0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu yokuş kalkiş desteğinin tam olarak nasıl çalıştığını biri anlatsın allah aşkına. Benimde 1.33 ile henüz çıkmadığı bir yokuş olmasa da bu sistemin kitapçıklar anlatımı ile calistiramadim. Bir bilen anlatirsa çok sevinecegim.Ayrıca alüminyum alaşım jant taktıran arkadaşlar hangi marka ve modeli kaça yaptırdı. Link atarsanz görseller için sevinirim.
Merhaba Arkadaşlar, aracı alalı 2 gün oldu, şu an 750 civarı km yaptım. Ortalama yakıt tüketimi 10.8 lerde... Aracı kaç devirde vites değiştirmeliyim, en ekonomik kullanım hangi aralıklarda... Vitesi değiştirme ışığı yanınca biraz gaza yükleniyorum ışık sönüyor... Bu ne anlama geliyor... Kullanan arkadaşlardan ricam varsa bu konuyla ilgili ayrıntılı ve daha fazla bilgi içeren cevapları yazar mısınız? Teşekkür ederim.
Eski bir deyim vardır at sahibine göre kişner diye.Bence altımızdaki araçlar için bunu düşünebiliriz.Yanlış anlaşılmasın marka fanatiği falan değilim 49000 TL ye civic,jetta verdiler de benmi almadım aracım 1,33 corolla 2014 model.2004 senesinde toyotayla tanıştım.2004 corolla terra hb ile sezonu açtım.120 000 km bindim,2009 senesinde auris elegant 1,6 132 hp aldım 2014 temmuza kadar bindim.Yaklaşık 2 yıldır 1,33 e biniyorum ve iki deneyimimden sonra anladığım kesinlikle kullanmayacağım ve gereksiz gördüğüm hiçbir donanıma para vermeyeceğim oldu.Bilirsiniz auris elegant gırtlağına kadar dolu bir araçtı ve yağmur sensörü,far sensörü,hız sabitleyici,kararan dikiz aynası,katlanır aynalar vs vs şahsıma göre tamamen ticari kar gözeterek yapılan eklentilerdir.Senelerdir cc eklemek için forumlarda yazıldı,yapılana kadar iyiydi sonra kaç kişi kullanmıştır bu özelliği ?Gelelim günümüze aracı boş olarak aldım sadece istediğimi ve kullanacağımı ekletecektim.Bagaj havuzu,paspas ve arka park sensörünü avantaya getirdim.Sis farı ve yan kapı kromlarını cüzi bir miktara aracı galeriden çıkarmadan eklettim.Sonra jant olayını araştırdım bir önceki kasada elegant versiyonda kullanılan 5 kollu jantları servisine 1000 tl karşılığı taktırdım.10 bin bakımı geldiğinde s dizayndan almış olduğum üst ve alt cam çıtalarını getireceğimi serviste uygulama yaptıracağımı söyledim.10 000 bakımı yanında orjinal spoyler için pazarlık yaptım.Aşağı yukarı 400 tl gibi bir rakama onuda taktırdım.Navitech in multimedya sistemine 1600 rakam aldım 20 000 bakımında sağlam pazarlıkla onu da alacağım kısmet olursa.Demem şudur bir hazırını yaptık alın dedikleri her alanda ticari dilde tapon mallarıda malesef satıyorlar.Mevzu ne istediğimiz bilmekten geçiyor.Gelelim araç gidiyormu gitmiyormu mevzuuna.Soru şudur Ne bekliyorum ?? Sıkıştığımda gitmesi gerektiğinde bu araç hızlanıyorsa bana yeter.Ralli yapma niyetim ya da riskli hareket ile işim yoksa ki yok daha ne isterim.Şöyle bir anımı paylaşayım.Aurisi almadan önce beyaz renk sunroof dahil full leon için 41500 TL ye anlaştım.Sonra yine içim elvermediği için auris elegantı 39600 TL ye aldım.Leonuda arkadaşım aldı aynı paraya.Şans bu ya aynı zaman bindik ve satılığa çıkardık.Ben aurisi 34500 TL ye sattım o leonu 30500 TL ye hangimiz daha karlı varın siz karar verin.Ben 250-300 TL servis parası veriyorkan o 500-600 verdi bunları katmıyorum bile.Gelelim kardeşim amma övdün sanki neye biniyorsun diyenlere.Dedim ya at sahibine göre kişner diye basmam gerektiğinde 2.vitesle 85-90 km,3 vitesle 115-120 yapan araca biniyorum.Turbo derdim yok,şanzıman problemi hayatımda görmedim,bakım dışında servisin önünden geçmedi,vw gurubu gibi sakan tavan bezim yok,sökülen koltuk ipim yok,peugeot gibi yol sesi almıyorum vs vs vs Kısacası 50 000 TL için Türkiye Cumhuriyeti' nde alınacak en iyi 0 km araç budur.Saygılarımla.
1.33 e sonradan eklediklerim ve maliyetiSis fari 200tlCc 50 tlKrom cam citasi 85tlCelik jant 900tlKapi eşiği 50tlDediginiz gibi 1.6 ile fark 5 bin civari olsaydi 1.33 satmaz herkes 1.6 alirdi. Fark 12bin olunca o farka degmez dedim ve 1.33 aldim. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krom cam çıtası orjinal 650 tlSis farı orjinal 700 tlCC orjinal 350 tlKatlanır ayna çifti 1400 sadece aynalarOtomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir
Krom cam çıtaları orjinali ile çok ayırt ediliyor mu ? Rica etsem bir fotoğraf ekleyebilir misiniz ?650 lira vermek istemiyorum 4 tane çıtaya
Linkleri paylasayimCam citasin11'de TOYOTA COROLLA Krom Cam Çıtası 4 Prç. 2014 ve Üzeri seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!http://urun.n11.com/diger-krom-aksesuar/toyota-corolla-krom-cam-citasi-4-prc-2014-ve-uzeri-P71703863Sis farin11'de Toyota Corolla Sis Farı Seti Nikelajlı 2013 Sonrası İTHAL ! seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!http://urun.n11.com/sis-fari/toyota-corolla-sis-fari-seti-nikelajli-2013-sonrasi-ithal-P81024650Ruzgarlikn11'de Toyota Corolla Mügen Cam Rüzgarlığı 2013 Sonrası 4 Lü SUNPLEX seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!http://urun.n11.com/ruzgarlik/toyota-corolla-mugen-cam-ruzgarligi-2013-sonrasi-4-lu-sunplex-P36593456Kapı eşiği http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/toyota-corolla-kapi-esigi-2013-sonrasi-omsa-line-214861446LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sizin renginizi çok beğeniyorum ben aldıktan sonra aracı bu renk geldi Mesaj Birleştirildi: Nisan 18, 2016, 18:32:28cam çıtası ile kapı eşiğini gördüğüm iyi oldu
Beyaz candır Kapalı garaj yoksa bu renk çok sıkıntı.Tozu,kiri,çiziği çok belli ediyor.Yıkadıktan 1 saat sonra toz içinde.Beyazı dakika farkıyla kaçırdık bu renk kaldı bize