0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Fiziksel olarak imkansız şeyleri isteme bence.
geçmiş olsun içinizin rahatlamasına sevindim.aracınızla keyifli kazasız belasız güzel günlerle kullanmanızı dilerim.birkez daha toyotanın okadarda hatalı bir araba yapmadıgını görmüş olduk
Benım verso nun yolcu hava yastıgını da cektım.Dıkdortgen seklınde cızgılerı belırgın.Bırtanede c4 vardı onunda hava yastıgınınnbulundugu yer bellı.plastık cızgılerı belırgın.Versoda da bakarsanız hava yastıgı cızgılerı bellı.Ama bombe Sisme falan yok
Tumsek yokda aırbagın bulundugu mekanızmanın cızgılerı belırgın
Bu durum yumuşak platik kullanıldığı için oluyor heralde? Bizim ufaklık yariste sert plastik kullanıldığı için bu yolcu havayastığı yeri hangi açıyla baktıysam da belli olmuyor... Hala tam olarak airbag nereden patlayacak bilemiyorum..
Plazadaki yarislerede baktim onlardada gozukuyordu 2014 modellerde
2014 lerde yumuşak plastiğe geçilmiş olabilir bilemiyorum...
Hala tam olarak airbag nereden patlayacak bilemiyorum..
Ufak tefek çok çok az hissedilir derecede olursa belki göze gelmez ama bazı fotoğraflarda bariz olduğu görünüyor. Bu şekilde olmamalı diye düşünüyorum. Her markada yoksa bu durum demek ki bu konuda bazı "zayıf"lıklar vardır diye düşünebilir insan. Neticede estetik önemli bir konu.
Yok sönük olduğunu biliyorum şiştiği zaman delik yada kesik olduğu için patlarmı anlamında sormuştum. Ani şişmede patlama yani