Gönderen Konu: Toyota corolla 1.33 life  (Okunma sayısı 82087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 50900
  • Model Yılı: '20
  • 94 kere teşekkür etti
  • 95 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota corolla 1.33 life
« Yanıtla #200 : Nisan 18, 2016, 18:37:27 »
Yakin cekim yok ama zoom yaparsaniz gorursunuz sanirim. Orjinallerinide inceledim.bi fark yok. Arabayi alir almaz takmistim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok teşekkürler.Gayet güzel görünüyor :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #200 : Nisan 18, 2016, 18:37:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 850
  • Model Yılı: '15
  • 4 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #201 : Nisan 18, 2016, 18:38:01 »
Kapi esigi

“Edeb bir tâc imiş Nur-i Hudâ’dan / Giy ol tâcı emin ol her belâdan.”

''Kula Bela Gelmez, Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz, Kul Azmadıkça''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '21
  • 763 kere teşekkür etti
  • 798 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #202 : Nisan 18, 2016, 18:40:10 »
Kapi esigi

bayağı hoş olmuş güle güle kullanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #203 : Nisan 18, 2016, 21:23:55 »
Krom cam çıtası orjinal 650 tl
Sis farı orjinal 700 tl
CC orjinal 350 tl
Katlanır ayna çifti 1400 sadece aynalar
Otomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet

Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir :)
Kaan kardes Güle güle kullanda ne yapalım olelim mi şimdi life biniyoruz diye.cebimizde 80.000 vardida biz mi almadık premium paketi.aldik biniyoruz memnunuz.bunu anlatmaya Çalışıyoruz.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #204 : Nisan 18, 2016, 21:33:36 »
Ne kadar ukelaca bir yorum bu. Anladık imkan vardı full donanım Premium aldınız. Sana göre ihtiyaç olan bazı şeyler bir başkasına fazla gelebilir. navigasyon istesem alıp taktırırım ama almıyorum çünkü kafam o kadar teknolojiye basmıyor. Aptalım ben, manyağım, salağım hatta çünkü konum atarlar bana anlamam ondan ben.  Ben eski kafayım ve köşede market var, marketi geçince ilk sağdan gir, 200 metre sonra sola sap, karşına camii gelecek sırtını camiye ver sağ çapraza gir tarzı tariften anlarım ben. otomatik klima da bana karışık gelir hep ve manual kullanımı gayet basit ve anlaşılır. Aynamı da elle katlıyorum 22 yıldır hiç bir sıkıntı yok. Yani fazlaca ukela bir yorum olmuş.  Birde yönetimden olacaksın. Ayıp gerçekten..  Sonuçta kredi ile aldım her ay 1.000 TL değil 1.800 TL öderdim 1.6 / Advance alırdım. Ama ödemedim ve kısa vade de beni sarsmayacak rakam ile hatta erken ödemeler ile bitirdim kredimi rehin de kalktı.

Ve arada ki fark fiyatlandırman eksik. 6.500 TL de 4 jant için koy istersen. Orijinal halis muhlis Advance tip jantların bir tanesi 1.600 TL. İstersen bir de sende ki Premium donanım ile karşılaştır. Deri koltuk farkını da koy. 85 - 90 Bin lira Premium donanım 1.6 / CVT şanzıman. Ha birde şanzıman farkını ekle. 56 bin lira nerede 85 bin lira nerede..! Arada ki fark olan 29 bin liraya ikinci el bir araba alırsın.

Benim demek istediğim her araca ekleme yapılabilir ama 1.6 Active yada Touch alınırsa geliştirilebilirliği çok daha fazla. Ruslar Premium göstergesi, direksiyon tuşları, Bluetooth, deri koltuklar vs vs hepsini ekleyebiliyorlar. benim anlatmak istediğim ise ülkemizde sonradan eklemek istersek fiyatların durumu. Yukarıda yazdığım rakamlarda buna itafendi. Yoksa kimsenin arabasına kötü demedim. bizim araçta çamurluk davlumbazı yok diye yaz boyu para biriktirip alan biriyim. Life donanıma da yapılacak bir sürü uygulama var ama sonradan yapılması masraflı. Bu ukalalık ise özür dilerim ama sadece ve sadece bunu belirtmek istedim

Kaan kardes Güle güle kullanda ne yapalım olelim mi şimdi life biniyoruz diye.cebimizde 80.000 vardida biz mi almadık premium paketi.aldik biniyoruz memnunuz.bunu anlatmaya Çalışıyoruz.

Biz 80 e almadık ki 60 a aldık. 2013 model. Fiyatlar artmadan sıkı pazarlıkla en dolusunu aldık.

Mevzu ölüm kalım değil ki. Eski aracımız R19 du.  o aracıda 13 yıl kullandık. o araca yapılan herşey benim eserimdi. her park ettiğimde dönüp bakar ve gülümserdim yine
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #205 : Nisan 19, 2016, 12:58:38 »
Arkadaslar Bence kaan arkadaşımızı yanlış anlamışsınız.
Demek istedigi arada verilen fark sadece motor için değil diğer ekstra donanimlarda var. Bu donanımlar kişiden kişiye göre değişir.  Kimisi sever alır kimisine gereksiz gelir bazen model olanı alır. 
Daha önce de bu tarz konular konuşuldu edildi bence boş yere kalp kırmaya birbirimızı germeye  gerek yok.
Araba işi yumurtaya benzer herkes sevdiği şekilde pişirir. Herkes kesesine göre zevkine göre arabaya biner. Zevk işide görecelidir
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #206 : Nisan 21, 2016, 18:34:56 »
Krom cam çıtası orjinal 650 tl
Sis farı orjinal 700 tl
CC orjinal 350 tl
Katlanır ayna çifti 1400 sadece aynalar
Otomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet

Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir :)

:) :) Bana biraz tezatlarla dolu bir yazı gibi geldi sayın yönetici.Herkesin beklentisi farklıdır (!) para verdiğimize göre farklar ciddidir (!)
Gece yolculuğu yaptığımda aynanın orta kısmına parmağımı getiriyorum ve öne doğru eğiyorum birden kararıyor.15 dk içinde satın alabileceğim nav tuşu olan cihaz bana pek zevk vermiyor doğrusu biraz daha büyük düşünmek lazım,hayatımda hiç ayna katlamadım kitler geçerim sorun olmaz.Hayatımda arabanın karşına geçipte vay be farlara far yıkamalara bak musmutlu oldum kafasını  yaşamadım.Çok büyük eksiklerimiz varmış meğer hiçbir zaman anlayamayacağımız 1,33 corollacılar.
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #207 : Nisan 21, 2016, 19:59:59 »
:) :) Bana biraz tezatlarla dolu bir yazı gibi geldi sayın yönetici.Herkesin beklentisi farklıdır (!) para verdiğimize göre farklar ciddidir (!)
Gece yolculuğu yaptığımda aynanın orta kısmına parmağımı getiriyorum ve öne doğru eğiyorum birden kararıyor.15 dk içinde satın alabileceğim nav tuşu olan cihaz bana pek zevk vermiyor doğrusu biraz daha büyük düşünmek lazım,hayatımda hiç ayna katlamadım kitler geçerim sorun olmaz.Hayatımda arabanın karşına geçipte vay be farlara far yıkamalara bak musmutlu oldum kafasını  yaşamadım.Çok büyük eksiklerimiz varmış meğer hiçbir zaman anlayamayacağımız 1,33 corollacılar.

Ayna karartma aynen dediğin gibi, tek parmak ile basınca aşağı eğilip kararıyor. Ve bu arada dolu dolu 22 yıldır araba kullanıyorum. Gerek gece, gerek gündüz, gerek şehirler arası gerek şehir içi yani dolu dolu 22 yıl. 22 yıl önce doğan çocuk bu gün 22 yaşında. Henüz iç dikiz aynamı karartma gereği duymadım bile. Far yıkama sistemi, çok da mattath bir şey değil hani. 96 yılında iş yerinde kullandığım 93 model Tempra SX vardı ve onda far yıkama vardı hiç bir halta yaramazdı. Far camı yağmurda önde ki arabanın püskürttüğü çamurla tabaka olup gözükmeyecek şekilde olduktan sonra o far yıkama hiç bir şeye yaramaz. Ancak Mercedes'lerde ki gibi farın önünde küçük silecek olacak ki bir işe yarasın.  :)))
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #208 : Nisan 28, 2016, 11:27:19 »
Arkadaşlar 1.33 için pedal commander diye bir ürün var taktıran yada deneyen oldumu acaba tavsiye edermisinz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #209 : Nisan 29, 2016, 10:18:27 »

Çekmez gitmez diyenler buyrun izleyin.o rampayi emin olun bu şartlarda 1.6 da 4 ile çıkıyor. Hadi  çıksın  5 ile çıksın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 42000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #210 : Nisan 29, 2016, 15:20:09 »

Çekmez gitmez diyenler buyrun izleyin.o rampayi emin olun bu şartlarda 1.6 da 4 ile çıkıyor. Hadi  çıksın  5 ile çıksın.

Videoda bir problem mi var açılmıyor
2015 Corolla 1.33 life brc lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • 763 kere teşekkür etti
« Yanıtla #211 : Nisan 29, 2016, 18:20:02 »
Bir şey soracağım, Life donanım ile  diğer üst donanım paketlerinde sanırım mesela kapıların kapanma sesi değişik gibi geldi bana birde 1.6 touch larda 99 bg mi bulunuyor ?  şaşırtıcı....

ve 1.33  diğer donanımlardan 60 kilo daha hafif neden acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #212 : Nisan 29, 2016, 18:32:57 »
Bir şey soracağım, Life donanım ile  diğer üst donanım paketlerinde sanırım mesela kapıların kapanma sesi değişik gibi geldi bana birde 1.6 touch larda 99 bg mi bulunuyor ?  şaşırtıcı....

ve 1.33  diğer donanımlardan 60 kilo daha hafif neden acaba ?
1.6 touch neden 99 bg olsun? 1330 cc motor olduğu ve bircok donanımı olmadığından hafif.

SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • 763 kere teşekkür etti
« Yanıtla #213 : Nisan 29, 2016, 18:47:50 »
1.6 touch neden 99 bg olsun? 1330 cc motor olduğu ve bircok donanımı olmadığından hafif.

bir çok donanım olmadığından dolayı derken ? hangileri mesela ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #214 : Nisan 29, 2016, 18:54:18 »
bir çok donanım olmadığından dolayı derken ? hangileri mesela ?
Anıl Bey 1.33'te olmayıp üst versiyonlarda olan şeyleri bilmiyor musunuz ? Az da olsa bunlar da ağırlığı etkiler diye düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
    • XenForo Destek Forumu
  • 763 kere teşekkür etti
« Yanıtla #215 : Nisan 29, 2016, 18:58:32 »
Anıl Bey 1.33'te olmayıp üst versiyonlarda olan şeyleri bilmiyor musunuz ? Az da olsa bunlar da ağırlığı etkiler diye düşünüyorum...

jant desen advence jantları var bende navigasyon var deri dreksiyon var sis farı var. geri görüş kamerası var 9 adet airbag var.
katlanır aynalar var pek fazla fark yok arka koltuk kolçağı dışında  :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Kilometre: 22460
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #216 : Nisan 29, 2016, 19:47:40 »

O rampayı biliyorum, geçmiş de  Symbol ile çok çıkmışımdır. Corolla ile geçen yıl çıktım evel Allah ve Marmaris rampaları yeter zaten. Boş ver çekmez diyenleri.

Bu arada 1.6 Touch da olsa Active de olsa 132 HP dir..
Daima Rock ve daima Erkin baba..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 35000
  • 40 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #217 : Nisan 29, 2016, 21:22:46 »
1.33 ile türkiyenin bir ucundan diğer ucuna gittim 30000 km e yakın yol yaptım 1800     2400 rakımlara tırmandım (ovit dağı) hiç bana bi sıkıntısı olmadı. Harikasın 1.33😊
1.5 dream

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 850
  • 4 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #218 : Nisan 29, 2016, 21:37:04 »
Video oynatilamiyor

“Edeb bir tâc imiş Nur-i Hudâ’dan / Giy ol tâcı emin ol her belâdan.”

''Kula Bela Gelmez, Hak Yazmadıkça; Hak Bela Yazmaz, Kul Azmadıkça''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #219 : Nisan 29, 2016, 21:44:07 »
Kaan anlatirken biraz yanlış anlatmış olabilir ama Kaaninda çok üstüne gitmişsiniz.
Sonradan donanimlari yapmaya kalktiginizda daha pahali ya mal oluyor bunu anlatmak istemiş.
Burada yoksa onu alamazsin veya gücün yetmez  gibi bir aciziyet içeren kelimeler kullanmamış.
Neyse arkadaşlar Donanimin fazla olmasi iyidir.2 ay önceki sattigim 2006 verso elegant da hiz sabitleyici sunroof  yagmur a
sensoru kararan ayna vardi.suan kullandigim 2011 corolla c.ext.hicbiri yok.Hatta ilk gece arkadan far ışığı vurunca bir garip oldum  sizin taktiginizle arkaya doğru ittim ama genede kararan ayna daha geniş  ve gece ışığı süzmesi iyi.
Neyse arkadaşlar imkanlar dogrultusunda  inanalar araclarini aliyor.Sunuda unutmamak lazim bu araclara gereginden fazla para öduyoruz.Hem kendimize hemde devlete birtane aliyoruz.

2011 d4d Corolla