0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aynı olay benim e12 de vardı, muhtemelen o bölgedeki plastik daha yumuşak olduğu için, güneşi görünce, ağzı burnu inceden yamuluyor, sırf toyotaya özgü değil, birkaç markada daha dikkatimi çekti bu durum.
Arac 1 haftalik ve gunese koymuyorum otoparkta surekli belki bir iki kere guneste kalmis olabilir is yerinde ama kalsa bile sifir aracin toyota gibi kaliteli bir markanin bu sorunlari yapmasi kabul edilir degil ben 3 4 sene kullandgm aracimda bile boyle bir sorun olmadi Alper Bey
Valla bu tür şeyler maalesef oluyor hocam, her markada ince ince bu tür sorunlar var, ha şu var, tabiki göz ardı etmek istemeyip, toyotayla çözebilirsin bu iş, iç kokpitteki bir hata, sıfır bir arabada bende kabullenemezdim. Bayram sonrası toyota yetkilileriyle görüşün bakalım, nasıl bir geri dönüş olacak, ona göre, dava süreci başlatır, arabanızın parasını her türlü geri alırsınız. Sonuç olarak sizin sorununuz düzeltilebilecek bişey değil, ya yeni araba verecekler, yada parayı geri verecekler.
Goğus değisımi yapilmiyor mu Alper Bey bende yeni araba veya para verme tarafrariym yani icime sinmiyor sifir araba sonucta kusursuz olsun istiyor insan o kadar para veriyoruz
Üst gögüsün sökülerek yenisinin takılması işi bilen birisine en fazla 45 dakikalık bir iş.Bunu hata olarak kabul ederlerse yapacakları şey budur. Bunun için yeni araba veya ücret verilmez.
2014 clio sedanın direksiyon göbeğinde renault simgesinin iki yanında da gamzelenme görmüştüm. Bir örnek linkteki 13. fotoğrafta gözüküyor. clio 'da anlarımda toyota'da... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2014-0-km-e-symbol-1.2-16v-joy-beyaz-abs-klima-cd-mp3-179767849/detay
sanırım parça değişimi yapılmasını kabul ederseniz imzanızı attıktan sonra yine aynı sorun ya da buna bağlı olarak farklı sorunlar çıkarsa (alper bey'in bahsettiği gibi gürültü, hasar vb.) aracı biraz zor iade edersiniz. satışı da zor olur. ya hiç kurcalatmayın ya da çok rahatsız edici bir boyuta ulaşırsa tüketici hakem heyetiniz ile görüşün.
Alper,İnan olsun çok abartmışsın yaa.O gögsün altında hatta bazı roleler bile var ve bakım/arıza durumunda zaten sökülmasi gerekebiliyor.Gögüs evet 2 parça.İnpane upper ve inpane lover şeklinde.Upper yolcu hava yastıgının oldugu görsel kısım. Canın sıkıldıkça sök hiçbir şey olmaz.Ama lover'ı sökmez biraz zahmetli. Onda daha fazla yer sökülüyor.Ama biz şuanda upper'ı konuşuyoruz.Alper birgün birlikte sökeriz ne demek istedigimi çok iyi anlarsın.
göğüs değişimi yapılır, ama göğüs değişimi yapmak pert araba toplamak gibi bişey, inanın içinize kesinlikle sinmez, şu an benim babamın aracında direksiyon ve göğüs değişti kaza sonrası, kesinlikle tam oturmuyor göğüs, işçilik ne kadar da iyi olsa , yetkili servistede yapılsa. takarken direklere kapı içlerine genelde hasar veriyorlar ki, direğe nerdeyse hasar verecekleri kesin. Zaten toyota bu işe girerse, çok apache vari bir davranış olur bence onlar içinde, marka imajını ciddi zedelelerler. Yani şöyle söyleyeyim, göğsün değişmesi, kozmetik olarak, ön 2 çamurluğun değişmesinden kötü, ben o işe girmenizi hiç önermem, arabanın içi komple değişecek düşünün. Mesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2014, 14:42:25göğüs 2 parçamı abi bu arabalarda, ben yinede söktürmezdim ya
üretim hatası sebebiyle garantiden değişen donanımsal bir parçadan sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.
kafam cok karıstı ne yapmamı önerirsiniz ? yarın servise gidecegım işte ona göre ıtıraz edecem ne gerekıyorsa benı bılgılendırsenız iyi net bir şekilde memnun olurumMesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2014, 15:03:47Alper Bey öyle söyleyince volvo'da kaliteli bir marka kaliteli bir araba yanı onda böyle sorunlar yasandıysa toyota'da neden yasanmasın kafam karıstı gercekten
Simdide foto istedik diye bole oldu dimi.konuyu ahmet abiye havale ediyorum gene sacma sapan yorumlar basmış burayı. Niyetin kötü oldugu yerde artislerin cogaldigi yerde durmamak lazım.yagiz beyede ozurdiliyorum.umarim sorununuz çözülür
zafer bey tartışarak birçok konu kirlettik ve yagız arkadaşımızın konusunuda kirlenmesin diye çok uzatmıcam.ama ortada bir renk degişiminden bahsediliyor şişiklikden bahsediliyor.şu forumda hangi auris sahibi böle bir konu açmışta daha önceden böle bir sorunu tecrube etmişiz acaba forumca bana örnek gösterebilirmisiniz?bu yeni kasalarda ilkdefa duydugumuz bir problem ve direk görmek tecrube edinmek istedik ki fotoyu ilk isteyen kişi zaten benim yagız beyde bilir.özeldende konuşuyoruz kendisiyle zaten.ilkdefa karşılaştıgımız bir sorun oldugu için görelim istedim neymiş durum ne degilmiş büyük birşey mi küçük birşey mi bakalım istedik.burda inanmamak sorgulamak gibi bir niyetimiz olmadı olamazda zaten.gene kötüyü düşünmüssünüz ahmet abiye havale ediyorum derkende kilitlesin anlamında degil nedenini açıklasın diyeydiki oda saolsun yapmış zaten.8 senedir bi fiil bende corolla kullanıyorum ve hala aynı şeyi sölüyorum gögüsde en sıkıntısız markalardan biridir benim gözümde şaşırdım ve görmek istedim sadece budur sebebi.direk kötüye yorumlamak yanlış sadece hepsi bu.attıgı fotolarada bakıp kimse yok böle bi sorun büyütmüssünüz şöle yapmıssınız diyende olmadı zaten.hala sorun olduguna inanıp sorunu çözmede yardımcı olmak istiyor insanlar.herkese iyi günler saygılar