Gönderen Konu: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?  (Okunma sayısı 14781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?
« Yanıtla #60 : Ağustos 29, 2014, 14:48:36 »
Ford bana ic malzeme falan her yeri sert plastik kalas bir araba gibi geliyor kaliteli sağlamdir muhakak ama bana kalirsada e12 farkli bir araç efsane kasadan sonra efsane olcak bir corolla varsa e12 dir oda  önemli olan bence çok yakmasi değil gidişi ile yakiti eşitse bence araba makbul :D bu arada e12 1.4 lerinin oldugunu bilmiyodum fakat biz 1.6 e12 ile 800 km 850 km yol yaptik benzinli tup yok 
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ağustos 29, 2014, 14:48:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ağustos 30, 2014, 15:39:07 »
Haykırarak güldüm :rofl: :rofl: :rofl: 

Toyotada efsane olabilecek bir başka kasa daha varsa oda E12dir hocam...
Siz haykirarak gulmeye devam edin. Corolladan inince sizde kendinize gulersiniz zaten ;)
Fren dozaji yok.
Yol tutusu sinifindaki araclardan cok geride.ruzgardan etkilenir donanimi kit ama ariza yapmiyor. Yapacak birsey yokta yapmiyor. Arabada yol bilgisayari 3 sey gosteriyor. Mp3 calan teyp bile yok ony gectim isikli dugmeler yok. Sorsan sorunsuz ama olur sorunsuz airbag arizami yapacak ?
E12 corolla kasa olarak iyidir performans olarak sehir icinde iyidir ama uzun yolda focus astra golf bora ......

Sanayidede sanirsiniz bir toyota yok. Bakimli her araba uzmez. Fordu opeli vw renaultu peugeotu bakarsan sana ayni sorunsuzlugu verir ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Ağustos 30, 2014, 15:52:21 »
Siz haykirarak gulmeye devam edin. Corolladan inince sizde kendinize gulersiniz zaten ;)
Fren dozaji yok.
Yol tutusu sinifindaki araclardan cok geride.ruzgardan etkilenir donanimi kit ama ariza yapmiyor. Yapacak birsey yokta yapmiyor. Arabada yol bilgisayari 3 sey gosteriyor. Mp3 calan teyp bile yok ony gectim isikli dugmeler yok. Sorsan sorunsuz ama olur sorunsuz airbag arizami yapacak ?
E12 corolla kasa olarak iyidir performans olarak sehir icinde iyidir ama uzun yolda focus astra golf bora .....
Sanayidede sanirsiniz bir toyota yok. Bakimli her araba uzmez. Fordu opeli vw renaultu peugeotu bakarsan sana ayni sorunsuzlugu verir ;)
burda arabalari rolle mi kaldiriyoz yoksa arabalari birbirlerine gore  degerlendiriyomuyuz  eğer olay rolling ise  astra 1.3 golf 1.4  focus ne bilmiyorum fakat isteyen varsa gelsin deniyelim golfle kafa kafaya giderim  yeni 140 lik leon fr lari kovaliyorum  e12 ile ,  insanlarin aklindaki toyota ya ne olcak ne olabilir en fazla sizde oyle dusunmeye devam edin ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Ağustos 30, 2014, 16:10:23 »
burda arabalari rolle mi kaldiriyoz yoksa arabalari birbirlerine gore  degerlendiriyomuyuz  eğer olay rolling ise  astra 1.3 golf 1.4  focus ne bilmiyorum fakat isteyen varsa gelsin deniyelim golfle kafa kafaya giderim  yeni 140 lik leon fr lari kovaliyorum  e12 ile ,  insanlarin aklindaki toyota ya ne olcak ne olabilir en fazla sizde oyle dusunmeye devam edin ....

okan agzimdan almissin.agzina sağlık ;) hertürlü beklerim ankaraya hertürlü araçla. Olay sadece hiz olsaydi encok satan araclar zaten belli markalar olurdu.genede gorelim kim kime ne sapliyor.olay ayakta biter araci tanımada biter.ama eski yariscilardan biri olarak gercekten e12 huzur demek benim icin.anliyan anlar huzur kavramini ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #64 : Ağustos 30, 2014, 16:18:29 »
okan agzimdan almissin.agzina sağlık ;) hertürlü beklerim ankaraya hertürlü araçla. Olay sadece hiz olsaydi encok satan araclar zaten belli markalar olurdu.genede gorelim kim kime ne sapliyor.olay ayakta biter araci tanımada biter.ama eski yariscilardan biri olarak gercekten e12 huzur demek benim icin.anliyan anlar huzur kavramini ;)
fazla küçümsememek lazim kullanmadan ,   olay roll ise e200 2006 model  onla deniycem yakinda bakalim nolucak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #65 : Ağustos 30, 2014, 16:32:57 »
fazla küçümsememek lazim kullanmadan ,   olay roll ise e200 2006 model  onla deniycem yakinda bakalim nolucak :)

sen beni anladın sıkıntım yok o konuda okan ;) biz burda hertürlü açıdan yaklastik.oyuzden sorun yok. Ama herturlu ankaraya beklerim genede ;) amac  eglenmek birsey kanitlamak degil zaten biliyorsun beni ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Moderatör
  • Sheer Driving Pleasure
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '07
  • 2229 kere teşekkür etti
  • 3428 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Ağustos 30, 2014, 19:29:26 »
İnceleme için kilitli
Avensis 1.8 A/T 2007 LPG (Tomasetto)
AP900 Cruise control
www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=50407.new#new

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Ağustos 30, 2014, 23:37:22 »
Konuda ciddi temizlik ardından bir arkadaşımıza ceza vermek zorunda kaldık. Hep söylerim ceza sebep değil sonuçtur.
ağresif tavır ve mesajların devamı halinde yaptırım uygulancağı tabidir.

Konuya dönersek.Sadece güneş yanıklarında söz ediyorsak evet alınır.Yani ben alırım.fiyat elbette önemlidir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Ağustos 31, 2014, 11:51:12 »
Şuan tatildeyim ancak ankaraya dondugumde eher Yoneticilerden alper abi ahmet abi hakan abi ve mehmet ali abi uyhun gorurse tekrar yeni bir konu acilmasi taraftariyim.genc atkadaslarki bende yaşlı değilim daha genc arkadaslarimiz muhakkak fevri vs davranabilir ama sirf altlarinda baba arabasi var yaşları genc diye kimsenin ezmeye hakki yok.tum konulara bakilacak olursa hosuna gitmeyen en ufak yorumda hemen arkadaşlarımızın yaşına baba arabasina laf atılıyor. Buyuk bi saygisizlik olarak düşünüyorum. Bu konuda forum genelinde hepimize bir dikkatedin anlaminda baslik açılabilir. Bu olayda bole densizliklerin oldugunu gostermis oldu bence

hic kimse geldigi yeri unutmamali arabayla beraber dogmadik ayni aşamalardan bizde gectik.umarim bole densizlikler birdaha olmaz
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Ağustos 31, 2014, 12:46:53 »
Rahmetli babamdan kalma ve halen abimin garajında olan impala 1963 direksiz otomobil BABA'mın aracıdır ve bununla gurur duyarım. Annem hayatta olduğu sürece sadece her cuma Rahmetlinin mezarına gitmek için kullanıldı. BOYASI GÜNEŞ ve yılların yorgunluğu sebebi ile SOLUKTU ve evet o araba benim gözümde paha biçilemez. Baba arabası kullanmak hatta güzeldir. Kişiye ayrı sorumluluk verir.Zira Baba onu ne zorluklarla aldı bilinir. Çocuk bunu bilmiyorsa zaten hayırlı evlat değildir.

Benim şahsen boya takıntım hiç bir şekilde yoktur.Herkesin kapalı garajı olma imkanı yoktur.Urfalı dostumun 2002 model avensis aracı var ve devamlı açık havada kaldığından boyası 2 defa bu sene yapıldı.Renk değiştirmedi ama komple boyadan geçti.Urfa sıcağını ve güneşini bilen bilir.Gece ile gündüz arasındaki ısı farkı felaket.Bilimsel araştırma için arkadaşıma 2 gece eşlik ettim.Allah dağlarda gezen ASKERimize yardım etsin.O ne sıcak ve gece o ne soğuk. Aracın yıpranması çok normal.Buna rağmen 2 defa boyanmış olan avensis tüm bakımları zamanında yapıldığından ve devamlı sadece Toyota parçası kullanıldığından,aracı sadece bir kişi kullandığından evet boyası olan araç alınır....Ama geçmişini bilmek kaydı ile....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #70 : Ağustos 31, 2014, 13:35:32 »
O tur arabalarin maneviyati yetiyor mehmet ali abi gercekten.vede dedigin gibi baba arabasinin duygusu farkli oluyor. Impalayi gormek vardı ;) motoru temizse hatasizsa kondisyonu iyiyse konforu yerindeyse donanimi iyiyse aktif durumdaysa hepsi varsın boyasi soluk olsun.fitolari cekinir boyatilir sunuda solemekde fayda var son zamanlarda arastirdikca ogrendim e12 lerin boyasinda bu tur sikintilarin oldugunu duyuyorum buaralar.biliyosun kucuk capli lokal benimkindede ihtiyac var
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Ağustos 31, 2014, 13:54:44 »
Bizim arabadada vernik atmasi var camurlukta bazi yerlerdede ufak seyler var yaştan oturu galiba gordukce uzuluyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Ağustos 31, 2014, 15:21:40 »
Bizim arabadada vernik atmasi var camurlukta bazi yerlerdede ufak seyler var yaştan oturu galiba gordukce uzuluyorum

emindegilim daha ama duydugum dogruysa e12lerin boyasinin iyi olmadığını hep duyuyorum oyuzden normal diyorlar genelde sanki
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Ağustos 31, 2014, 15:48:26 »
emindegilim daha ama duydugum dogruysa e12lerin boyasinin iyi olmadığını hep duyuyorum oyuzden normal diyorlar genelde sanki

Abi bilmiyorum ama bizim boyalar ince gibi ya baya. Tırnak ile çizebiliyorum. @Mehmet Ali Yıldız (13227)  abi bir ara fotolarını atsana ya severim eskileri :) :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Ağustos 31, 2014, 15:59:03 »
Abi bilmiyorum ama bizim boyalar ince gibi ya baya. Tırnak ile çizebiliyorum. @Mehmet Ali Yıldız (13227)  abi bir ara fotolarını atsana ya severim eskileri :) :)
Çok üzülerek söylüyorum araç Lübnan da.  Biliyorsunuz bizim oralarda hala savaş var ve akrabalarım bir kısmı Türkiye de bir kısmı Rusya bir kısmı Lübnan da...Aracın resimlerini abimden email isteyim sonra uygun olanları yayınlarım tabi. Mesela 1971 çekilmiş bir kaç siyah beyaz resim vardı gelirse sizde göreceksiniz o dönem arabaların ruhu vardı....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Ağustos 31, 2014, 16:23:02 »
e12 boyası hakkında çok üzülerek bişey paylaşıcam biz arabayı aldığımızdan beri var ve babamda anlıyamadı henüz ne olduğunu fakat şimdi aklıma geldi arabanın her 2 tarafında 4 kapısındada alt paçalıkların orda kabarma var ve eğilip baktığınızda gözle görülüyor boydan boya var  :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Ağustos 31, 2014, 16:26:50 »
e12 boyası hakkında çok üzülerek bişey paylaşıcam biz arabayı aldığımızdan beri var ve babamda anlıyamadı henüz ne olduğunu fakat şimdi aklıma geldi arabanın her 2 tarafında 4 kapısındada alt paçalıkların orda kabarma var ve eğilip baktığınızda gözle görülüyor boydan boya var  :(

Pas kabarması mı acaba?
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Ağustos 31, 2014, 16:28:17 »
Pas kabarması mı acaba?
arabanin kapilarini alt marspiyele bitlestigi yer kapinin alt kismi tam 5 cm uzunlugunda kabarmis boyalar boyadan boya  ama kac senedir var bir sorun cikarmadi dokulme vs gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 32200
  • Model Yılı: '05
  • 4 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Ağustos 31, 2014, 16:36:39 »
arabanin kapilarini alt marspiyele bitlestigi yer kapinin alt kismi tam 5 cm uzunlugunda kabarmis boyalar boyadan boya  ama kac senedir var bir sorun cikarmadi dokulme vs gibi

Efsane kasada pas sorunu oluyor da E12'de hiç karşılaşmadım.Ama boyanın zayıf olduğu da bir gerçek.Sadece Toyota'ya özgü de değil bu sorun,Honda'larda da var.Çevreye zarar vermeme bakımından seçtikleri boyadan oluyor sanırım.Volkswagen,Opel'in aynı dönemde üretilen araçlarının boyalarını inceleyince çok daha kalın ve aşınmasının zor olduğu görülüyor.Mesela Corolla'ya makineyle polisaj olayından çekiniyorum ama Bora,Astra gibi araçların makine polisajından zarar görmediklerini farkettim.
"İnsan inandıklarıdır."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Ağustos 31, 2014, 17:27:34 »

Çok üzülerek söylüyorum araç Lübnan da.  Biliyorsunuz bizim oralarda hala savaş var ve akrabalarım bir kısmı Türkiye de bir kısmı Rusya bir kısmı Lübnan da...Aracın resimlerini abimden email isteyim sonra uygun olanları yayınlarım tabi. Mesela 1971 çekilmiş bir kaç siyah beyaz resim vardı gelirse sizde göreceksiniz o dönem arabaların ruhu vardı....

Valla cok seviniriz abi :) :) :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...