0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kullanma kılavuzunda şöyle bi ifade gördüm ama Acil fren sinyali için çalaşma koşullarıAşagıdaki üç kosul olustugunda, acil fren sinyali çalışacaktır.Dörtlü flaşörler kapalı. Araç hızının 55 km/saat üzerinde olması Sistemin aracın yavaslamasına bakarak ani frenleme yapıldıgınahükmetmesine neden olacak şekilde fren pedalına basılırsa. Acil fren sinyalinin otomatik iptaliAşagıdaki durumlarda acil fren sinyali kapanır.Dörtlü flaşörler açıldıgında. Fren pedalı bırakıldgında. Sistemin aracın yavaşlamasına bakarak ani frenleme yapılmadıgına kararvermesi.
3 ay oldu ben alalı ve 2420 km deyim. 2 gün önce 4 tane alaşımlı jant taktırdım CMS marka ve güzel bir kimliğe büründü. 4.8 litreyi gördüm ben Göztepe / Kartal / Göztepe TEM oto yolunda 6. vites / 100 - 110 km/h aralığında. Rampa çıkma olayına gelince, aynen dediğin gibi olmadı 2 vites düşürürsün ve çıkar. Çıkmaz, gitmez diye bir şey yok. Vites uyarı ışığı mesela. Atıyorum 2. vites ile bir yokuş çıkıyorsun ve sana 3'e at diyor. Ama yokuş 2. viteslik yokuş ve sen kalkıp o lambaya göre 3'e atarsan gelip forumlar da "1.33 motor gitmiyor" diye konu açmak kaçınılmaz olur. Daha bugün Akasya Avm'den çıktım ve benle birkikte 3 kişi Acıbademe çıkan dik bir yokuş var, 1. vites ile girdim ve yokuşun ortasında 2'ye aldım ve önde ki durunca durdum ve hatta bilhassa durdum çünkü durmadan 1' e düşüp devam edebilirdim. Baktım arkadan gelen yok ve durdum. Yokuş kalkış desteğini kullanarak gayet sorunsuz o dik yokuş da kalkış yaptım. İşi bileceksin, kalkmayı bileceksin. Yıllar önce turbo motorlar yoktu. 124'ler, 131'ler, Renault 12'ler varken bu ülkede dik yokuşlar yine vardı ve hepsi de keçi gibi çıkıyordu. Yokuş da bu araba kalkmaz diyen bir zahmet yokuş kalkış reflekslerini gözden geçirsin. İnanmayan gelir Göztepe / Petrol Ofisi benzincsiine bir cumartesi sabahı, oturur yanıma deneriz. Ben kazanırsam İskender ondan, o kazanırsa İskender benden. Güle güle kullan arabanı. Seni mutlu ediyorsa gerisini boş ver.
2016 ocak ayında göreceğiz bakalım araçlar ellerinde kalınca kaç paraya verecekler.
Arkadaslar benim aracın ilk 10 bin bakımı geldi. Servise dışarıdan yağ götüren oldu mu. ( yağ marka ve model tavsinelerinz alınır ) Ya da yağı götürmeyi tavsiye eder misiniz. Yorumlarını zı bekliyorum.