0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar herkese saglikli guzel huzur dolu bir yil diliyorum..Sorum şu ben 7 8 yil boyunca dizel focus kullanmis performans ve yakit tasarrufu anlaminda cok cok tatmin olmus bir kullaniciyim..1 ay once secimimi toyotadan yana kullandim ve sifir advence otomatik benzinli bir arac aldim.dizelinin 9 10 bin fazla olmasi ve 90 beygir olmasi beni benzinliye yonlendirdi..onca zaman focus kullanan biri olarak otomatik dizeli olmayisi ve bnmde artik manuel arac kullanmak istemeyisim birde butce durumum beni boyle bi secenege itti.kagit uzerindeki ozellikler ve gorsel anlamda hersey guzel olmasina ragmen arac suan bana performans anlaminda hic bir tad vermiyor..cunku yokusta 1.6 olmasina ragmen cok bagiriyor ve kesinlikle focusun tirnagi olamayacagini gosteriyor bana.focustan sonra ben yanliş bi aracmi sectim ve bu durumu benmi abartiyorum yoksa gercekten herkes bu yokustaki aracin cekme sorununu bagirma sorunun yasiyormu lutfen bana yardimci olun..1000 rodajini daha dun yaptirdim ve nerdeyse satma noktasina geliyorum araci bunlari dusununce..
Bekir Ugur bey..duygularimin klavuzu sizsiniz suan cok cok tesekkur ederim..guveniyorum size ve tavsiylerinize