0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prins var abi silverline... Dediğim gibi gözle görülür bi değişim hissetmedim şu ana kadar arabanın çekişinde vs... Hatta 2 hafta önce nataş serviste trim sesleri için aracı süren servis görevlisi lpg olduğunu bagajı açınca anlayabildi ve hiç anlaşılmıyor vs dedi hatta bi kaç ara gaz yaptı filan "olmuş bu" filan demişti...O yüzden içim rahattı.... Taki bu akaşama kadar ))))
Lpg'li araca servis bakım yapıyor mu acaba Çağatay bey,garantiden çıkıyordu araç bildiğim kadarıyla
Çağatay abi bir de bu grafikleri record değil de engine rpm ile gösterir misin?anlık sınırların dışına çıkmalar olabilir sonuçta. murat abi senin grafikleri bekliyoruz Mesaj Birleştirildi: Mayıs 26, 2015, 09:29:06Çağatay abi gördüm grafiği. Dağılım çok fazla. Bi ayar lazım Biraz fazla yaksın ama subap yakmasın mantığındayım.ben.
Bana zengin muamelesi yap desen yeterli olur herhalde. bu arada demin Ahmet Guve hocam yazmış, zengin karışımda da katalitik konvertor gidiyormuş Çağatay hocam senin arabada prins varsa mutlaka ilk takınca yol testi yapmışlardır. Eğer yol testi yapacak olursa tekrardan klimayı falan açık tut
Cox degilde Nox olması lazım.Yanlışmı hatırlıyorum yoksa?
Aslında tam yükte ayarlamak lazım gibi sanki. Sonuçta yazın hep klima kullanıyoruz. Kışında fan açıyoruz.
CO² ye CAT zaten birşey yapamıyor.CAT ın hedefi NOx gazları [attach=1]
Asıl hedef o da, yanmamış partikülleri de oksitleyerek yakan türleri de mevcut abi.