-
-
Evet, uzun zamandır forumdan takip ediyorsum ama bana uğramamıştı. Bugün ilk mmt sorunumla yüzleştim. 4 senedir mmt yaris ve corollayı kullanıyorum. Yaris'i bugün her zamanki kullanımımdan biraz daha fazla yokuşlu bir yolda, Çamlıcada zorladım ( Geri geri biraz yokuş çıkmak zorunda kaldım, normal dışı bir kullanım değil yani). Sonra aracımı parkedip 3 saat sonra geldiğimde araç çalışır çalışmaz arıza sinyali verdi. Kontağı kapatıp motora bir göz attıktan sonra da bir daha çalıştıramadım. Normalde Sonkar'a giderim. Onları aradım. 15-20 dakika bekleyip bir daha deneyin dediler. Bu çare olmayınca çekici ile aracı en yakın servis Göztepe'deki Nataş'a çektirdim. Çekiciden indikten sonra kayıt yapılırken aracı çalıştırdılar, sinyal de vermedi. Ancak zaten mmt kontrol kampanyası olduğunu ve detaylı şekilde sistemi bir kontrol edeceklerini söyleyerek aracı aldılar. Bakalım ne çıkacak sonunda sizlerle de paylaşırım.
Bundan çıkacak ders, yokuşlu yollarda falan kullanmak ve biraz zorlamak mmt'nin kimyasını bozuyor. Normal şehir kullanımında ise benim gibi sakin kullanan birisine yetip de artıyor bile.
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce 2008 model 1,6 comfort mmt (benzinli) bir sorolla aldım. 39000 km de ve ankara reis toyota araca okey verdikten sonra aldı. ancak ne yazık ki kalkışlarda gerek ileri gerek geri aracı ağır ağır kaldıramıyorum. ya anormal bir sarsıntı ve titreme yada çok hızlı kalkmama gerekiyor. Muhtemelenbenm kullanımım ile alakalıdır diye düşünüyorum ancak ne yapmam gerektiğini de tam olarak çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum , eğer bu sıkıntıyı bir tek ben yaşıyorsam neden kaynaklanıyor oalbilir bilen var mıdır
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce 2008 model 1,6 comfort mmt (benzinli) bir sorolla aldım. 39000 km de ve ankara reis toyota araca okey verdikten sonra aldı. ancak ne yazık ki kalkışlarda gerek ileri gerek geri aracı ağır ağır kaldıramıyorum. ya anormal bir sarsıntı ve titreme yada çok hızlı kalkmama gerekiyor. Muhtemelenbenm kullanımım ile alakalıdır diye düşünüyorum ancak ne yapmam gerektiğini de tam olarak çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum , eğer bu sıkıntıyı bir tek ben yaşıyorsam neden kaynaklanıyor oalbilir bilen var mıdır
Otomobiliniz orjinal km'deyse 40.000km'de şanzıman yağının değişmesi gerekiyor.
Öncelikle, Yetkili serviste kalibrasyon ayarı yaptırın, yine düzelme olmazsa kavramada problem var demektir.
Gerekmedikçe çok hızlı kalkışlar yapmayınız, bu baskı-balatanın aşırı ısınmasına ve titreşim üretmesine sebep olur.
-
-
Tekin Bey,
Cevabınız için çok teşekür ederim. Mümkün mertebe ağır kalkmaya çalışıyorum zaten asıl sıkıntının da kaynağı bu .... Yani ağır ağır gaza basarken sanki araç stop etme ile etmeme arasında kalıp titreme ve sarsıntı yapıyor. Ben gaz pedalı ayarını düzgün yapamadığımı düşünmüştüm sizce de olabilir mi...gaza biraz fazla (çok az fazla) basıp sonra yumuşak bir şekilde ayağımı kaldırınca sarsıntı çokçok az oluyor...Bu arada bu kalibrazyon konusunu birkaç farklı forumda daha okumuştum...hatta her 10.000 km de bir yaptırdığını söyleyenler var...Gerçekten yaptırmak gerekiyor mu ve ne kadar fiyatı var bilir misiniz...
Size son sorum şu şekilde olacak ;
Normal sizin aracınızda (isinki dizel gerçi ama) gaz pedalına ayağınızı yavaş yavaş bastığınızda böyle bir sıkıntı yaşanıyor mu?
-
-
Volkan bey, yakıt cinsi farketmeksizin bu kadar hassas ve karmaşık ayarlı kalkışlara ihtiyaç duyulan bir şanzıman değildir MMT.
Kalibrasyon yalnızca hoşnutsuzluk olduğu durumlarda yapılması gereken 1 - 2dk.'lık elektronik işlemdir, ne kadar isterler bilmiyorum ama şimdiye kadar 1 defa yaptırdım ve benden extra para alınmadı, belki bakım sırasında talep ettiğim için olabilir.
Sizde bir problem olduğu belli, dediğim gibi yetkili serviste kalibrasyon yaptırın, düzelme olmazsa yine yetkili serviste çaresini arayın, 40.000km'lik bakımlarda muhakkak şanzıman yağını değiştirin.
-
-
Tekin Bey,
Tekrar teşekkür ederim ilginiz için...Pazartesi günü ankara resi otoya götürüp baktırıcam sorunun ne olabileceğine...umarım önemli ve ciddi masraf çıkarcak bir sıkıntı değildir...ancak şunu peşinen söylemem gerekir ki eğer bu kalkış problemi yani arabanın yarım debriyaj olarak tabir edilen şekilde ileri ve geri hareket etmiyor olması benim açımdan çok ciddi bir sıkıntı...bu şekilde aracı paralel park edebileceğimi hiç sanmıyorum...dediğim gibi araba bildiğiniz stop edecek gibi sarsılıyor...basit bir kalibrasyon işlemi ile umarım hallederler ve bende gönül rahatlığı ile kullanırım aracımı...bu aracı almadan hemen önce aslında sıfır kia rio alacaktım az kalsın...35500 tl ye sıfır fancy donanımlı ve gerçekten çok şık ve dolu bir araç...1,25 benzinli 85 bg güç 121 Nm tork üretiyor ki benim bir önceki aracım olan getz den daha iyi veriler bunlar..sadece daha büyük ve toyota olduğu için gözüm kapalı aldım bu arabayı ama çok sıkıntılıyım şuaralar...gerçekten verdiğim karardan dolayı pişman olma noktasındayım...umarım kalibrasyonla hallederler..yoksa ruhsatım gelir gelmez aldığım fiyata satışa koyacağım ve bu son toyotam olacak
-
-
selam . 2007 toyota corolla mmt şanzıman aracım var.geçenlerde araç arıza verdi.ışıkta durduğumda vites boşalıp N yanıyor ve vites E ye ve N ye geçmiyordu.servise götürdüm baskı balata ve vites geçişlerini sağlayan bir parça var değişmesi gerekiyormuş yaklaşık3000 tl.civarı.ama benden ücret almadılar.toyota kampanya başlattı 150.000 km garanti kapsamında dediler.aracım 66000 de ama 5 yaşını geçmişti garanti kapsamında değildi. sanırım bu şikayetler çok olunca toyota kampanya başlatmış bu arızayı veren araçların parçalarını yeni model araçlarında kullandıkları sistemi takıyorlar. aracım şimdi mükemmel olmuş vites geçişlerini asla hissetmiyorum.bence servise götürün. kampanya adı altında aracın parçasını ücretsiz değişiyorlar.
-
-
ayak yapmışlar.Bİr ara çaktırmadan 2007 sonrası mmt lerin beynı ve birkaç parçası sorunlu oldugundan garanti kapsamında aracın şasesine göre geri değiştiler.Şikayeti olanı bozulanı değiştirip verdiler.Sİz daha yeni değişmissiniz.bu olay bikaç sene öncesinin yeni bir olay değil yani.
Yoksa böyle dediğiniz gibi sorunlu parça olmasa garantide bitmiş hayatta değişirlermi.
-
-
Sonunda sadece şanzumanı yüzünden corolla'mı sattım. Şuan tüm tanıdıklarıma ve çevremde araç almayı düşünenlere yarı otomatik şanzumandan uzak durmalarını telkin ediyorum. Herşeyi ile kusursuz çalışsa bile sadece konforsuzluğu dahi uzak durmak için yeterli bir neden bence.
manuel golf 6 kullanıyorum (yeni aldım) şimdi bana kızacaksınız ama bu arabaya bindikten sonra bir daha corolla nın direksiyonuna oturmam. inanın her yönü ile inanılmaz bir kalite farkı var.
-
-
Sonunda sadece şanzumanı yüzünden corolla'mı sattım. Şuan tüm tanıdıklarıma ve çevremde araç almayı düşünenlere yarı otomatik şanzumandan uzak durmalarını telkin ediyorum. Herşeyi ile kusursuz çalışsa bile sadece konforsuzluğu dahi uzak durmak için yeterli bir neden bence.
manuel golf 6 kullanıyorum (yeni aldım) şimdi bana kızacaksınız ama bu arabaya bindikten sonra bir daha corolla nın direksiyonuna oturmam. inanın her yönü ile inanılmaz bir kalite farkı var.
Hiç kızmayız Volkan. Neden kızalım ki?
Güle güle kullan yeni alman aracını. Japon'dan kurtulduğun için geçmiş olsun.
Hepimiz seviyoruz arabalarımızı, ancak hepimiz de basitliğinden ve kalitesizliğinden şikayetçiyiz.
Ne yazık ki, özellikle araç sıfır alınıca, sonrasında değiştirmek hemen kolay olmuyor.
-
-
Benim aracın 2007 plus line mmt dizel 10 bin km. de kampanyada mmt yenilendi. Bu gün 32 bin km.de debriyaj balatası bitmiş yetkili serviste değişimde. Yaklaşık 22 bin km.de çok dikkatli kullandığım halde balata ömrünü tamamladı...
-
-
Benim aracın 2007 plus line mmt dizel 10 bin km. de kampanyada mmt yenilendi. Bu gün 32 bin km.de debriyaj balatası bitmiş yetkili serviste değişimde. Yaklaşık 22 bin km.de çok dikkatli kullandığım halde balata ömrünü tamamladı...
İrfan bey; Balata değişimi için ne kadar maliyet çıkardılar peki Size?
Dikattli kullanımdan kastiniz nedir?
-
-
1650 tl. dikkatli kullanım şekli servisin tavsiyelerine tam uyum , yaklaşık 7 yıl sorunsuz ,balata bitmesi haricinde sıkıntı çıkarmadı.
-
-
Selamlar arkadaşlar 2012 dizel corolla otomotiklerde yığılma ve yağ yakma sorununun olmadığını söylüyolar bu doğrumu yıl sonuna dogru yeni corolla cıktıgında iyi bir yılsonu indirimi ile şu anki kasa dizel otomotik alsam tavsiye edermisiniz sıkıntı yaşarmıyım bilgilendirirseniz sevirim tesekkürler.
-
-
.......tavsiye edermisiniz sıkıntı yaşarmıyım ......
Biraz şans işi desek yalan olmaz.
-
-
Arkadaşlar;
Kalibrasyon yaptıran herkezden, ücret konusunda bilgi Rica edeceğim.
Aracınız kaç model, kalibrasyonu ne zaman yaptırdınız ve ne kadar ücret ödediniz.
Teşekkürler.
-
-
öncelikle iyi akşamlar araç alacak olan arkadaşlar kesiinlikle toyota d4d ve mmt den uzak durun hatta mümkünse önünden bile geçmeyin, toyota da tanıdığınız veya akrabanız varsada onunla da selamı sabahı kesin:) kaç gündür ha toyota merkeze mail, ha servise git gel ne derdimizi anlatabildik ne de aracımızı yaptırabildik. arkadaşlar sorun şurda bundan 4- 5 ay önce ikinci el 2009 model dizel mmt d4d bi araç aldım km si 170000 ama araç servis bakımlı falan, geçenlerde arabaya bindim markete gittim, eve dönecem arabayı çalıştırdım araba N de kaldı vites hareketli ama ne ileri ne geri gidemiyorum sadece ikaz sesi ve şanzıman gösterge lambası (çark içinde ünlem olan) yanmaya başladı neyse 10 - 15 dakika sonra düzeldi eve geldim araba bunu adet haline getirdi olur olmaz yerde N de kalıyor trafikte öylecene kala kalıyorsun. yokuş yukarı ve hele birazda yoğunsa trafik yandınız kabuslar görmeye başlarsınız. her neyse durumu servise anlattım araca baktılar p0810 arıza kodu veriyormuş, debriyaj seti debriyaj motoru ve mmt ecu sunun değişmesi gerektiğini ve 5000 tl ye mal olacağını söylediler. garantimin bittiğini ve km den dolayı kampanya uygulayamayacaklarını söylediler, ama 170000 deki arabama cam kumanda kampanyası uyguladılar...neyse bu parayı ödeyemeyeceğimi ve emsal sorunlarda değişim yaptıklarını söylememe rağmen yok dediler onlar başka arıza ne alakası var işte herşey aynı. sonuçta ne halin varsa gör ve ne yaparsan yap dediler. kısaca toyota alacak olan arkadaş o kadar parayı 100000 veya150000 km yapacağı ve karşısında muhatap bulamayacağı bir arabaya verecek haberi olsun. eğer bu sorunum toyota tarafından çözülmez ise yeminle aracı kümes haline getirecem ve üstüne büyük puntolu yazılarla olan biteni yazacam belki o zaman toyotanın dikkatini çekeriz diye düşünüyorum...
-
-
p0810 sorunu için bahsettiğin gibi mmt ecu değişimi (debriyaj seti motoru bazen gerekli değil değişim olarak) yapılınca hiç bir sorun kalmıyor araçta, ancak garanti bitmiş ise bu tutar senin cebinden çıkıyor bu yanı kötü, garanti varsa garantiden değişiyor
-
-
öncelikle iyi akşamlar araç alacak olan arkadaşlar kesiinlikle toyota d4d ve mmt den uzak durun hatta mümkünse önünden bile geçmeyin, toyota da tanıdığınız veya akrabanız varsada onunla da selamı sabahı kesin:) kaç gündür ha toyota merkeze mail, ha servise git gel ne derdimizi anlatabildik ne de aracımızı yaptırabildik. arkadaşlar sorun şurda bundan 4- 5 ay önce ikinci el 2009 model dizel mmt d4d bir araç aldım km si 170000 ama araç servis bakımlı falan, geçenlerde arabaya bindim markete gittim, eve dönecem arabayı çalıştırdım araba N de kaldı vites hareketli ama ne ileri ne geri gidemiyorum sadece ikaz sesi ve şanzıman gösterge lambası (çark içinde ünlem olan) yanmaya başladı neyse 10 - 15 dakika sonra düzeldi eve geldim araba bunu adet haline getirdi olur olmaz yerde N de kalıyor trafikte öylecene kala kalıyorsun. yokuş yukarı ve hele birazda yoğunsa trafik yandınız kabuslar görmeye başlarsınız. her neyse durumu servise anlattım araca baktılar p0810 arıza kodu veriyormuş, debriyaj seti debriyaj motoru ve mmt ecu sunun değişmesi gerektiğini ve 5000 tl ye mal olacağını söylediler. garantimin bittiğini ve km den dolayı kampanya uygulayamayacaklarını söylediler, ama 170000 deki arabama cam kumanda kampanyası uyguladılar...neyse bu parayı ödeyemeyeceğimi ve emsal sorunlarda değişim yaptıklarını söylememe rağmen yok dediler onlar başka arıza ne alakası var işte herşey aynı. sonuçta ne halin varsa gör ve ne yaparsan yap dediler. kısaca toyota alacak olan arkadaş o kadar parayı 100000 veya150000 km yapacağı ve karşısında muhatap bulamayacağı bir arabaya verecek haberi olsun. eğer bu sorunum toyota tarafından çözülmez ise yeminle aracı kümes haline getirecem ve üstüne büyük puntolu yazılarla olan biteni yazacam belki o zaman toyotanın dikkatini çekeriz diye düşünüyorum...
Geçmiş olsun;
Aracın sürekli bakıma götürldüğü servise mi gittiniz peki?
-
#119 Yanıtla
Gönderen
Mesut Akın
10 May, 2013 11:39
-
p0810 sorunu için bahsettiğin gibi mmt ecu değişimi (debriyaj seti motoru bazen gerekli değil değişim olarak) yapılınca hiç bir sorun kalmıyor araçta, ancak garanti bitmiş ise bu tutar senin cebinden çıkıyor bu yanı kötü, garanti varsa garantiden değişiyor
Geçmiş olsun;
Aracın sürekli bakıma götürldüğü servise mi gittiniz peki?
arkadaşlar bu arkadaşımızı ben olsam çok kaale almam keza kendisi daha arabanın vitesini tam otomatik sanıyor debriyajının olup olmadığını bilmiyor ve bu bilgi ile gidip 170.000km de D4D MMT servise göstermeden araç alıp gelip burda yazıyor
daha önceki yazısını okuyu lütfen
keşke sadece rampada sorun yaşasak:) öncelikle herkese iyi günler...ikinci el 2009 corolla d4d mmt aldım, bundan 4 ay önce ilk başlarda iyiydi falan derken araç önce çalışmasına rağmen N de kaldı yani vitezi R ye E ye alabiliyorum ama araç hareket etmiyor sürekli bir ikaz sesi ve çark içinde ünlem işareti olan uyarı ışığı. biraz dinlendikten sonra araç çalışıyor ve gidiyor. rampalarda araç ta 3-4 kişi varsa gitmiyor içeri kötü bir koku ve aracın zorlanması bazende yolda giderken birden kendini N ye alıyor kenara çekiyorsun biraz dinlendikten sonra yola devam. servise ötürdüm P0810 hatası varmış, debriyaj seti debriyaj motoru ve mmt ecusunun değişeceğini ve 5000 tl civarı tutacağını söylediklerinde şok oldum. yav bu aracın debriyajı yok ki ben bu hale getireyim, ayrıca rampalarda M de kullanmak gerekiyormuş servisçi öyle dedi ya zaten manuel kullanabilsem gider manuel alırdım. neyse aracımın garantisi yok ve km de 170000 de olduğundan kampanya uygulamadılar. ama araç gerçekten sorunlu ve bu sorun kullanıcıdan kaynaklanmıyor toyota bir aracı sırf 170000 km gitsin diye mi o kadar para alıyor anlayamadım. toyota merkeze ve aracın satın alındığı yere mail attım ama ne arayan var ne soran, durum böyle devam ederse yeminle aracı kümes haline getirecem ve bu aracı neden kümes haline getirdiğimi büyük afişlerle arabanın üstüne yazacam. toyota gibi bir devin bu sorunu çözmesi gerekir diye düşünüyorum bilmem yanılıyor muyum? ha en önemliside araba 170000de ama cam kumanda kampanyası uygulamalarına rağmen diğer problemlere kampanya uygulamadılar:)