0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay bey Debriyaj pedalina iyice sonuna kadar basin öyle Marş yapinLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba 1.33 life aracımı sıfır aldım 5 gündür de kullanıyorum, bugün oluşan bir sorunla karşılaştım, rölantide çalışırken gaza 3.4 sn.basılmış gibi motor sesi geliyor devirde 900 den 2000 e kadar çıkıyor tekrar düşüyor,3.4 sn sonra rutin olarak sürekli tekrarlıyor, 15 dakika sürekli yaptı, arabayı park ettim kesildi bilgisi olan arkadaşlar var mı?
Mehmet Bey LPG taktırdım ama hiç LPG yi açmadım bile ,buna rağmen montajdan kaynaklanan durum gibi düşünüyorsunuz ? İlk dört gün yoktu çünkü.Teşekkürler
bende de prins marka tüp var çok şükür bi sıkıntı yaşamadım daha yaklaşık 15-16 krş yakıyor performans kaybı da bence hissedilir derecede değil ama şu tüpün yakıt göstergesini anlayamadım 350km gidiyor full mavi yanıyor sonra birden kırmızı yanıyor. Genelde bu lpg tankının müşürleri pek doğru göstermez dedi arkadaşlar ama ne derece doğru bilemedim
ankara şaşmazda taktırmıştım da şimdi sivastayım ilk işim gittiğim zaman göstermek olacak teşekkür ederim
2300 km ye geldim.1.33 life 2015 model.karma 6.0 şehir içi klima açık 6.9 ile 7.2 arası geziyor.SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
valla aracım 8000 km oldu ama daha ben 8.0 altında çok nadir düştüm benzinde.Şimdi lpg var sıkıntı yok
18600 km deyim ve 100'e sabitleyince E-5 de 4.8 - 4.7 -. 4.6 görüyorum. Tabi bunu sabahın erken saatlerinde hafta sonu yol boşken yaparım. Normalde üzeri hızlarda giderim ve 5.5 - 6.0 - 6.5 görürüm.
7.7 ye 6.0 4.0 a kadar düşüyorsa nasıl oluyor ilginç ben 9.1 9.2 den aşağı zor düşüyorum. 8.5 8.7 ye düştüğünde mutlu oluyorum