0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tartısılcak bir durum yokki zaten Zafer Bey Ve ogün beyede teşşekür ediyorum elınden geldıgı kadr yardımcı olmaya calıstılar fotoğraf attım belli oldugu kadar ama bu sorun hava yastıgı olmadıgı kesın baska aurisede baktım bendeki gibi bir şişme falan yok yarın servise gidecegım orda ayrıntılı öğrenecegım benım tek merak ettıgım konu suan göğüs değişimi olursa bır sıkıntı yaşarmıyım yaşamaz mıyım orjınallıgı bozulur mu satarken falan bir sorun olur mu kayda gececek cunku değiştiğine dair
Yağız bey gayet tabi ki tartışılacak bir şey yok geçmiş olsun serviste sorununuz çözülecektir.
teşekkür ediyorum zafer bey anlayasınız için yardımlarınız içinde
Valla ben alıcı olarak düşündüğümden işkillenirim, servis kayıtlarında böyle bişey görünce ne yalan söyleyeyim. Sizi belki evhamlandırıyorum, canınızı sıkıyorum ama, açık sözlü olmakta fayda var, hiçbirimiz parayı kolay kazanmıyoruz. Ama şu var, arabayı 6-7 yıl kullanıp satacaksanız, bu mantıklı bir kullanıcı için sorun teşkil etmez, çünkü insanlar bakacak, 5-6 yıl önce arabanın konsolu değişmiş, şekilde şemalde hiçbir sıkıntı yok, sorunsuz, ses gelmiyor başka bişey yok , alınır o araba. Ama eğer göğüs değişimi olursa, değişim sonrası arabanın her noktasını çok ince şekilde kontrol edin, bazen ellerine yüzüne bulaştırıp, ciddi zarar veriyorlar. Sizde böyle olacak diye bişey yok, ama benim volvoda, havalandırma kanallarının ayaklarını kırmışlardı, ön direklere zarar verip kirletmişler. direksiyonun alt kısmınıda tam oturtamamışlardı. Ama araç 7 yaşındaydı ve belli bir yorgunluk vardı, sizde bu tür sorunların minimize edileceğini düşünüyorum. Ama yılların verdiği tecrübeyle şunu söyleyebilirim, yetkili servise yaptırdığınız her işlem sonrasında, arabanızı çok ciddi inceleyin.
....yukarıda Emre arkadaşın yanıtına bir göz atarsan ne demek istediğimi anlayacaksın zaten..... şu an sahibi olduğum Yeti 7'ci aracımdır hiç birinde böyle bir şey ne gördüm ne de duydum.
Şimdi arabadan inerken merak ettim fotografını çektim.Aynı karakterde benim arabadada varmış. Sorun mu? Benim için hiç degil.[attach=1]
Tam net değil benziyor ama sisme var mi peki sizdede? Ben baska aurise baktim onda yoktu
Çukur ve tümsek şeklinde karakter çizgileri var evet.Ama sizinkisi ile aynımıdır bilemem.E12 lerde passenger airbag kanalları dıştan idi ve buraların içleri zor temizleniyordu.Bu kanallar artık iç tarafta o nedenle burada böyle bir iz olabiliyor.
Ahmet abi seninki hakkaten daha kötüymüş ya, benimde dikkatimi çekmemişti hiç, benim e12 deki kabarma değil, çok ince dalgalanma vardı. Demekki toyotalarda kronik bu durum. Göz ardı etmeye çalışmak lazım gibi, ama yağız beyde haklı, servisi bir yoklayıp, dönüşe göre fikir birliği yapmak en iyisi
Bu teknoloji ile üretilen arabaların hemen hemen hepsinde var. (Ben görüyorum en azından)Yeterki uygun açıdan bakmak lazım.
S40 la roccoda yok, airbag açana kadar volvonun airbaginin nerde olduğunu bile bilmiyorduk, tıklama tekniğiyle bile baktık, araba açık havada , sokak ortasında kaldı senelerce, yediği güneşin, nemin tuzun haddi hesabı yoktu, bence bu kronik bir hata, kokpitte kalitesiz plastik kullanılmış
Bu gögusde sadece o parca mi degisiyor yoksa komple kokpit mi tamamen degisiyor
Göğsün üst kısmıymış kardeşim, yani ön konsolu yanlamasına ikiye böl, üstü değişecek.