0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçmiş olsun, değişim masrafı ne kadar acaba ve parça değişimi sonrası hiç tekrarladı mı?
Merhaba,aracımı yeni aldım ve şanzımana alışmak için tavsiyelere uymama rağmen 15 -20 dakikalık yolculuklarda bile robot kilitlenme uyarısı alıyorum. çarklı ünlem yanarak vitesi boşa atıyor. özellikle hafif yokuş olsa dahi aracı otomatik konumdan manuel konuma alıyorum. sıkışık trafikte dur-kalk yapacaksam her durduğumda mutlaka vitesi boşa alıp manuelde kullanmaya çalışıyorum. istanbul trafiğinde tamamen manuel mi kullanmalıyım ? yol yardım için aradığımda araç benzinli olduğu için robotun ve kömürün kirlenmiş olabileceği ve temizlik yapılırsa bu problemin ortadan kalkacağı söylendi. Ertesi gün yetkili servisteki ustanın böyle bir uygulama olmadığını söylemesi kafamı karıştırdı.bu problemi sık yaşayan var mı ? önerilerinizi bekliyorum.
Geçmiş olsun Hocam. Herkes bu stresi üstünde hissede hissede kullanıyor aracı.
herkese iyi çalışmalar.bende 2006 mmt corolla var.-şanzıman yağı 80.000 km de değişir diyen var, hiç değiştirme diyen var. ne yapmalıyım bilemedim.-vites gecişlerinde tık tık diye ses geliyor tabi bunu arabasını cok dinleyen biri olarak soyluyorum. sessiz düz asfaltta daha belli oluyor. bu normal midir?-birde bu araçlarda şanzıman yağını kendimiz kontrol edemıyor muyuz. illa ustaya mı gitmemiz lazım.