0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
böle bir durum olup olmadıgıı anlamak için bir foto paylaşırsanız daha dogru bilgiler verebiliriz diye düşünüyorum.bence foto paylaşın ve durumu bi görelim.1haftalık araç sonuçta ne olmuş ne etmiş görsek daha iyi olur
elinizden geldikçe mümkün oldugu kadar net olursa seviniriz görmüş oluruz genede şimdilik fikir olsun diye elinizdeki paylaşın isterseniz bir görmüş oluruz genede nekadar olursa
Aracin garantisi varsa verin garantiye halletsinler
Var garantisi 1 haftalik araç sıfir alindi goğus degisimi mi yapiyorlar nasil bir uygulama yapiliyor viteslerdede gecislerde tak tak sesler geliyor
Belkide normal birşey.Fotograf veya enazında bölge tarifi lazım.Yolcu hava yastıgı bölgesi ise orada belirsiz göçmeler olmak zorunda.
mesaj yazdıgımız yerde ekler kısmı var hemen altında ordan fotoyu ekliyebilirsiniz.durumunu görmeden yorum yapmak olmaz şahsi düşüncem oyüzden ne desem boş şuan.ama vites geçişleri zamanla düzelcek bir şey sorun degil yani
Ahmet Bey yolcu koltugunun ordaki göğüs'de ama gocme yok renk solması var gogusde dikdörtgen halınde alt alta 2 tane olusmus ve şiş bir durumda yenı dıkkatımı cekti ve cok belirgin yanı ben 1 haftadır bınmıyordum araca bıner bınmez yan koltuga gözüm direk oraya gitti öyle dıkkat cekıyor ve kötü bir görüntü veriyor toyota corolla 2011 modelım vardı onda böyle bir iz ve şişme yoktuMesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2014, 21:28:36tam net değil fotoğraf'ta elle dokununca şişme net bir şekilde belli oluyor ve renk solması varMesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2014, 21:31:45
Resim de çok belli olmasa da hafif bir şişlik çok az görülebiliyor renk farkını göremedim servise gidip göstermeniz gerekiyor.
şişlikle ilgili konuşmak için çok yetersiz bir foto gerçekten.biraz daha uzaktan çekip karşılaştırarak bakmak lazım sanki.dediginiz renk solması hakkında da şüpheliyim yani gerçekten çok net belli olmuyor.ilkdefa böle sorunlar duyuyoruz forumda yeni araçlarda.araç normalde sorunsuz ve güzel bir araç şansızlık olabilir veya başka bir sebebi vardır bunun.servise göstermeye gitmenizde yarar var.şuanki fotodan çok net bir degişiklik ben göremedim açıkcası.çözümüde varmı dicek olursanız servis çözümü bunun.
Fotgrafı uzaktan çekin yan tarafına parmagınızı koyun.
size dedıgım gıbı uzaktan yakındna cekıyorum en iyisi böyle fotoğrafta belli olmuyor ama eleyınce şişkinlik oldugu net siyah rengi biliyorsunuz göğüs kısmının gri gibi olmus ve 2 tane alt alta dikdörtgen sekilde cok belli oluyor hiç dikkat etmedim bugun dıkat ettım ve canım cok sıkıldı arabadan cok memnunn ama böyle hatalar sogutuyor benı servise götürecem yanı 1 haftalık bır arabaya ne olabilirki böyle kalitesiz mı ürünleri okadar toyota corollam vardı 2011 model 3 4 sene kullandım böyle bir sorun yasamadım
ahmet abi demis bi de ole bi foto cekmeniz mumkun mu uygun bi zamanda. 8senedir kullaniyorum ben de ve biraz da sans faktorunu unutmamak lazim konsol malzeme kalitesi olarak guvendigim bir arac benim toyota markasi hicde bu tur bir sikintiyi okumadik forumca zaten ilksiniz acikcasi sayebizde tecrube etmis olcaz bizde ama illaki can sıkar dediginiz gibi. Bide ahmet abinin dedigi sekilde cekebilirseniz daha iyi anlicaz sanki uygun oldugunuzda tabiMesaj Birleştirildi: Ekim 06, 2014, 22:43:55ahmet abi demis bi de ole bi foto cekmeniz mumkun mu uygun bi zamanda. 8senedir kullaniyorum ben de ve biraz da sans faktorunu unutmamak lazim konsol malzeme kalitesi olarak guvendigim bir arac benim toyota markasi hicde bu tur bir sikintiyi okumadik forumca zaten ilksiniz acikcasi sayebizde tecrube etmis olcaz bizde ama illaki can sıkar dediginiz gibi. Bide ahmet abinin dedigi sekilde cekebilirseniz daha iyi anlicaz sanki uygun oldugunuzda tabi