0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
El yapimi coil ne kadar mantikli dusunulur tartisilir
Ogün, dediğini yaptın ☺dostum iyi günlerde kullan içine sindiyse ne güzel bu alçaklıkta bizim buraya getir askıda kalır ☺ Tekrar hayırlı olsun kazasız belasız bin dostum
Ogün abi apexi veya apex yay takmadi ki bu yazi gereksiz olmuş
yazimi oku sonra konus Okan , taktirdiysaniz diye belirtmisim ! ayrica sadece sen degil bu yaziyi okuyan herkez Apexi ile orjinal APEX arasindaki farki anlayip bu hataya dusmesinler
Abi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız çukursuz kasissiz nice gezmelere Kat iptal ettim 51lik ara boru yaptım varex koydum sırada yay var ama işte tutuyorum kendimi zorla kışkırtıyorsunuz
Ortada fol yok yumurta yok, yazinizi okudum zaten
Sahsi dusuncem daha fazla derine indirmeden buyugum olan abilerim ile kucugum olan kardeslerim cok cok anlamsiz bisy icin tartismasin. Soyle birsey diyebilirim yayla gezmeyi cok ozlemisim ve iyiki bu urunu almisim iyiki bu parayi vermisim sanayidede konustuk daha dusuk markalarin ortalama suresi 2yil ciddi esnedigini ve etkisinin kalmadigini duydumki guvendigim insanlar red eagle kesinlikle parasinin en iyilerinden tavsiyeedilir tarafimdan. Sahsi dusuncem bu yonde
apexı cakma demek mıllet ove ove bıtıremıyordu
ben alçaltmasını beyendim güzel olmuş araç, bu arada ben H&R ve Eibach kullandım her ikisinide 4 5 yıl kullandım bu markalarda çok kaliteli ve öyle yumuşama vs olmuyor. aslında en memnun kaldığım yay H&R , çok sertlerdi , zaten spor değil Racing yaylardı. Sporlara gore çok fazla sertlerdi ama aracın (Corollama takmıştım) yol tutuşu inanılmazdı
Egzoz geldi ama bilg bozuk fotolari atsam yukleyecek biri olurmu arkadaslar? Okan? Yuksel?
Anakradaki arkadaslar iyi bilir volvocu ibocan arkadasimizda suan saolsun cok yardimci oldu
Face'deyim.
Hadi hayırlısı Video bekliyoruz... Ne kadara nerden aldın ?