0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
//www.youtube.com/watch?v=bJv92VeZz34Corolla 1.33 life rampada çekmez gitmez diyenlere.. özellikle 7. dk dan sonrasına bakınız.
Burak Bey,kızmak yok.Rampayı alttan kaptırıp çıkmak her zaman yapılabilecek bir şey değildir.Normal şartlarda o motor herkese zevk vermez.Bu yüzden 1,6 olanı daha pahalı ve performanslı.
Teyze varken hız yapma böyle.Gerçi benim annem bas bas,babam dur dur der.
Burak Bey,benim babamda babanız gibi eski şoförlerden.Ama kendi sürünce farklı,biz sürünce farklı oluyor.
Biz daha da uçtuk sinyalleri stopları led ile değiştiriyoruz Serdar bey
Arkadaşlar Renault 2016 model araç fiyat listesini yayımlamış. 2016 modellerde 4000-5000 TL. zam yapmış. Yıl sonu araç alan arkadaşlar gerçekten kar ettiler. Toyota Corolla 1.33 fiyatı da 60000 TL. olacaktır. 2016 yılında da zamlara devam. Sıfır araç almak giderek zorlaşıyor...
1.33 ün taş çatlasın yeni liste fiyatı 53 - 53,500 olur bence. Ağustos gibi de zirve yapar. Max 58-59, akabinde yıl sonu muhabbetine 53 - 54 e verirler.
Bende öyle tahmin ediyorum Mehmet, temenni etmeyiz ama olası bir Ötv artışı ve kurlarda yukarı doğru sert seyirler fiyatları daha üst seviyelere de getirebilir.
Makyaj aynıası ışıksız diyor ama bende makyaj aynası ışıklı. Demek 2015'ler de ışıksız 2014'lerde ışıklı. Ve çekişi pek anlatamamış. Eksik test yapmış. 3500 deviri geçince hatta 4000 devirde keçi gibi çıkıyor rampaları ))