0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uğur Hocam,Kesik yada delik olan bir malzeme anlık şişmede parçalanır genelde. Ben bunu demek istemiştim. Kısacası cart diye o kesik yada delik yerden ayrılır anlamında...
Yanlış anlamışım o kısmını.Yalnız bildiğim kadarıyla havayastıkları barut gibi patlayıcı bir madde ile tahrik edilerek şişiriliyor. Eğer ki patlamadan önce bir yırtık, delik, ...vs. varsa daha da tehlikeli olur mu diye düşünmeden de edemedim.
Uğur Hocam,KEsik yada delik olan bir malzeme anlık şişmede parçalanır genelde. Ben bunu demek istemiştim. Kısacası cart diye o kesik yada delik yerden ayrılır anlamında. Ben bu kadar yüzeye yakın olduğunu bilmiyordum hava yastıklarının ve Hakan Beyin dediği gibi "öte yandan ben de 2014 yılında bu şekilde tasarlanmış bir hava yastığı saklama düzeni kabul edemem. toyota'nın pek umrunda olduğunu sanmıyorum çünkü estetikle ilgilenselerdi böyle bir iç tasarım yapılmazdı. ön plânda başka şeyler olduğunu biliyoruz da artık iç estetiği iyice son tercihlere kaydırdılar. asıl düşündürücü olan toyota sahiplerinin bunu doğal karşılayıp sindirmesidir." bu kısma çok katılıyorum
Kolay gelsin herkeze hayirli isler iyi bayramlar diliyorumArabam daha sifir 1 haftalik hic dikkat etmedim bugun dikkatimi cekti arabanin gögüsunde solma ve sişme var niye olmus olabilir sifir arabada 1 haftada böyle birsey olmasi mumkun mu ne yapmami önerirsiniz ?