0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaylar takildi. Siddrtle tavsiyeederim cok tatli oldu ve oldukca konforlu sanki bisy degismedi. Ama bu araca yay sart iiki almisim
hayırlı uğurlu olsun abi merakla bekliyoruz galiba telden yazdın bu mesajı
Gayet iyi abi. Ön-arka gayet iyi.Güle güle kullan.Ender abi Avensis'ine dün Coilover taktıktan sonra benim yaydan hevesim kaçtı. @Ender Şen (27160)
Eibach neden 550 600tl ?apexi neden 150 250tl ?cunku apexi diye bi marka yoktur bu uydurma merdiven alti , nerdeyse insaat demirinden uretme sacma bi yaydirapexi degil APEX tir orjinali, apexi diye cakma yayi taktirdiysaniz hemen sokturun, daha once bu merdiven alti yaylar ile alakali konular actim forumda, yolda giderken yayin kirilip camurluktan firlamasi gibi vakalar coktur.APEX : http://apexsuspension.com/gb/
Yok artık o avensis coil mi takıldı 1 hafta sonra : ( aklımdaki senaryo) Yüksel abimiz gidiyor ve yay alıyor Yalnız çok güzel olmuş maşallah gerçekten tam olmuş arabaya Ben burdayım diyor Yükselcim bilemiyorum
Gençler nece konuşuyorsunuz pek anlayamıyorum ama maşallah Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın arabalarınızı. Apex-Apexi-Eibach-Coil over(bunu yeni duydum Avensisle beraber kullanılınca epey dikkatimi çekti )Ogün, ben pek farkı anlayamadım ama herkes güzel dediğine göre eline emeğine sağlık, kazasız belasız kullan arabanı
hayırlı olsun Ogün , teker ile üst çamurluk arası mesafenin kısalması gerçekten aracı güzel göstermiş.eğer eskisi gibi darbe emmekte sorun yoksa çok iyi yapmışsın. yay kendine gelince yorumları bekleriz.
Güzel duruyor bakalım belli bir süre sonra ne kadar daha düşecek.
Evet, gerçekten iyi durdu. Başaran Coilover markalı.İki tanesi 550,00 TL'cik. Yaza çalışmaya başlayınca 2.500,00 TL'ye yakın bir para harcamayı düşünüyorum.O yüzden yaza kadar bekleyeceksin Kaan, karıştırma ortalığı şimdi. Güzel durmuş gerçekten Ogün abinin araç, ön taraf çok hoşuma gitti.Okan, dediğin gibi 2 DK'da yükseltip alçaltmak mükemmel. Biraz düşününce yazdan daha mantıklı geldi.