0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Normal de lpg dolum ağzının görünür bir yerde olması lazım.Tanponda.Bizim millet ruhsata işletmediğinden saklamaya çalışıp aşağılara koyuyor.Bu resimdeki süpermiş.Ancak hiç görmedim.Bunu bence zor yaparlar.Murat KÖSE lpgye doğru adım adım yaklaşır. Mesaj Birleştirildi: Mayıs 18, 2015, 21:39:44Vay be ben dizelci olunca neler çıkmış.
Bir cok aracta var bu ama o uca bir dolum aparati takiyorsun o da hortumun agirligi karsisinda biraz zayif kaliyor abi.
Bunu bence zor yaparlar.Murat KÖSE lpgye doğru adım adım yaklaşır.
Aman abi bir yerleri deldirme sonra neymiş bu lpg sökün dersin arabanın tamponu deposu yamalı olmasın. En güzeli tamponu deldirmeden tampo altı görünmeyen lpg dolumu Avm ler bile yasal olur o vakit
Bence Mehmet Özenç beyi arayıp bilgi alın, Denizlide bayi tavsiyesinde bulunur size Murat abi, ama bence kesinlikle depo kapağı derim
Hem ek maliyet hem de benzin dolum yerinin yanında bir de lpg dolum yeri.Görüntü kirliliği mi acep?Mehmet AKIN her şeyi değiştirdi şimdi.Murat Bey, lpgden uzaklaşır mı?Biz ne biçim yardımcı oluyoruz?
Peki İlke o aparat kulanışsız mı oluyor yani, başka resimlerde o aparattanda vardı
Haklısın da adamlar kabloları kesecekler, manifoldu delecekler, belkide tankın altından bor geçirmek için bagajıda delecekler....Oyyyy oyyy oyyy, AVM sini yemişim yaaa, kontrol eden falan yok buralarda ben hiç görmedim. Zaten kontrol ediliyor olsa kapalı garajlar bu kadar çok LPG li araba varken tıklım tıklım dolmazdı Yok Kaan ya böyle birşey için rahatsız etmeye değmez, zamanında sormuştum herhalde forumdan. Tabii etik olarak isim vermek istememişti ama burada Köseoğlu bilmem ne BRC bayisini baya övüyorlar.