaya götüreyim bakalım ne olacak... Biliyodum bi dert edineceğimi
LPG yi boşuna mı taktırdık Dert edinip vakit geçirelim diye Allah büyük dertler vermesin, gerçi hiç dert vermesin
Abi arabada hissettiğim sıfır sıkıntı var ve nazara gelmemesini istediğim iyi bir yakıt ortalamam var Ama ben bu log ile bi gideyim benim ustaya yine de, içim rahat etmez çünkü
Gazı az yaktığı belli canım Fakir karışımın var zaten, ECO mode aktif herhalde
Valla zaten benzinden kalma alışkanlıkla gaza yumuta yöntemi ile basıyorum Öyle olunca eco mode on diye bağırıyor gönül - + 10 arası tölerans dahilinde diye biliyodum... Sonrası sıkıntı biraz tabi... Sensörlerin saniyelik ölçüm yaptığını düşünürsek o aralıklar dışına da anlık çıkıyor meret ama yine de bi göstermek şart...
Evet okuduğum yerlerde + -10 değerleri arasında olması ve STFT+LTFT nin de %10 u geçmemesi lazım gibi şeyler var. Bu arada Fakir karışım Motor gücünü düşürüp Motor sıcaklığını arttırırmış. Sakıncalı bir durum muş.ÇAğatay sende BRC mi vardı Prins mi? Bu aradaa Mutlu gelirse daha iyi yorumlar grafikleri
O yüzden içim rahattı.... Taki bu akaşama kadar ))))
Mutlu abi grafik göster dedikçe ben neden salağa yatıp video çekiyorum sanıyorsun Ahanda bu sebepten
Bu işin sonu 500 küsür liraya prins lpg ayar kablosunu alıp kendi ayarını kendin yapmaya varır Kısmet.. Bakalım...
Abiler, bu ayarlara nasıl bakıyorsunuz ? Bilgisayara program yükleniyor, onu anladım. Sürüş esnasında arabaya kablo bağlanıp, kablonun diğer ucu da bilgisayara mı bağlanıyor ? Ben bu konuda bayağı cahilim.