0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1,33'ün sadece life modelini değil de biraz daha dolu paketleri olsa da satsalar bence daha iyi olur. Satışları daha da artar diye düşünüyorum.
Merhabalar arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Aracım, 2016 model corolla 1,33 life. Bu aracı almadan önce çok ciddi bir araştırma yaptım. Forum sitelerinden ve bizzat kullanan kişilerden bilgi aldım. Bununla da yetinmedim ve test sürüşü yaptım. Test sürüşü beni ikna etti ve aldım. İlk 1100 Km. kullanım sonucunda kararımın yanlış olmadığını gördüm. Bir kaç gün önce oldukça dik rampaların olduğu 100 km.lik uzun yol tecrübesi yaptım. Araçta 5 yetişkin vardı ve haliyle bagaj da doluydu. Yolun en dik yerini 4.viteste 80 km. hızla çıktım. Bu performans benim için yeterli oldu. Gidiş geliş 200 km.lik yolu 6,2 lt/100 km. ile tamamladım. Yani sözün kısası kullanmayı bildikten sonra çekmiyor gitmiyor gibi bir durum yok. Tabiiki 1600 motor gibi değil. Bunu bilip almak lazım. İç döşemede kullanılan malzemelerin çok kaliteli olduğunu söyleyemem. Çelik jant, multi medya sistemi ve kauçuk pas pas aldım çok güzel oldu. Multi medya sistemini servisten, diğerlerini dışardan aldım. İç genişlik için söylenecek bir şey yok, mükemmel. Bagaj genişliği yeterli. Dış görünüş harika. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Katılıyorum, 1.33 için otomatik şanzıman belki zor bir seçenek. Ama en azından 1.33'ün touch, active donanımları 1,6'ın da life paketi olmalı, diğer pek çok marka bu şekilde iyi satışlara ulaşabiliyor. Dizel motorlar da bu imkan var, benzinlinin neyi eksik[emoji3]
Multimedia sistemini geri görüş kamerası dahil olmak üzere 1250 TL'ye aldım. Sis farını servis dışında taktıran arkadaşlara bir sorum olacak: Sis farını dışarda taktırınca garanti ile ilgili bir sorun yaşanıyor mu? Bilgisi olan varsa yazarsa memnun olurum. Teşekkürler.
Hangi marka takdirdiniz.Ve andoidli mi ?.Sis farıni formdaki çoğu kişi takdirdı.zannetmiyorum sorun olacağını. SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Navigasyon markadı motevo. Android var mı bilmiyorum. Nasıl anlaşılır? Ayrıca geri görüş kamerasında kılavuz çizgileri yoktu. Olsnı ile ile değiştirdiler.
Arabanızın jantları sanki benimkine benziyor gibi hatta aynısı gibi.
Eger andoid varsa Wifi ile internete bağlanabilirsiniz. Android telefon ile benzerlik gösterir. İnternete gireceğiyle ilgili bir işaret göremedim. Android değil demek ki.
basinc sensoru olmadigi icin ekranda uyari yazar sürekliBilgi paylaşımı için teşekkürler. O halde eski jantları ve jant kapaklarını elde tutmanın bir anlamı yok.
Merhaba,12 yıllık toyota kullanıcısı olmama rağmen dün aldığım 1.33 Life (benzin+LPG) aracım vesilesi ile aranıza katılmış oldum.Yeni aldığınızdaki deneyimlerinize binaen aşağıdaki sorunlarla (bilmediğim konu da olabilir) karşılaştım, bilgisi olan var ise paylaşabilir mi ?- Bazen kontağı birkaç kez çevirince (Marşa bir kaç kez basınca) çalıştı- Biraz sarsıntılı gidilen yollarda göğsün sağ tarafından doğru tıkırtı sesi geliyor.