Gönderen Konu: Toyota corolla 1.33 life  (Okunma sayısı 82089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • adapazarı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '19
  • 66 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota corolla 1.33 life
« Yanıtla #180 : Nisan 13, 2016, 12:34:22 »
http://dosya.web.tr/R67ngo

Kendime ait bir video bakalim paylaşa bildiysem
Çıkarım seninle her yola 🚕🚗

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Nisan 13, 2016, 12:34:22 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Nisan 15, 2016, 12:07:20 »
Eski bir deyim vardır at sahibine göre kişner diye.
Bence altımızdaki araçlar için bunu düşünebiliriz.
Yanlış anlaşılmasın marka fanatiği falan değilim 49000 TL ye civic,jetta verdiler de benmi almadım :)
aracım 1,33 corolla 2014 model.
2004 senesinde toyotayla tanıştım.2004 corolla terra hb ile sezonu açtım.120 000 km bindim,2009 senesinde auris elegant 1,6 132 hp aldım 2014 temmuza kadar bindim.
Yaklaşık 2 yıldır 1,33 e biniyorum ve iki deneyimimden sonra anladığım kesinlikle kullanmayacağım ve gereksiz gördüğüm hiçbir donanıma para vermeyeceğim oldu.
Bilirsiniz auris elegant gırtlağına kadar dolu bir araçtı ve yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleyici,kararan dikiz aynası,katlanır aynalar vs vs şahsıma göre tamamen ticari kar gözeterek yapılan eklentilerdir.Senelerdir cc eklemek için forumlarda yazıldı,yapılana kadar iyiydi sonra kaç kişi kullanmıştır bu özelliği ?
Gelelim günümüze aracı boş olarak aldım sadece istediğimi ve kullanacağımı ekletecektim.Bagaj havuzu,paspas ve arka park sensörünü avantaya getirdim.Sis farı ve yan kapı kromlarını cüzi bir miktara aracı galeriden çıkarmadan eklettim.
Sonra jant olayını araştırdım bir önceki kasada elegant versiyonda kullanılan 5 kollu jantları servisine 1000 tl karşılığı taktırdım.
10 bin bakımı geldiğinde s dizayndan almış olduğum üst ve alt cam çıtalarını getireceğimi serviste uygulama yaptıracağımı söyledim.10 000 bakımı yanında orjinal spoyler için pazarlık yaptım.Aşağı yukarı 400 tl gibi bir rakama onuda taktırdım.
Navitech in multimedya sistemine 1600 rakam aldım 20 000 bakımında sağlam pazarlıkla onu da alacağım kısmet olursa.
Demem şudur bir hazırını yaptık alın dedikleri her alanda ticari dilde tapon mallarıda malesef satıyorlar.Mevzu ne istediğimiz bilmekten geçiyor.
Gelelim araç gidiyormu gitmiyormu mevzuuna.Soru şudur Ne bekliyorum ?? Sıkıştığımda gitmesi gerektiğinde bu araç hızlanıyorsa bana yeter.Ralli yapma niyetim ya da riskli hareket ile işim yoksa ki yok daha ne isterim.
Şöyle bir anımı paylaşayım.Aurisi almadan önce beyaz renk sunroof dahil full leon için 41500 TL ye anlaştım.Sonra yine içim elvermediği için auris elegantı 39600 TL ye aldım.Leonuda arkadaşım aldı aynı paraya.Şans bu ya aynı zaman bindik ve satılığa çıkardık.Ben aurisi 34500 TL ye sattım o leonu 30500 TL ye hangimiz daha karlı varın siz karar verin.Ben 250-300 TL servis parası veriyorkan o 500-600 verdi bunları katmıyorum bile.
Gelelim kardeşim amma övdün sanki neye biniyorsun diyenlere.Dedim ya at sahibine göre kişner diye basmam gerektiğinde 2.vitesle 85-90 km,3 vitesle 115-120 yapan araca biniyorum.Turbo derdim yok,şanzıman problemi hayatımda görmedim,bakım dışında servisin önünden geçmedi,vw gurubu gibi sakan tavan bezim yok,sökülen koltuk ipim yok,peugeot gibi yol sesi almıyorum vs vs vs
Kısacası 50 000 TL için Türkiye Cumhuriyeti' nde alınacak en iyi 0 km araç budur.
Saygılarımla.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Nisan 16, 2016, 10:44:33 »
CC konusuna katılmadığımı belirtmek isterim. Kaç kişi mi kullanıyor? Olmayanlar yana yakıla CC taktırmanın çözümünü arıyorken kullanmayan az demek yanlış sanki
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #183 : Nisan 17, 2016, 14:18:26 »
Şu yokuş kalkiş desteğinin tam olarak nasıl çalıştığını biri anlatsın allah aşkına.  Benimde 1.33 ile henüz çıkmadığı bir yokuş olmasa da bu sistemin kitapçıklar anlatımı ile calistiramadim.  Bir bilen anlatirsa çok sevinecegim.
Ayrıca alüminyum alaşım jant taktıran arkadaşlar hangi marka ve modeli kaça yaptırdı.  Link atarsanz görseller için sevinirim.
Fren pedalına biraz yüklenerek devreye aliyorsun ve beep uyarı sesi ile birlikte ekranda ışığı yaniyor.Yalniz el freni Çekili iken devreye girmiyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #184 : Nisan 17, 2016, 14:21:21 »
Merhaba Arkadaşlar, aracı alalı 2 gün oldu, şu an 750 civarı km yaptım. Ortalama yakıt tüketimi 10.8 lerde... Aracı kaç devirde vites değiştirmeliyim, en ekonomik kullanım hangi aralıklarda... Vitesi değiştirme ışığı yanınca biraz gaza yükleniyorum ışık sönüyor... Bu ne anlama geliyor... Kullanan arkadaşlardan ricam varsa bu konuyla ilgili ayrıntılı ve daha fazla bilgi içeren cevapları yazar mısınız? Teşekkür ederim.
3 gün oldu ve 750 km

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #185 : Nisan 17, 2016, 14:35:39 »
Bende 4 aydır 1.33 life Corolla kullanan birisi olarak deneyimlerimi yazayim,en başta çekmeme konusuna değinmek istiyorum,kimse ama hiç kimse bu motorun 1.6 motor ile ayni performansta olduğunu savunmuyor zaten,tabiki performans 1.6 ya göre düşük,ama bu arabanın yokuş çıkmadığı anlamina gelmiyor.uygun devir ile cikmayacaginiz bi rampa yok.duzlukte ise YÜKSEK hızı zorlanmadan çok rahat görebiliyorsunuz.yuksek motor ile kıyaslama yapan arkadaşlar.arada 13.000 tl ye varan bir fark var.bunuda bilerek yazın lütfen.sonuc olarak parasinin arabasi,verdiğiniz parayi sonuna kadar hakediyor.sonuc olarak,52.500 tl ye diğer firmaların sattığı arabalari inceledim ve Corolla sonucuna vardım.ve çok memnunum.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Edit: Yüksek hız bildirimi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #186 : Nisan 18, 2016, 09:16:41 »
Eski bir deyim vardır at sahibine göre kişner diye.
Bence altımızdaki araçlar için bunu düşünebiliriz.
Yanlış anlaşılmasın marka fanatiği falan değilim 49000 TL ye civic,jetta verdiler de benmi almadım :)
aracım 1,33 corolla 2014 model.
2004 senesinde toyotayla tanıştım.2004 corolla terra hb ile sezonu açtım.120 000 km bindim,2009 senesinde auris elegant 1,6 132 hp aldım 2014 temmuza kadar bindim.
Yaklaşık 2 yıldır 1,33 e biniyorum ve iki deneyimimden sonra anladığım kesinlikle kullanmayacağım ve gereksiz gördüğüm hiçbir donanıma para vermeyeceğim oldu.
Bilirsiniz auris elegant gırtlağına kadar dolu bir araçtı ve yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleyici,kararan dikiz aynası,katlanır aynalar vs vs şahsıma göre tamamen ticari kar gözeterek yapılan eklentilerdir.Senelerdir cc eklemek için forumlarda yazıldı,yapılana kadar iyiydi sonra kaç kişi kullanmıştır bu özelliği ?
Gelelim günümüze aracı boş olarak aldım sadece istediğimi ve kullanacağımı ekletecektim.Bagaj havuzu,paspas ve arka park sensörünü avantaya getirdim.Sis farı ve yan kapı kromlarını cüzi bir miktara aracı galeriden çıkarmadan eklettim.
Sonra jant olayını araştırdım bir önceki kasada elegant versiyonda kullanılan 5 kollu jantları servisine 1000 tl karşılığı taktırdım.
10 bin bakımı geldiğinde s dizayndan almış olduğum üst ve alt cam çıtalarını getireceğimi serviste uygulama yaptıracağımı söyledim.10 000 bakımı yanında orjinal spoyler için pazarlık yaptım.Aşağı yukarı 400 tl gibi bir rakama onuda taktırdım.
Navitech in multimedya sistemine 1600 rakam aldım 20 000 bakımında sağlam pazarlıkla onu da alacağım kısmet olursa.
Demem şudur bir hazırını yaptık alın dedikleri her alanda ticari dilde tapon mallarıda malesef satıyorlar.Mevzu ne istediğimiz bilmekten geçiyor.
Gelelim araç gidiyormu gitmiyormu mevzuuna.Soru şudur Ne bekliyorum ?? Sıkıştığımda gitmesi gerektiğinde bu araç hızlanıyorsa bana yeter.Ralli yapma niyetim ya da riskli hareket ile işim yoksa ki yok daha ne isterim.
Şöyle bir anımı paylaşayım.Aurisi almadan önce beyaz renk sunroof dahil full leon için 41500 TL ye anlaştım.Sonra yine içim elvermediği için auris elegantı 39600 TL ye aldım.Leonuda arkadaşım aldı aynı paraya.Şans bu ya aynı zaman bindik ve satılığa çıkardık.Ben aurisi 34500 TL ye sattım o leonu 30500 TL ye hangimiz daha karlı varın siz karar verin.Ben 250-300 TL servis parası veriyorkan o 500-600 verdi bunları katmıyorum bile.
Gelelim kardeşim amma övdün sanki neye biniyorsun diyenlere.Dedim ya at sahibine göre kişner diye basmam gerektiğinde 2.vitesle 85-90 km,3 vitesle 115-120 yapan araca biniyorum.Turbo derdim yok,şanzıman problemi hayatımda görmedim,bakım dışında servisin önünden geçmedi,vw gurubu gibi sakan tavan bezim yok,sökülen koltuk ipim yok,peugeot gibi yol sesi almıyorum vs vs vs
Kısacası 50 000 TL için Türkiye Cumhuriyeti' nde alınacak en iyi 0 km araç budur.
Saygılarımla.

Çok güzel dile getirmişsin. Altına imza mı atarım. 1.6 motor ile 1.33 motoru bir tutmuyoruz elbet ama 1.6 da asfalt canavarı ve asfalt kazıyan bir motor değil yani. 1.6 ara hızlanmalarda üstündür daha seridir yoksa ikisi de hız sınırlarının üzerinde sorunsuzca gider. İkisi de Fulya'da ki dik yokuşa 1. vites ile girip ortasına doğru 2'ye atar. Ha, 1.6 belki daha erken vites değiştirir. Hoş, iş sürücüde biter genelde ya.

CC konusuna gelirsek, İstanbul içinde gün içi saatlerde E-5 ve TEM de CC yi kullanmak pek akıllıca değil. Çünkü bu yollar gündüz dahi sıkışmaya müsait. Tam cc yi sabitlemiş gidiyorsun 5 dk. geçmiyor yol sıkışıyor ve devre dışı bırakıyorsun. Genelde hafta sonu sabahın erken saatlerinde E-5'de gidiyorsam CC'yi aktif ediyorum. Ya da işte sahil yolunda yol boşken aktif ediyorum. Ama şehirler arası yolda CC büyük rahatlık. Ve hiç gaz ile haşır neşir olmadan CC ile kontrol sağlıyorum. Ve CC tüketimi büyük ölçüde etkiliyor.

Gittim Ekim ayında sis farı taktırdım heves ettim, yırttım kendimi sis de sis diye ve servis de taktırdım. Koca kış mevsiminde sadece iki kere kullandım. Var mı var. Olsun zaten. Aynen senin gibi bana lazım olacak aksesuarları eklettim. Alaşımlı jant, krom kapı eşiği (Corolla yazılı) CC, direksiiyonu deri kaplatma, iki ön sis farı gibi. Ha bir de şık görünsün diye ön kapı iç tutamaklarını bir üst donanımda ki kromlardan taktırdım hatta alıp taktım. Park sensörü zaten hediye geldi, bagaj havuzu ve kauçuk paspas da hediye edilmişti. Bir numara cam filmini de indirim ile yapmışlardı ilk alırken ve gitmeyen denen arabayla dün itibarı ile 17500 km oldum Kasım 2014'den bu güne. Bu sabah az önce 17565'e girdim. Ha, Bodrum'a iki kere gittim geçen yaz ve Marmarise de indim. 2.0 motorlu Honda CRV ile kapıştım ve adamı peşime taktım. Ama forum ahalisi kendi yapamadıklarını bir başkası yapınca "vay efendim adam gitmek istememiştir de sana o fırsatı vermiştir" gibi saçma sapan yorumlar yazdı durdu. Ha birde ikinci kez Bodrum gidişimde bir hafta ara ile radara girdim. Hani gitmiyor ya  :)  :D

Gitmiyor diyen 3.5 litre motora binsin. Yokuş da kalkmıyor diyen de bir zahmet araba kullanmayı bıraksın. Ben mutluyum, memnunum. Parasını ben verdim, 1.6 ile arada ki 15 - 20 bin farkı vermeye imkanım el vermedi o gün ve gerek de görmedim açıkçası.

Sonuç olarak o tabiri caiz asfalt canavarı olarak görülen 1.6 motoru yapan adamlar yaptı bu motoru da. Demek bir bildikleri var ki Corolla'ya da koydular. VW yıllarca koca Passat'lara 1.6 / 102 HP hitler motorunu koydu sesi çıkmadı kimsenin ve kapış kapış da aldılar.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 60000
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #187 : Nisan 18, 2016, 11:02:08 »
Toyota 1.33 motoru bence çok doğru bir taktikle satıyor.   Life donanımı  1.6 valvematic ile sunsa fiyatı da 59.900 tl olsa  1.33ü satamaz.   
1.6 motora çıktığınızda  katlanır ayna, bt, otomatik klima, kol dayama, deri direksiyon , sis farı gibi birkaç tane, arabayı boş olmaktan kurtaran donanımı da yanında sunuyor. Aradaki 11.000 tl lik farkın 6000 tl sini fln motora veriyorsunuz aslında.
Ben 2010 ağustosunda  2011 1.33 almak için  galeriye gittim.  32.000 yerine  37.500 verip  2010 ls 1.6 valvematic alıp çıktım.  Pişman olmadım verdiğim  5.500 tl farka .
Fakat   12.000 TL fark az para değil.
Dolayısıyla  şimdi  1.33 Corolla almaya karar verip galeriye gitmiş olsaydım,   1.33 corollayı alır çıkardım.  Bu segmentte  fiyat olarak , kalite olarak alınabilecek en iyi, en mantıklı benzinli araç olduğunu düşünüyorum.
1.33 motor da arkadaşların söylediği gibi , insanı mutsuz edecek, zor durumda bırakacak bir motor değil.
Şehir içinde kullandım , 1.6 ile farkı zaten yok şehir içinde. Uzun yolda kullanıp 1.6 ya alışınca biraz alışmak zor oluyor, bu yüzden 1.6 dan 1.33 geçiş önermiyorum, enazından uzun yola çok çıkanlara, keyif kaçıracaktır. Fakat benzinli 100-110 hp araçlara alışanlar için bence gayet mantıklı.
Dolayısıyla 1.33 corolla alan arkadaşların içi rahat olmalı, gayet güzel araçlar.
Araç almaya karar vermeyi bilirim. Cebinizdeki parayı optimize etmek istersiniz, gereksiz aylık fazla ödeme yapmak veya borçlanmadan keyifle kullanmak istersiniz,  sürerken şunun borcu bitse de rahatlasam diye gerilmek istemezsiniz.
1.33 life işte bunun için biçilmiş kaftan :) . Dışarıdan bakınca da gayet havalı bir aile arabası , sis farı vs. de eklenip dışı bütünlenince bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan biri.
Umarım fiyatı şişirilmez böyle devam eder.

born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 850
  • 4 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #188 : Nisan 18, 2016, 11:22:21 »
1.33 e sonradan eklediklerim ve maliyeti

Sis fari 200tl
Cc 50 tl
Krom cam citasi 85tl
Celik jant 900tl
Kapi eşiği 50tl

Dediginiz gibi 1.6 ile fark 5 bin civari olsaydi 1.33 satmaz herkes 1.6 alirdi. Fark 12bin olunca o farka degmez dedim ve 1.33 aldim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

“Edeb bir tâc imiş Nur-i Hudâ’dan / Giy ol tâcı emin ol her belâdan.”

''Kula Bela Gelmez, Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz, Kul Azmadıkça''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #189 : Nisan 18, 2016, 12:11:05 »

Sis fari 200tl
Cc 50 tl
Krom cam citasi 85tl
Celik jant 900tl
Kapi eşiği 50tl

Dediginiz gibi 1.6 ile fark 5 bin civari olsaydi 1.33 satmaz herkes 1.6 alirdi. Fark 12bin olunca o farka degmez dedim ve 1.33 aldim.

Krom cam çıtalarını nereden aldınız? bilgi verirseniz ihtiyacı olan arkadaşlar için iyi olur. Birde 200TL sis farı demişsiniz o da orjinal değil galiba..
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #190 : Nisan 18, 2016, 12:15:31 »
Cam citasi s dizayn marka. N11 den almistim. Sis fari orj degil 135e n11den aldim.50lira da iscilik. Hafta sonu da sunplex ruzgarlik aldim 50tl. On tampon izgarasina da gecmeli kromaj yaptim ama köşeler tam yapismadi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #191 : Nisan 18, 2016, 12:26:49 »
Linkleri paylasayim

Cam citasi

n11'de TOYOTA COROLLA Krom Cam Çıtası 4 Prç. 2014 ve Üzeri seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/toyota-corolla-krom-cam-citasi-4-prc-2014-ve-uzeri-P71703863

Sis fari

n11'de Toyota Corolla Sis Farı Seti Nikelajlı 2013 Sonrası İTHAL ! seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/sis-fari/toyota-corolla-sis-fari-seti-nikelajli-2013-sonrasi-ithal-P81024650

Ruzgarlik

n11'de Toyota Corolla Mügen Cam Rüzgarlığı 2013 Sonrası 4 Lü  SUNPLEX seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/ruzgarlik/toyota-corolla-mugen-cam-ruzgarligi-2013-sonrasi-4-lu-sunplex-P36593456

Kapı eşiği

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corolla-kapi-esigi-2013-sonrasi-omsa-line-214861446

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #192 : Nisan 18, 2016, 15:28:34 »
Krom cam çıtası orjinal 650 tl
Sis farı orjinal 700 tl
CC orjinal 350 tl
Katlanır ayna çifti 1400 sadece aynalar
Otomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet

Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir :)
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #193 : Nisan 18, 2016, 16:11:11 »
Krom cam çıtası orjinal 650 tl
Sis farı orjinal 700 tl
CC orjinal 350 tl
Katlanır ayna çifti 1400 sadece aynalar
Otomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet

Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir :)

Ne kadar ukelaca bir yorum bu. Anladık imkan vardı full donanım Premium aldınız. Sana göre ihtiyaç olan bazı şeyler bir başkasına fazla gelebilir. navigasyon istesem alıp taktırırım ama almıyorum çünkü kafam o kadar teknolojiye basmıyor. Aptalım ben, manyağım, salağım hatta çünkü konum atarlar bana anlamam ondan ben.  Ben eski kafayım ve köşede market var, marketi geçince ilk sağdan gir, 200 metre sonra sola sap, karşına camii gelecek sırtını camiye ver sağ çapraza gir tarzı tariften anlarım ben. otomatik klima da bana karışık gelir hep ve manual kullanımı gayet basit ve anlaşılır. Aynamı da elle katlıyorum 22 yıldır hiç bir sıkıntı yok. Yani fazlaca ukela bir yorum olmuş.  Birde yönetimden olacaksın. Ayıp gerçekten..  Sonuçta kredi ile aldım her ay 1.000 TL değil 1.800 TL öderdim 1.6 / Advance alırdım. Ama ödemedim ve kısa vade de beni sarsmayacak rakam ile hatta erken ödemeler ile bitirdim kredimi rehin de kalktı.

Ve arada ki fark fiyatlandırman eksik. 6.500 TL de 4 jant için koy istersen. Orijinal halis muhlis Advance tip jantların bir tanesi 1.600 TL. İstersen bir de sende ki Premium donanım ile karşılaştır. Deri koltuk farkını da koy. 85 - 90 Bin lira Premium donanım 1.6 / CVT şanzıman. Ha birde şanzıman farkını ekle. 56 bin lira nerede 85 bin lira nerede..! Arada ki fark olan 29 bin liraya ikinci el bir araba alırsın.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Nisan 18, 2016, 17:06:57 »
Evet, fiyat farkı epey var. Tamamen ihtiyacı karşılamaya ve beklentiye yönelik bir durum, bu hususlar çokça dile getirildi tekrar dallandırıp budaklandırmayalım.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50900
  • Model Yılı: '20
  • 94 kere teşekkür etti
  • 95 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #195 : Nisan 18, 2016, 18:25:39 »

Sis fari 200tl
Cc 50 tl
Krom cam citasi 85tl
Celik jant 900tl
Kapi eşiği 50tl

Krom cam çıtaları orjinali ile çok ayırt ediliyor mu ? Rica etsem bir fotoğraf ekleyebilir misiniz ?
650 lira vermek istemiyorum 4 tane çıtaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #196 : Nisan 18, 2016, 18:27:03 »
Krom cam çıtaları orjinali ile çok ayırt ediliyor mu ? Rica etsem bir fotoğraf ekleyebilir misiniz ?
650 lira vermek istemiyorum 4 tane çıtaya :)

sizin renginizi çok beğeniyorum ben aldıktan sonra aracı bu renk geldi :(

Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2016, 18:32:28
Linkleri paylasayim

Cam citasi

n11'de TOYOTA COROLLA Krom Cam Çıtası 4 Prç. 2014 ve Üzeri seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/toyota-corolla-krom-cam-citasi-4-prc-2014-ve-uzeri-P71703863

Sis fari

n11'de Toyota Corolla Sis Farı Seti Nikelajlı 2013 Sonrası İTHAL ! seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/sis-fari/toyota-corolla-sis-fari-seti-nikelajli-2013-sonrasi-ithal-P81024650

Ruzgarlik

n11'de Toyota Corolla Mügen Cam Rüzgarlığı 2013 Sonrası 4 Lü  SUNPLEX seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/ruzgarlik/toyota-corolla-mugen-cam-ruzgarligi-2013-sonrasi-4-lu-sunplex-P36593456

Kapı eşiği

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corolla-kapi-esigi-2013-sonrasi-omsa-line-214861446

cam çıtası ile kapı eşiğini gördüğüm iyi oldu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 50900
  • Model Yılı: '20
  • 94 kere teşekkür etti
  • 95 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #197 : Nisan 18, 2016, 18:33:54 »
sizin renginizi çok beğeniyorum ben aldıktan sonra aracı bu renk geldi :(

Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2016, 18:32:28

cam çıtası ile kapı eşiğini gördüğüm iyi oldu :)
Beyaz candır :D
Kapalı garaj yoksa bu renk çok sıkıntı.Tozu,kiri,çiziği çok belli ediyor.Yıkadıktan 1 saat sonra toz içinde.Beyazı dakika farkıyla kaçırdık bu renk kaldı bize :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #198 : Nisan 18, 2016, 18:36:21 »
Beyaz candır :D
Kapalı garaj yoksa bu renk çok sıkıntı.Tozu,kiri,çiziği çok belli ediyor.Yıkadıktan 1 saat sonra toz içinde.Beyazı dakika farkıyla kaçırdık bu renk kaldı bize :)

bence beyaz almamakla çok iyi etmişsiniz ortalık acayip beyaz ile dolu , mesela ben arabamla avangart bronzla çarşıda veya bir yere gittiğim de millet baya bakıyor ama beyaza bakmıyorlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #199 : Nisan 18, 2016, 18:36:21 »
Yakin cekim yok ama zoom yaparsaniz gorursunuz sanirim. Orjinallerinide inceledim.bi fark yok. Arabayi alir almaz takmistim.