Saniyelerin önemi yok Tekin bey.
Ben hasta olduğumdan zaten seri araç kullanamam. Siz kullanınca ne olursa olsun beni geçeceksiniz sonuçta.
Sizi anlıyorum, sadece bilgi paylaştım. Yoksa süratle, hızlı kalkışlarla uğraşmayalı bir kaç on yıl oldu..

Öyle bir merakım olsaydı böyle bir araç almazdım.
Sonuçta ben şehir içi ağırlıklı araç kullanıcısıyım ve şehir içinde de fazlasıyla yeterli hp ve torka sahibim.
Aracım zaten kasa olarak uzun yol otomobili değil ama uzun yolda çekmiyor geri kalıyor gibi bir şeyde söz konusu değil.
Bildiğiniz 100hp motor, zaten cruise control ile çok daha verimli ve yeterince ekonomik.
Eğer Cruise Control ile yol alıyorsanız en dik yokuşlarda dahi birşey yapmaya gerek yok ama kendiniz kullanıyorsanız, bütün otomatik şanzımanlarda olduğu gibi Eco modu iptal etmek gerekiyor yani Es veya Power moda geçmek gerekiyor, bunu yapmak, motor yetersiz kaldığı için değildir, sürücü zamanında yeterince gaza basıp vitesi küçültemediği için oluşan zaman kaybını önlemek içindir. O nedenle Eco modda dahi Cruise Control bizden daha iyi verim çıkartmaktadır.
Uzun yolda 4L, şehir içinde 3.5L/100km Yaz ve Kış ortalaması olarak söyleyebilirim.
Şu milisaniye farklarını bir kenara bırakacak olursak,
Standart otomobillerin
"hızlanmaları" hepsi aşağı yukarı aynıdır ama bu kadar tartışmaya daha net noktayı koymak için şu bilgiyi vereyim.
Hızlanmalarda tork değil hp iş yapar ve bunu devir ile ortaya çıkartır.
Şimdi, markasına ve kullandığı yakıta dikkat etmeksizin 2 farklı otomobilin hangisinin daha hızlı olabileceğine bakalım.
Toyota Corolla 1.6 Benzinli CVT 132hp/1270kg= 0.104hp kilo başına güç,
Ford Focus 1.6 Diesel Düz 95hp/1339kg= 0.071hp kilo başına güç,
Ford Focus 1.6 Diesel Düz 115hp/1343kg= 0.086hp kilo başına güç.
Bu verilere bakarak her türlü aynı yol ve hava şartında aynı sürücü ile Corolla'nın daha çabuk hızlanacağını söyleyebiliriz.
Eğer sizleri sadece hızlanmalar ilgilendiriyorsa farklı araçları bu şekilde karşılaştırmalısınız.
Benim gibi yaşlıları, son veri olan şehir içi tüketimi, şehir içinde vitesle bocalaşmama, sorunsuz demeyelimde sorunları min. olan bir otomobil daha çok ilgilendiriyor.
O nedenle araç alırken hangi yakıt hangi şanzıman ikilemine dikkat etmek gerekiyor.
Eğer tork konvertörlü diesel otomobil istiyorsanız hiç şaşmadan Hyundai i30 veya Elantra'ya yönlenmelisiniz.
Özellikle Ford kullanıcıları, Elantra ile Focus sedan aynı kasadır ve belki motorlarıda aynıdır?