0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani bizim iki e12 yide test eden biri olarak Ercü konuşabilir Ercü de araçlarda spor yay olduguna inanamayanlardan eibach candır der susarımmm Ogün yalnız bizim şimdiki araçta 3.5 luk yaylar 4ten bile fazla indirdi
Valla ben kendimce modifikadyonu iyi takip eden biri olarak nerdeyse 6aydir takip ediyorum ve hic oynamadi o yaylsrin fiyatlari hep 500-600tl turkiyeye gelis fiyatinida soliyim 300tl o da max. Peki bu gelenlerin kaçı orjinal ve bunun garantisini kim verir.kimse k.bakmasin ama turkiyede orjinal modifikasyon parcasi eskisi kadar cok değil. Alti ustu yay markalar arasinda en fazla ne oynar ne degisir? Kac markanin takildigi yayli arabalara bindiniz kacini denediniz? Adi duyulmus iyidir gerisini bosver mantigi yanlis. Kn nin orjinal hava filtresini bulabilcek olan var mi?Illaki markalar arasinda bazi farklar vardir ama alti ustu yaydir konfor yukseklik herzaman ayarlanir. Orta duzey bisey yeter.
K&N nin kendi sitesinden ülkemize ücretsiz kargo imkanı var burdan sipariş verilebilir bence yay konusunda tecrübem malesef malesef yok kesin birşey diyemem ama markaları bildiğim için yorum yapıyorum sadece
Herkes yay uretiyor simdi yuruyen parca onemli eger yüksel abi amortisorde degistircekse koni alabilir bence tabi fiyatlarini bilmem koni alirsan istedigin kadar basarsin istedigin zaman kaldirirsin bir lifte kaldirmana bakar araba ve yol tutusu muazzam olur
Ogün senin eksoz noldu
Bu ay yay ve egsozu bitirmeye caliscam birlikte. Ufuk abi acaba bize fiyat ve marka onericekmi makul bir ürün acigim
Ufuk abi unuttu herhalde, hatırlatayım ben onu.Sen bi yap da, ben de tecrübelerle birlikte arkandan gelirim.Bugün, nette rastgele bir E12'ye rastladım.Anaam, nasıl bir güzelliktir bu ? Sedanı hiç mi hiç sevmezken, adam küçücük dokunuşlarla ne kadar da güzelleştirmiş aleti. Ahan da tam böyle bir şey.
benim arabam fazla alçak sanırım , yüksüz bile altını vuruyorum. bu koniler apex ler pek kırsala gelmez
Stok halde bile tarla dag cikiyorum gaza basmadan ama bazi yerlerde surtuyo yay olsa ben hiç bir yere giremem herhalde haftaya çatalcaya gitcez baya bir tarla bayir cikcaz 2 araba diger araba bizim arabadan daha basik buyuk ihtimal yari yolda kalicak birakcaz orda