0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
konuyu burdan devam ettiriyim diye düşündüm.bu hafta için red eagle 3,5 cm lik olanı sipariş etmeyi düşünüyorum. ama tunzero nedir araştırıyorum
Deneme-yanılma yöntemiyle gitmek daha doğru olacak Ercüment.Zira yayın markasından markasına sertlik oranı değişiyor. Ona istinaden hangi yayın kaç CM düşüreceğini bilmiyoruz.Mekanikle biraz zaman kaybettikten sonra sıra kozmetiğe geldi abi. Abi, işin aslı bu APEXI'ler, APEX'lerin çakmasıymış. Ben de senin dediğinin tam tersini duydum.Bugün bir kaç satıcıyla sahibinden.com üzerinden iletişime geçtiğimde Alman malı Tunzero yaylarını tavsiye ettiler. Benim kasa için 4 CM'liğin fiyatı 249,00 TL.http://www.autotunn.com/Tunzero-Toyota-Corolla-Spor-Yay-2005-sonrasi-20-yil-Garanti-Alman,PR-2050.htmlAmortisörler daha sonraki aşamada düşünülebilir Hakan abi.Şu an için o denli büyük bir modifikasyon yapılmayacağından amortisör işi benim için fuzulî diyebilirim. Abi, Ercüment'e de yazdığım gibi en güzel yöntem deneme-yanılma yöntemi olacak.Satıcıyla konuştuğumda Tunzero yaylar için memnuniyetsizlik sonrası iade edilebileceğinin garantisini verdi. Dediğin gibi zıplama, sekme durumu olursa daha doğrusu umduğumdan kötü olursa başka markalara yöneleceğim.
Tunzero'lar hakkında olumlu geri dönüşler aldım fakat bu aralar yay alamayacağım için daha fazla araştırmadım.Araştırmakta fayda var, Alman malıymış.
Yayi bugun sipras gectim yarin elime ulasir red eagle 3,5cm
Resimleri bekliyoruz abi nasil olacak acaba
malum çalışıyorum eger bir aksilik olmaz ise haftasonu taktirirm diye dusunuyorum muhakkak resmin atarım. guzel olcak ins. Egzoz icinde duz boruyla birlikte dusunuyorum haftasonu bakmaya gidicem
@Yüksel IŞIK (26882) öhöm öhöm sizde sipariş geçtiniz mi YÜksel bey
Burda kar var insallah hava durumu yuzunden aksamaz
Hayırlı olsun abi.Yakışacağına eminim.Fiyat bilgisi de paylaşırsan sevinirim.İşsizliğin gözü çıksın.
eyvallah kardesim yay 370tl kargo ucretsiz. Iyi para ama kotu mal degil enazindan.Ekzoz icin duz 51lik boru ve performams egzoz iscilik dahil 500tl. Sadece egsoz orta duzey bir urun 250tl ben duz boru ile birlikte istiyorum
burda da kar var epey ama aksatmamak icin elimden geleniyapicam Mesaj Birleştirildi: Şubat 11, 2015, 16:05:36eyvallah kardesim yay 370tl kargo ucretsiz. Iyi para ama kotu mal degil enazindan.Ekzoz icin duz 51lik boru ve performams egzoz iscilik dahil 500tl. Sadece egsoz orta duzey bir urun 250tl ben duz boru ile birlikte istiyorum
İnşallah istenilen alçaklığı verir abi.Ben konforu çok fazla aramıyorum ama istenildiği kadar basmazsa o zaman hayal kırıklığı olur. Memnun kalırsan ben de Red Eagle'ye bakarım.Yavaş yavaş para biriktireyim.
Sayfanin ilk egzoz videosu senin araç olsun abi ozaman
arkayi biraz daha hava da birakicam ki zaten havada kalcak biraz malum onde motor var.bakalim corollada llpg yayda nekadr rtki yaratacak ama soyle diyim bu yayi ustana gotur istedigim yukleklikte bassin o kolay konfor icinde arkayi biraz yuksek biraktinmi hicbisey olmaz. Gercekten icin rahatolsun 3,5yay cok bisey degil ama guzel bi goruntu veriyor. Bem bi fiil simdi arkadasimin arabasinda kullaniyorum 8lik kac kisi oturduk sarsiliyoruz ne baska bisey abartildigi kadar konfor bozulmayacak
Egzoz işi benim hiç anlamadığım iş. Düz boru, standart egzoz, warex vs. bunların farkı ne ola ki ?
Sallamak bedava olduğuna göre sallamasyon yapayım: [emoji4] Düz boru: Susturucusuz düz boru demek oluyor galiba. Standart egzoz: Aracın fabrikasyon egzozuWarex: Vanalı egzoz diye biliyorum.
düz boru normal egzozdan öncede bir susturucu var onu iptal ediyorlar Muharrem ustada aracı lifte kaldırdığın bir gün bakabilirsin Yüksel, aracın ortasında kalıyor
Benim arka alçak, ön yüksek ne hikmetse.Aracın üzerinde görmek lazım abi. Daha önce de yazdığım gibi Sedanın bu konularda canlı örneği maalesef yok. Bir VTEC II olsa sürüsüyle örnek var ama bizimkilerde yapılan işin geri dönüşü nasıl olacak tam muamma. Sen tak da, ona göre tekrar yorumlarız abi. Egzoz işi benim hiç anlamadığım iş. Düz boru, standart egzoz, warex vs. bunların farkı ne ola ki ?
Abi yan mi takicaksin subaru tarzi arabanin arkasi havada kalirsa arkadan duruşunu düsünemiyorum ucuda mavimsi olursq fena olur sen cift cikis dusunuyodun ama