0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En güzeli, en mantıklısı tabii ki Eibach ama imkanlar malum...Yoksa biliyorsunuz her şeyin en güzelini, en kalitelisini almaya çalışırım.
Abi bak bi kere alıyorsun iyisini al, bir yaya bu kadar para verilmez diye düşünme. Tavsiyedir
KAAN, işin aslı insanların bu Eibach'ı biraz da abarttıklarını düşünmeye başladım. Diğer yayların konfor harici pek bir sıkıntısı olacağını zannetmiyorum ki belki Eibach'tan iyileri bile çıkar. Sadece markaya o kadar paralar bağlamak istemem.
Ben 5 kişi dolu iken düz geçemiyorum , çok alçak mı oluyor, bir kere tümseği fark etmedim frenledim ama hızım düşmedi altını sürter diye beklerken arkadakilerin kafası tavana değmiş Ülkemizde ne tümsekler var ama bir kere bir okul bahçesinden çıkarken haaaaart etti ama içim nasıl cız etti. Eibach hayalim var para biriktirsem alırım ama işte sonrası
Sonrası ne Kaan?Jant isticek,18'' inç lastik isticek,Body kit isticek ) Bunlar mı:)
Aynen tam istediklerim body kit zaten en üst seviyedeki şey, bari bir yerden başlasam mı diyorum sonradan acele mi ediyorum ki diyorum. Çok kafam karışıyor sonra, amaaan ne takıyorum bunları diyorum yalnız sürekli diyorum icraat zıfır zıfır zıfır Hayali bile güzel oluyor yalnız Ama yaza bişiler olabilir ,ama küçük dokunuşlar sadece
Peder arabayi satmazsa eğer ileride ben alicam ondan arabanin oynamadigim yerini birakmiycam surungen yapicam babam kullanmasa tek benim olsa yaparim yay sikinti olmaz en fazla 3 4 kisi biniyor ama aile isin icine girince 6 7 kisi bile biniliyor
UFUK abimizin babası kalp krizi geçirmiş, dün görüşebildik.Müsait olduğu zaman MİTSİMOTO hakkında fiyat bilgisini paylaşacak.
Bence ilk etapta yayla başla derim. Body kitde biraz daha profesyonel uygulamalar yaygınlaşsın o zaman seçim şansında olur..İnşallah dilediğin şekilde yaparsın aracını
Mishimoto denilen yaylar bursada inşaat demiri büküp boyayıp satıyorlar. Mishimoto aslen hortum vs üretir.
Body kit yurtdışı siparişi olacak. Orjinal parçalarla [emoji41] İşte yayla başlamak için çok para lazım çooook Eibach in sitesinde kargo dahil 690₺ Bende intercooler markası olarak biliyorum Ercüment
İnanmiyorum..... hayretle izliyorum dönen muhabeti....
Yani bizim iki e12 yide test eden biri olarak Ercü konuşabilir Ercü de araçlarda spor yay olduguna inanamayanlardan eibach candır der susarımmm Ogün yalnız bizim şimdiki araçta 3.5 luk yaylar 4ten bile fazla indirdi
Psikolojiktir o
eibach pro kit 3.5 cm 2006 honda vtecte vardı onada bindim konfor nerdeyse kaybolmamıştı. Ahmet abinin 2 e12sinde de yay vardı bindim çok ahım şahım bir fark yoktu. Yine 2012 aurise bindim onda da bir fark yoktu. Eibach pro kit 35mm resmen biraz basalımda ben tadını alayım virajlarım frenlerim bir miktar düzelsin ama ailem rahatsız olmasın mantığında üretilmiş bir yaydır. Ayrıca bir aracı 5 cmden fazla basmak Türkiyede kullanamamanıza neden olur. Ayrıca eibach e12 kasaya malesef 50 mmlik yay üretmedi eğer varsa muhtemelen çakmadır dikkatli olun.Bi doktora gözükmek lazım psikolojik olması için.
Dönen bir muhabbet yok ben ogüne birşey söyledim sende cevap verdin İnanmayacak birşey zaten yok benim tepkim herşeyi NET bilmelerine yaylar 1.4 motor araç için yapılmış 2.0 araçta agır geldiği için önler daha fazla basık hali ile... Fotolardan bile belli ama foto koyacak kadar kayda deger bir muhabbet yok...
Bu yaşlarda normal az daha büyü geçer