0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Iddia olağanüstü olunca, kanıt istemek kadar normal bir sey olamaz.
Ben olağanüstü bir iddia göremedim ne yani Corolla da böyle bir şey olması imkansız mı demek istiyorsunuz ve konuyu açan arkadaşa da ......
Bu fotograf yolcu hava yastıgına benziyor.Kısaca normal.Kaza sırasında o bölgeyi yırtarak çıkıyor.
Israrla foto istemekle neyi ispat ettirmeye çalışıyorsunuz anlayamıyorum. Arkadaş bir sorunu belirtiyor ve kanıt olmadan arkadaşa inanılmıyor gibi bir hava mevcut
Yağız kardeş orada airbag var ve plastiğin altında airbag patladığında yırtılması için nasıl yırtılması isteniyorsa plastik zayıflatılır iz veya yol yapılır kalıpta ki istenilen yerden plastik yırtılır fakat bunun üst tarafa ne potluk nede başka bir şekilde etki etmemesi gerekir ki en göz önünde bir yer siz servise gidin ve gösterin bahsettiğiniz duruma göre üretim veya malzeme hatası var.
Ne yani Corolla da böyle bir şey olması imkansız mı demek istiyorsunuz ve konuyu açan arkadaşa da ......Mesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2014, 11:16:46
Son fotografta hava yastıgı oldugu bariz belli oluyor.Memnun degil iseniz bunu servis ile paylaşmalısınız.
Yagız bey Toyotanın müşterisidir ve memnun olmadıgı bir durum var ise bunu uygun yerlere belirterek şikayetini söyleyecektirFakat buradan yardım isteniyor ise bunu en kolay yolu fotograf kolayarak bunu anlatması degil midir?Forumda birçok kez bazı konuları suistimal edeni gördük ancak hiçbir zaman bundan emin olmadan yaptırım veya dışlama yapılmadı. Yapılmazda.Buradaki yaşanan olay yardım edebilmek için bilginin paylaşılma ihtiyacıdır.
Öyle yapicam Ahmet Bey yanliz hava yastiginda sişme olur mu ? O bolgede
Ahmet bey bende forumda suistimal edenleri gördüm ama fotoğraf net bir şekilde kondu diyelim arkadaşa ne gibi bir yardımımız olabilir ki bu mekanik kaporta hasarı ve ya motor sorunu değil ki tek tavsiyemiz servise gitmesini söylemek ki bunu fotoğraf olmadan da yapabiliriz. Burada ısrarla fotoğraf istemekte olan bazı arkadaşların tavırlarından benim anladığım konuyu açan arkadaşa sanki bu durum imkansızmış gibi inanmamaları ben 3 adet 2 'si sıfır Corolla kullanmış biri olarak böyle bir sorun görmedim. Bu araçlar sonuçta bir mühendislik eseri hata ve yanılgı olabilir.Mesaj Birleştirildi: Ekim 07, 2014, 12:00:30Yağız kardeş o bölgede plastiğin altı fazla zayıflatılmış olabilir bu da üst tarafta potluk yapmış olabilir ilerleyen zamanlarda güneş ışığı ve sıcaktan potluk daha fazla olabilir servise gidin gösterin gerekeni yaparlar.
fotoğraf net bir şekilde kondu diyelim arkadaşa ne gibi bir yardımımız olabilir ki bu mekanik kaporta hasarı ve ya motor sorunu değil ki tek tavsiyemiz servise gitmesini söylemek ki bunu fotoğraf olmadan da yapabiliriz.
Sizin için en iyisinin olması dileklerim ile.Corollanın torpidosu benim bölümümde imalatı yapılıyor.Yolcu hava yastıgının patlatma testlerinide yapıyoruz.Merak ettigim hava yastıgı bölgesi mi yoksa farklı bölge mi oldugu idi.Çünkü torpidoyu içte sert dışta yumuşak malzeme ile iki aşamada imal ediyoruz.
arkadaşın aracı auris sanırım. yani ingiltere üretimi. corolla ile auris hava yastığı mekanizması fark etmiyordur belki ama torpido göğüs şekli ve alanı farklıdır diye düşünüyorum.
Üst torpido ve hava yastıgı aynı.Kalıp maliyetini düşürmek için sagdan direksiyonlu Corolla torpidoları İngiltereden (Auris) geliyor.