0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk abinin bilgisini zaten sahsim adina tartismam bildigi var o kesin ama bu konuda katilmiyorum.ben 5lik dusunuyordum biliyorsun ve ufuk abinin mantigini guderek 3,5luk-4luge dondum.ama sunuda solemek lazim arabayi simdi kullandigimzdan daha titiz kullanmamiz gerekcek kasisler cukurlar hep tetikte olmak gerekicek ama on takimin bozulmasi pek mumkun degil.
Ayıp etmişler. ALF onlara gününü göstermeli Yüksel
Basik araba kullananlara soruyom nasil diye bisey yok diyolar sadece cukur kasis gibi unsurlara dikkat etmek zorundasin diyolar
Yüksel'i birisi gaza getirmiş Daha doğrusu ağır konuşmuş gibi geldi bana.Ama olsun elimizin altında bir canavar olması da hiç fena olmaz yani. 1,33 den sıkılmaya başladım galiba ben
VVT-I emir ve görüşlerinize hazırdır her daim.A/T olmasa çok güzel hoplayıp zıplayacağız da, kısıtlanıyoruz.
Gaza geldim şu farlar garntiden değişsin kutu motor getirtiyorum. 2.0 ave motoru Olmadı arabayı satıyorum. 2.0 Ave den devam
Abimiz, AURIS'te APEXI kullanmış ve gayet memnun kalmış.4 CM süper göstermiş. Yalnız lastik yanakları 45, benimki 60. Ne derece fark olur ?http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=55478.0Mesaj Birleştirildi: Ocak 15, 2015, 23:19:50Alırız bir E12 sana, az sabret hele.
Tabani geniş tutmak yol tutusunu etkiler mi bilmem ama arkadan arabanin lastikleri cok ince gorunuyor specar arabayi diri gosteriyo ozelikle bizim araclarda jantlar iceride duruyor sanki
Jantsız yay takıcaksanız bence spacer şart. Yol tutuş konusunda sadece jant lastik değiştirsenizde iş görüyor. Bizim orjinal ebatlarda yanaklar çok kalın tabanda dar. Haliyle esniyo araba. 205 50 16 kullanıyorum memnunum ama yay işi benimde aklımı çeliyor
Ben de seni bekliyordum. Spacer'i falan geçtim ben yahu. APEXİ nedir, ne değildir ? 3,5 mu 4 mü ?
Benim araçtada yay yok. Fakat araştırırken apexi hiç bakmadım. Hep eibach baktım. 3.5 3 indirir 4 lük 3.5 herhalde heryerde böyle yazıyor.
4 olsun bizim olsun 3.5 indirmez diyorsak 4 ideal bence
APEXI çok ahım şahım bir marka değil zaten.Fakat Eibach'a da o kadar para verilmez bence. Fiyatlar 600,00 TL'ye kadar çıkıyor.Ha 2. el denk gelirse tabii ki Eibach'a yönelirim. Onun için 1,5 ay kadar pusuya yatıp Eibach kovalayacağım.3,5 CM işimizi görür diye düşünüyorum.
Bencede 3.5 iş görür. 3 cm düşücek önden ve arkadan. . Belki önler biraz daha düşer motordan dolayı.Mesaj Birleştirildi: Ocak 16, 2015, 00:30:30http://www.x-tremetuning.com/shop/spor-suspansiyonlar/spor-yay-helezon/eibach/toyota/eibach-pro-kit-spor-yay-helezon-toyota-corolla-stationwagon-verso-1.3-1.4-1.6-2002-sonrasi/Buradan fiyat alabilirsin. Bursada tanınmış firmadır.
Birçok markayı kendileri getiriyor. Eibach 4 cm yok sanırım. 5 var