Gönderen Konu: 2014 corolla advance benzinli multidrive s performans durumu  (Okunma sayısı 20852 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür etti
  • 62 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 corolla advance benzinli multidrive s performans durumu
« Yanıtla #160 : Ocak 05, 2015, 22:07:48 »
Rahatsiz ediciligi bi de bana sorun ahh ahh arkadaslar :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Ocak 05, 2015, 22:07:48 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #161 : Ocak 05, 2015, 22:49:05 »
Focus ah focus. Sizinle aynı problemi yaşamış ve 2 yıl focus 2011 dizel kullanan biri olarak söylüyorum. Focus müthiş bir araba dizeli bir harika. Bende sizinle aynı aracı aldım. İlk başta bana da performans çok büyük bir problem gibi geldi ve satmayı bile düşündüm. Ama size şöyle bir müjdem var :) şuan öyle bir keyif alıyorum ki kullanırken sanki ilk kez arabam olmuş gibi. Binmek, bir yerlere gitmek için sabırsızlanıyorum. Alalı 2 ay oldu. Size şöyle tarif edeyim sürüş keyfini ; SANKİ BİR YILANI KULLANMAK GİBİ. Emin olun biraz zaman geçsin, sessizliği, ekonomisi, sağlamlığı, yol tutuşu, sürüş yumuşaklığı, sarsntısızlığı vs. sizi toyotaya bayağı bir ısındıracak.
Allah'ın Dediği Olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Öğretmen
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 8
  • 14 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #162 : Ocak 06, 2015, 00:41:01 »
Ben de aurisi almadan önce baya bir focus aradım ya temiz ikinci el bulamadım ya da temizlerine 43-44 bin fiyat çektiler delirdim.İkinci ele o kadar vereceğime (2008-2012 model) gider sıfır alırım dedim ve aldım.Serkan beye katılıyorum biraz zaman geçsin araba sürmek bir yerlere gitmek için bahaneler aricaksınız.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 00:47:24
Bir de böyle koltuğa yapıştırsın istediğiniz zamanlarda o bağırdıkça siz gaza basın o bağırsın siz basın.Gazı sabit tutarsanız bağırma sesi de sabitlenip sinir bozar.Çünkü araba vites küçültmeden hızlanmaya çalışıyor siz gaza yüklenirseniz bir terslik olduğunu anlar vitesi küçültüp istenilen çekişi sağlar.Zaman zaman.Bu gün adanada güzel bir yokuşta ufaktan bir C180 le kapışır gibi olduk şimdi anti toyotalar kızmasın ama baya baya ezdirmedim yani..
Toyota Auris 1.6 Advance Skypack multidrive S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #163 : Ocak 06, 2015, 08:56:15 »
Focus ah focus. Sizinle aynı problemi yaşamış ve 2 yıl focus 2011 dizel kullanan biri olarak söylüyorum. Focus müthiş bir araba dizeli bir harika. Bende sizinle aynı aracı aldım. İlk başta bana da performans çok büyük bir problem gibi geldi ve satmayı bile düşündüm. Ama size şöyle bir müjdem var :) şuan öyle bir keyif alıyorum ki kullanırken sanki ilk kez arabam olmuş gibi. Binmek, bir yerlere gitmek için sabırsızlanıyorum. Alalı 2 ay oldu. Size şöyle tarif edeyim sürüş keyfini ; SANKİ BİR YILANI KULLANMAK GİBİ. Emin olun biraz zaman geçsin, sessizliği, ekonomisi, sağlamlığı, yol tutuşu, sürüş yumuşaklığı, sarsntısızlığı vs. sizi toyotaya bayağı bir ısındıracak.
Serkan abi yorumlarinda kendimi buluyorum :) ve sevindim bnmle ayni durumu yasayan duygularima ortak olan birini bulduguma..abi soyle allah askina ben bosuna kuruntu yapmadim dimi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Ocak 06, 2015, 08:58:13 »
Yasincim hosgeldin aramiza bu konuya vakıf biri olarak :) ben de aradim 2 ay focus ama sonra iyi otomatik bi araba istemeye baslayinca focusu biraktim toyotaya sardirdim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #165 : Ocak 06, 2015, 09:01:00 »
Ben de aurisi almadan önce baya bir focus aradım ya temiz ikinci el bulamadım ya da temizlerine 43-44 bin fiyat çektiler delirdim.İkinci ele o kadar vereceğime (2008-2012 model) gider sıfır alırım dedim ve aldım.Serkan beye katılıyorum biraz zaman geçsin araba sürmek bir yerlere gitmek için bahaneler aricaksınız.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 06, 2015, 00:47:24
Bir de böyle koltuğa yapıştırsın istediğiniz zamanlarda o bağırdıkça siz gaza basın o bağırsın siz basın.Gazı sabit tutarsanız bağırma sesi de sabitlenip sinir bozar.Çünkü araba vites küçültmeden hızlanmaya çalışıyor siz gaza yüklenirseniz bir terslik olduğunu anlar vitesi küçültüp istenilen çekişi sağlar.Zaman zaman.Bu gün adanada güzel bir yokuşta ufaktan bir C180 le kapışır gibi olduk şimdi anti toyotalar kızmasın ama baya baya ezdirmedim yani..
Eger sen c180 lede kapistim diyosan tmmdir :) alismak icin sabirsizlaniyorum bu duruma :) ama burnumda tüten hala focus kokusu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 65000
  • 305 kere teşekkür etti
  • 312 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #166 : Ocak 06, 2015, 10:07:09 »
Eger sen c180 lede kapistim diyosan tmmdir :) alismak icin sabirsizlaniyorum bu duruma :) ama burnumda tüten hala focus kokusu :)

Emrah bey bu kadar yorumun üzerine sport modunu denemediniz mi Aracın
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #167 : Ocak 06, 2015, 10:34:12 »
Yok yok denenicek bi tarafi yok vites gecis araligini uzun tutuyo daha fazla devirle daha fazla hizlansin diye arac..ama o sesi duydugum an beynim dönuyo..alismisim bagirmadan yolu isirarak giden arabalara oyuzden ses aninda bozuyo moralimi..dediginiz gibi artik bende sizler gibi alisip sevdikce  zevkle kullanmak istiyorum..cunku yapicak bisey yok ya alisicam ya da alisamazsa saticam..3 5 ay surer sanirim bu durum :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #168 : Ocak 06, 2015, 14:24:18 »
Yok yok denenicek bi tarafi yok vites gecis araligini uzun tutuyo daha fazla devirle daha fazla hizlansin diye arac..ama o sesi duydugum an beynim dönuyo..alismisim bagirmadan yolu isirarak giden arabalara oyuzden ses aninda bozuyo moralimi..dediginiz gibi artik bende sizler gibi alisip sevdikce  zevkle kullanmak istiyorum..cunku yapicak bisey yok ya alisicam ya da alisamazsa saticam..3 5 ay surer sanirim bu durum :(

Bu kadar sıkıntı etmeyın kendinize emrah bey :) Gaza bastığınızda eco lambasını yakarak gidin keyfinize bakın çoğu insanın sahip olmak istediği bir aracınız var doya doya zevk ile binin :)

Aracınızı güle güle kullanın olumsuzlukların yerine olumlu şeylere daha çok bakın(bardağın dolu tarafını görün) aracı yüklenmeden kullanıdıgınızda o kadar sessiz giden bir araç neredeyse motor sesi bile yok focusdan sonra kütüphane gibi gelmesi lazım bu aracın size  :saygi:
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Ocak 06, 2015, 14:29:16 »
Cokk cokk tesekkur ediyorummmm.iyi dilekleriniz icinn..diyorum ya sayenizde daha umutla bakiyorum..ins daha guzel olucak

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Ocak 07, 2015, 20:40:21 »
Serkan abi yorumlarinda kendimi buluyorum :) ve sevindim bnmle ayni durumu yasayan duygularima ortak olan birini bulduguma..abi soyle allah askina ben bosuna kuruntu yapmadim dimi
Gardaşım emin ol çok hoşuna gidecek zamanla, ama şunu söyleyeyim sport modu sadece vites aralıklarını artırmakla kalmaz. Sport modda, denemesi bedava değil ama az biraz fazla yakarak :) kırmızı ışıkta kalkış yap ve istediğin arabayla kapış göreceksin tozunu indirmeden geçemeyecek geçtiğin yerden. Benden uyarması yol uzun olsun ki bas basabildiğin kadar. Bak bayılacaksın sesi bile sinirlendirmeyecek.
Allah'ın Dediği Olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #171 : Ocak 07, 2015, 20:48:30 »
eyvallah abii :):) sağol olumlu ve yapici yorumlarin tavsiyelerin icinn..bugun aracin farlar haric butun isiklarini led yaptimm..daha bi sindi icime..yabas yavas ufak dokunuslarla iyice zevk alir bi hale gelicem inss..hem sesiyle hem goruntusuyle hem de performansiyla sevmek istiyorum cunku aracimi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #172 : Ocak 07, 2015, 20:50:06 »
Gardaşım emin ol çok hoşuna gidecek zamanla, ama şunu söyleyeyim sport modu sadece vites aralıklarını artırmakla kalmaz. Sport modda, denemesi bedava değil ama az biraz fazla yakarak :) kırmızı ışıkta kalkış yap ve istediğin arabayla kapış göreceksin tozunu indirmeden geçemeyecek geçtiğin yerden. Benden uyarması yol uzun olsun ki bas basabildiğin kadar. Bak bayılacaksın sesi bile sinirlendirmeyecek.
Abi bu arada baska baska tavsiyelerin de olursa yaz olurmu burdan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Ocak 07, 2015, 21:29:53 »
sağol tekin abi ins dedigin gibi olucak..beni en iyi anlayanlardan biri sensin..suan aracim ortalama 8.6 yakiyo sehir icinde..sence nasil ve kac kurus yakmis oluyo kmde
  ya arkadaşlar ben aracı denizlide kullanıyorum multydrive s benim sehiriçi ortalamam suan 12.3 sizde durum nasıl bence cok yakıyo bu yafu. üstelik ben aracı üzmeden kullanırım bide üzsem ......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 33 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #174 : Ocak 07, 2015, 21:30:40 »
Abi bu arada baska baska tavsiyelerin de olursa yaz olurmu burdan
Keşfettikçe yazacağımdan emin olabilirsin, bu arada bu led işini nasıl yaptın yada yaptırdın resim koyabilir misin merak ettim
Allah'ın Dediği Olur

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #175 : Ocak 07, 2015, 21:34:41 »
  ya arkadaşlar ben aracı denizlide kullanıyorum multydrive s benim sehiriçi ortalamam suan 12.3 sizde durum nasıl bence cok yakıyo bu yafu. üstelik ben aracı üzmeden kullanırım bide üzsem ......
Abi aracini bi servise goster derim ben..cunku bnmkide ayni arac ve 8.6 yakiyo bu sogukta..ve cok uzmem ben de senin gibi..seninki de o civarda olmali..bi terslik var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #176 : Ocak 07, 2015, 21:38:01 »
Keşfettikçe yazacağımdan emin olabilirsin, bu arada bu led işini nasıl yaptın yada yaptırdın resim koyabilir misin merak ettim
Serkan abi tavandaki sari ampullerin ucunu de soktum..yerine cok kaliteli guzel isik veren ledler taktim..bagaj isigim hele harika oldu o da cok saglam bi led..plaka ampullerini degisicektim ama bagac kapagindaki nikelaj parcanin sokulmesi gerektigi icin simdilik ugrasmadimm..fotolarini atarim bi kac gune..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #177 : Ocak 07, 2015, 21:40:26 »
Korkmasin kimse..ariza isigi filan da yakmiyo ledler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 305 kere teşekkür etti
« Yanıtla #178 : Ocak 08, 2015, 00:25:05 »
Korkmasin kimse..ariza isigi filan da yakmiyo ledler

Aldığınız ledler kac watt

Mesaj Birleştirildi: Ocak 08, 2015, 00:25:37

Vedat abi aracı kısa mesefelerde ve düşük vitesdemi kullanıyorsun
VW Golf 1.6 TDI & DSG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #179 : Ocak 08, 2015, 01:11:45 »
Yunusemrecim bakmadim watina hic ama bakarim bi ara