0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç km'si nedir ve daha önce değişim yapılmışmı?
Merhabalar arkadaşlar bende 2008 auris comfort otomatik vites araç var. Aracımı experize koyup aldım 3 aydır bende ve genel olarak kısa mesafede ve trafiksiz kullanıyorum şimdi olayı özetliyorum dinleyip fikir veirirseniz sevinirim. Aracımla işimden evime tamngeldim dedim ki arac kendini N konumuna aldı ve değişmedi neyse uğraşmadım gecici bi sorun dur diye.. Sornra yine aynı gün içinde yaptı şöyle 2.3 km gidice kendini boşa atıyordu. Servis çağırdım anlamadı kartal da sanayi de toyota ya gideyim dedim çekiciye para vermektense yavaş yavaş giderim diye sabahtan 30 km gittim hiç bi sıkıntı çıkarmadı yolda. Servise bıraktım servis 0810 arza kodunu verdiğini bunun için 4.500 tl ye gerekli parçaların değişmesi gerektiğini söyledi.. Bende hemen yaptırmaktan sa biraz araştırmak istedim. Usta da marş kumandası gibi bişey den bahsetti temizledim bide şimdi kullan dene dedi. o işlem işe yara mışmıdır.sonra sultanbeylin de bi usta ile görüştüm oda 2 bin civarında tutabileceğini söyledi. Bende basıp geldim eve bir hafta dır kullanıyorum herhangi bi boşa atma olmadı ama bu sorun yine karşıma çıkar diye düşünüyorum. yorumlarda sıkışık trafik de boşa atan olmuş ama bende trafik de yok.. Yanlız bi yerde trafik de aracı boşa alınca beyni karışıp boşa attı yazan olmuş benim de elim bi ara değdi vitese bi ara boşa gitti vites orada birşey olmuşmudur sonuç olarak aracım kısa mesafe de boşa attı vitesi.. Arkadaşlar bi el atın cenaze ye
Teşekkürler kardeşim.. Ya çok sinir bozucu ve insanın arabasına güveni sarsılıyor ve kime nasıl güvenip yaptıralım ayrı bi konu
Merhaba sabah erken saatler de kullanım da kendini yine boşa attı biraz bekleyince düzeliyor bi iki yere götürdüm p0810 arza kodu vermişti zaten .. Kalibrasyon ayarı yapıldı. Debriyaj kumanda motor temizliği yapıldı.Bir müddet böyle kullandım.. Dün sabah yine yaptı biraz bekleyince düzeldi... Bu konuda güvenilir bi şanzıman ustası lazım
Arkadaşlar merhaba dün sultanbeyli de bi ustaya götürdüm Debriyaj robotu ve motoru nu değişti şuan bi problem yok.. İnş çözülmüştür
TeşekkürlerTüm işlemleri özel servis te yaptımHepisini sıfır orjinal Olarak anlaştık ama motoru orjinal sıfır ama robot benim de kafama takıldı sordum dışı ikinci el içi sıfır dedi muhtemelen revizyonlu dedim oda tamamen sıfır hemen bulunmaz dedi ama 6 ay garanti verdi..