0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim e12 de vardı, ahmet abide var, bi kaç araba daha bulunursa, biz bu işi kroniğe bağlarız, ben başka markalardada hatırlıyorum.
Yetide de airbag yazısı dışında dıştan nokta kadar dalgalanma renk değişikliği vs hata yok. E15 Corollada da yoktu.
Oncekı hb corollamda bu sekıldeydı.Babamda avensıs var.Oda ahmet beyın cektıgı fotograf gıbı.Sımdı verso var onda nasıl bılmıyorum.Ama versodakı malzeme avensıs ve e12 ye gore daha sert
Aurıs oldugunu bılıyorum.Daha yumusak malzemelerde oluyor.oncekı coroolla hb ve avensıste hafıf vardı.Corolla hb de kenarındakı oyuklar bıle sekıl degıstırmıstı
1 haftalik arabada olmasi mumkun mu buyum ihtimal fabrika cikisi oyleydi ama rahatsiz edici göruntusu sisme renk solmasi bazi yerlerdede lekeler var gecmiyor
Yagız ;forumdaki teşekkür olayını yanlış kullandığını görüyorum. Teşekkür özellikle teknik konularda aydınlatıcı ve geliştirici paylaşımda bulunan üyelerin hem teşviki hem de rütbelerinin atması için kullanılan bir uygulamadır. Nezaket manasında kullandığımız teşekkürün bununla alakası yoktur.Mesela konunun başında sonuna kadar göstermiş olduğun sabır ve iyi niyet için sana teşekkür ederim.Şayet yeni model aurislerde bu sorun var ise bunu tespit etmiş olman sebebi ile sana puan anlamında teşekkür vermek gerekir.Bugün bir arkadaşın sıfır arabasına birlikte baktık ve olağanüstü bir durum göremedik. Şayet servis parça değişmine gitmez ise tüketici yasasının sana verdiği hakka göre 30 gün içinde aracını geri verebilirsin.O kadar para verdiğin aracın içine sinmesi kesinlikle çok önemli.Sonucu bekliyoruz...
Geçmiş olsun konuyu başundan beri takip ediyorum en azından diğer araçlardada bu şekilde olması içinizi rahatlatmıştır.Bazen böyle küçük ayrıntılar mide bulandırıyor
Yolcu hava yastığı tarafında benim araçta da çok hafif bir aşağıya doğru eğilme var. Airbag bölgesi olduğundan dolayı çok önemsemedim. Zaten hemen hemen hiç belli olmuyor şoför koltuğuna oturunca çok dikkatli bakınca belli oluyor.
Benim E12'de de sağ hava yastığı kutucunun üzeri dalgalı, çoğu E12'de de bu durum var.İlk gördüğümde huylanmıştım fakat araştırdığım zaman normal bir durum olduğunu gördüm.Eğer bahsettiğiniz gibi ton farkı varsa mide bulandırıcı bir olay ama sadece dalgalanma varsa çok takmamak lazım.
geçmiş olsun içinizin rahatlamasına sevindim.aracınızla keyifli kazasız belasız güzel günlerle kullanmanızı dilerim.birkez daha toyotanın okadarda hatalı bir araba yapmadıgını görmüş olduk
O kadar degil ise ne kadar?
yeni kasada sunroof kadar ahmet abi