0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sök yaylari abi yaysiz gez takozlarin uzerinde şaka bi yana altini surtersin cok kalabalik olursa yayli vaziyete 3.5 yap istersen
Çevrede veya forumda bir kaç kişi taktırsa önümüzde bir örnek olacak da yok işte...Bazen bakıyorum gayet alçak ve 3,5'luk yetecek gibi, bazen 5'lik bile az gelecek gibi duruyor.3,5'luk alıp da pişman olmak istemiyorum işin açıkçası.
Yayi satmiycak olursan alçak olursa pres atirabilirsin tabi bu tartisilir bide arabaya binilince dahada alçalcak bunuda dusunmek lazim e12 de yay ornegi yok hiç ve araba sertleşcek iç trimler vb yerler esneyemedigi icin ses yapabilir
Yüksel, Abim yol yakınken dön bu sevdadan. Nasıl görünecek çok merak ediyorsan koy arabanın içine çimento torbalarını bak bakalım kaç cm işini görüyor
Bu 4,5 tam ideal olmuş. Ama senin biraz durumun farklı. dediğin gibi yeri geldiği zaman baban alıyor arabayı yeri geliyo 5 kişi+bagaj biniyorsun. İşte bu zamanlarda iğne üstünde durmak yerine 3.5 yaparak kendini garantiye almak daha mantıklı bence.Eibach pahalı demişsin. Yay fiyatları konusunda pek bilgim yok. Diğer alternatiflerin de fiyatını söyler misin? Eibach çok konuşulan bir marka olduğu için çok bariz bir fark yoksa ben eibach taktır derim.
Sen de mi Murat abi ? Geçen hafta Ufuk abi "Arabayı ... (Üç harfli) arası mı yapacaksın ?" dedi, vazgeçer gibi olmuştum. Tekrar aklıma girdi.Bagajda 4 lastikle böyle oluyor. Ben de 3,5 düşünüyorum da, taktırdıktan sonra "Keşke" dememek istemiyorum aslında.Eibach fiyatları 550-600,00 civarlarında.APEXI maksimum 250,00 TL'ye bulunabiliyor, tam bir F/P canavarıymış.
Murat abi faydasi olcak yaa sadece gosteris icin degil yani
Ne faydası olacak ? Ulen 2-3 ay sonra bende konu açarmışım diye korkuyorum Hep söylendim söylendim gençlere boş işlerle uğraşıyorlar diye bende sağdan soldan bişiler almaya başladım, vay anasını yaaa
Konuya cagrilmamisim cok az giriyorum diye gerek mi duymadiniz arkadaslar yuksel ufuk abi ne dedi? Bende bişeyler baktim paylascam malum bende yapıcam.
Sizleri hiç bir yerde göremiyoruz, ona istinaden. Ufuk abi aracın KM'sini de göz önüne alarak haklı olarak "Ön takım bozarsın. Zaten araç çok yüksek bir araç değil" dedi ama kan kaynıyor işte.Bir kaç yerden "Zevksiz adamsın olm" lafını da yiyince, "Yetti gari" dedim ve startı verdim. Banaaaa ? ALF'in sahibisine zevksiz adam he ? Mesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2015, 22:37:48Abi, Ogün abinin dediği gibi rüzgarda 100 KM hızla giderken bile sanki bir el arabayı sallıyor.Ağır vasıta yanından geçerken türbülansa girmiş oluyoruz. İki elle direksiyona sarılıyorum.Yay bu konuda da faydalı olacak.
Sizleri hiç bir yerde göremiyoruz, ona istinaden. Ufuk abi aracın KM'sini de göz önüne alarak haklı olarak "Ön takım bozarsın. Zaten araç çok yüksek bir araç değil" dedi ama kan kaynıyor işte.Bir kaç yerden "Zevksiz adamsın olm" lafını da yiyince, "Yetti gari" dedim ve startı verdim. Banaaaa ? ALF'in sahibisine zevksiz adam he ? Mesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2015, 22:37:48