0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam arkadaşlar. Dizel corolla otomatik vitesler söylendiği gibi çok mu arıza veriyor yoksa eskiden mi öyleydi?
Çok arıza, biraz çok abartı olur.Sıfır arıza demeyelimde belki birgün Kalibrasyon isteyebilir. Bu azrıza değildir, bu şanzımanın bakım ihtiyacı olabiliyor.
teşekkür ederim Tekin abi bilgi için. Benim aracım manuel. Ama sattığım getz otomatikti ve tadı damağımda kaldı. Şimdi keşke corollam da otomatik olsaydı diyorum. Ama çevremdeki çoğu insan dizel araç otomatik alınmaz diyor. Genelde sıkıntı olur diyorlar. Forumlarda da bu tür şikayetler var. O bakımdan sormuştum yani. Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2015, 20:53:46Ben yılın 11 ayı Manavgat'tayım. Her zaman şehir içi yani. Otomatik çok rahatlık şehir içinde.
herkese merhaba,çok sevgili aracımdan resmen soğumuş bulunmaktayım,daha öncede sizlerle paylaştığım sorunu yine yaşadım seyir halindeyken ekranda çark içinde ünlem işareti çıkıyor ve araç gitmiyor.. işe gelirken geçen perşembe ve cuma sabahı iki gün üst üste yaşadım, artık arabama binmeye korkar oldum ne zaman yolda kalacam da korna seslerini duycam diye..en son Tekin abimle konuştum, yetkili servisten randevu aldım geçtiğimiz cumartesi gittik, 2400 tl (indirimli hali!) masraf çıkarttılar, debriyaj motoru değişecek ve baskı balata bilya.. zamanla daha çok yolda kalırsınız bi an önce yaptırın dediler, alırken bize bunu söylemediler maalesef çok kızgınım..
Geçmiş olsun, hemen soğumayın araçtan parçalar değişince sorun kalmaz. Nihayet kul yapısı size denk gelmiş. Kronik bir sorun değil önceden bilme şansınız maalesef yok.
geçmiş olsun sorunu bu konuda paylaşmamışsınız galiba bulamadım. sorunun ne olduğunu söylediler. baskı balata mı bitmiş?
Sorun ne incelemek lazım,Servisler kolay olan parça değişimine genelde yönelirler. Ancak bazen 20 Tl lik actuator motorunum kömürleri değiştiginde bile hiçbir sorun kalmıyor.Öncelikle detaylı incelenmeli, arıza kodu varsa sorun hakkında daha net konuşmamız mümkün.