0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla arkadaşlar bizim ADA konseyinden çıkan karar bu yönde .Aslında bu kararda en etkili sebep daha önce 3 araca lpg taktırıp üçünde de bir kamyon sıkıntılar yaşamamızdır.
Dolum yeri aşağıda , ama hiç pompacıları düşünen yok, adam yağmur çamur soğuk sıcak demeden eğilip takmak zorundaOnlara da yazık
Allah razı olsun Hocam, inşallah hayırlı bir karar vermişimdir vede vereceksinizdir. Garip bir duygu hocam, eskiden 250 TL verip depo dolduruyordum şimdi 120 TL ye dolacak herhalde, gerçi kaç km yol yapar bilemiyorum. Hoş dün aldım , yanaştım bir güzel LPG doluma, dolsun dedim Eskiden kalma ağız alışkanlığıyla, adamada tembih ettim tırrr deyince bırak diye, gerçi tırrr deyince değilde ses gelince bırak dedim adam dedi tırr deyince kapatırım dedi Daha o sesi duymak nasip olmadı çünkü dolumun yarısında tırstım tamam bu kadar yetsin dedim İlk LPG alırken yanımda LPG montajını yapan usta vardı 30 TL lik almıştık. Ama bu sefer tek başıma olunca korktum, her an bir yerden FISSSSS diye ses gelecek sandım. O kadar bekledik 60 TL lik gaz almışım Hafif hafif kendimi alıştıracağım şu anda dolum yapınca 3 ışık yandı, bakalım nasip bir dahaki sefere TIRRR sesini duyana kadar alırım ve o zaman kaç TL yakmış hesaplayabilirim belki.Şu an için memnunmuyum hala daha bilmiyorum, dün arkadaşlarıda alıp tıka basa binerek gezmeye gittik, LPG nin kötü yanlarından biride bu işte her zaman diyorum LPG ucuz diye habşire arabaya binip bir yerlere giderek araba kullanmayarak edilecek karı yok ediyoruz , hiç benzinliyle farkı yoktu ama benden kaynaklı tereddütlerden dolayı sanki bana araba değişmiş gibi geldi, yakıtla alakalı değil bu değişiklik Frenlerle alakalı, sanki yumuşamış gibi geldi bana birde ha duracak ha birşey olacak diyerek ışıklardan kalkarken ilk arabayı aldığımdaki pati çektirmelere başladım nedense. Çok araba kullanan birisi değilim, uzun yolculuk etmesini severim sadece, bu yüzden de hala daha benzinliye alışamamışken birde bu LPG çıktı Videolar çektim bazı teknik verileri gösteren birazdan ilk Youtube videomu yükleyeceğim ve burada paylaşacağım inşallah teknikten anlayan arkadaşlar bakar ve yorum yapar.Bu arada kendi davama düştüm sizi unuttum, Arabanız hayırlı olsun hocam, Allah kazasız belasız sorunsuz sıkıntısız hayırlı yolculuklar nasip etsin her daim.