0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkan abi tavandaki sari ampullerin ucunu de soktum..yerine cok kaliteli guzel isik veren ledler taktim..bagaj isigim hele harika oldu o da cok saglam bi led..plaka ampullerini degisicektim ama bagac kapagindaki nikelaj parcanin sokulmesi gerektigi icin simdilik ugrasmadimm..fotolarini atarim bi kac gune..
Ne yaptın denedin mi gardaşım dediklerimi?
Abi dun gece istanbuldan geldim..araba cok bagirma sorunu haricinde guc anlaminda daha tad verdi gibi..ama niyeyse hep şoyle bi dusunce var bende..ya bagirma az git..ya da bagir uç..şu an duygu ve dusuncelerim bunlar abi..saygilar
emrah bey epey zaman olmuş sizin konuya bakmayalı bağırma ve gitmeme devam ediyor sanırım[emoji4]şu toyota 1.6 lık dizeli hangi akla hizmet koymaz corollaya anlamıyorum. sırf motor yüzünden çok beğendiğim araca alıcı gözle bi türlü bakamıyorum:)
tork diyorsan git impreza al doya doya kullan....niye toyota aldın.yaygınlığı yedek parçası sağlamlığı dimi.tork=impreza 2.0 turbo
yorumsuz .....
benimde canımı sıkıyor bu durum emrah bey. ne bağırıp duruyon ya hareket et diyesim geliyo o anlarda:D
4 ay sonraki izlenimimi paylasiyorum suan mesela hakancim..araba surus zevki olarak..ivmelenip yol alma anlaminda..ve konfor durumuna gore ii derecede artik..ama bagirma ayni..yokus tirmanisi ayni ve sesi hala beni uzuyo..yari yariya alistim az sure sonra umarim gecicek kotu dusuncelerimin hepsi