0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakin cekim yok ama zoom yaparsaniz gorursunuz sanirim. Orjinallerinide inceledim.bi fark yok. Arabayi alir almaz takmistim. LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapi esigiLG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Krom cam çıtası orjinal 650 tlSis farı orjinal 700 tlCC orjinal 350 tlKatlanır ayna çifti 1400 sadece aynalarOtomatik klima başlı başına apayrı bir maliyet Bence motora şu kadar veriliyor demek yerine farkın ciddi olduğunu görmek lazım. Tabiki herkesin beklentisi , ihtiyacı farklıdır. Ama gece yolculuğu yaptığımda her seferinde ayna karardığı zaman gülümseme geliyorsa, nav tuşuna basınca harita açılıyorsa, araçtan inince aynaları katlayabiliyorsam ve dönüp tekrar arabaya bakıyorsam ve far yıkama , park sensörlerini görüp mutlu oluyorsam, demek bazen herşey ihtiyaç değil. İnsanın kendini mutlu etmesidir
Ne kadar ukelaca bir yorum bu. Anladık imkan vardı full donanım Premium aldınız. Sana göre ihtiyaç olan bazı şeyler bir başkasına fazla gelebilir. navigasyon istesem alıp taktırırım ama almıyorum çünkü kafam o kadar teknolojiye basmıyor. Aptalım ben, manyağım, salağım hatta çünkü konum atarlar bana anlamam ondan ben. Ben eski kafayım ve köşede market var, marketi geçince ilk sağdan gir, 200 metre sonra sola sap, karşına camii gelecek sırtını camiye ver sağ çapraza gir tarzı tariften anlarım ben. otomatik klima da bana karışık gelir hep ve manual kullanımı gayet basit ve anlaşılır. Aynamı da elle katlıyorum 22 yıldır hiç bir sıkıntı yok. Yani fazlaca ukela bir yorum olmuş. Birde yönetimden olacaksın. Ayıp gerçekten.. Sonuçta kredi ile aldım her ay 1.000 TL değil 1.800 TL öderdim 1.6 / Advance alırdım. Ama ödemedim ve kısa vade de beni sarsmayacak rakam ile hatta erken ödemeler ile bitirdim kredimi rehin de kalktı. Ve arada ki fark fiyatlandırman eksik. 6.500 TL de 4 jant için koy istersen. Orijinal halis muhlis Advance tip jantların bir tanesi 1.600 TL. İstersen bir de sende ki Premium donanım ile karşılaştır. Deri koltuk farkını da koy. 85 - 90 Bin lira Premium donanım 1.6 / CVT şanzıman. Ha birde şanzıman farkını ekle. 56 bin lira nerede 85 bin lira nerede..! Arada ki fark olan 29 bin liraya ikinci el bir araba alırsın.
Kaan kardes Güle güle kullanda ne yapalım olelim mi şimdi life biniyoruz diye.cebimizde 80.000 vardida biz mi almadık premium paketi.aldik biniyoruz memnunuz.bunu anlatmaya Çalışıyoruz.SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana biraz tezatlarla dolu bir yazı gibi geldi sayın yönetici.Herkesin beklentisi farklıdır (!) para verdiğimize göre farklar ciddidir (!)Gece yolculuğu yaptığımda aynanın orta kısmına parmağımı getiriyorum ve öne doğru eğiyorum birden kararıyor.15 dk içinde satın alabileceğim nav tuşu olan cihaz bana pek zevk vermiyor doğrusu biraz daha büyük düşünmek lazım,hayatımda hiç ayna katlamadım kitler geçerim sorun olmaz.Hayatımda arabanın karşına geçipte vay be farlara far yıkamalara bak musmutlu oldum kafasını yaşamadım.Çok büyük eksiklerimiz varmış meğer hiçbir zaman anlayamayacağımız 1,33 corollacılar.
//www.youtube.com/watch?v=NT00FqNp2OAÇekmez gitmez diyenler buyrun izleyin.o rampayi emin olun bu şartlarda 1.6 da 4 ile çıkıyor. Hadi çıksın 5 ile çıksın.
Bir şey soracağım, Life donanım ile diğer üst donanım paketlerinde sanırım mesela kapıların kapanma sesi değişik gibi geldi bana birde 1.6 touch larda 99 bg mi bulunuyor ? şaşırtıcı....ve 1.33 diğer donanımlardan 60 kilo daha hafif neden acaba ?
1.6 touch neden 99 bg olsun? 1330 cc motor olduğu ve bircok donanımı olmadığından hafif.SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir çok donanım olmadığından dolayı derken ? hangileri mesela ?
Anıl Bey 1.33'te olmayıp üst versiyonlarda olan şeyleri bilmiyor musunuz ? Az da olsa bunlar da ağırlığı etkiler diye düşünüyorum...SM-G710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
//www.youtube.com/watch?v=NT00FqNp2OAÇekmez gitmez diyenler buyrun izleyin.o rampayi emin olun bu şartlarda 1.6 da 4 ile çıkıyor. Hadi çıksın 5 ile çıksın.SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi