0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haykırarak güldüm Toyotada efsane olabilecek bir başka kasa daha varsa oda E12dir hocam...
Siz haykirarak gulmeye devam edin. Corolladan inince sizde kendinize gulersiniz zaten Fren dozaji yok.Yol tutusu sinifindaki araclardan cok geride.ruzgardan etkilenir donanimi kit ama ariza yapmiyor. Yapacak birsey yokta yapmiyor. Arabada yol bilgisayari 3 sey gosteriyor. Mp3 calan teyp bile yok ony gectim isikli dugmeler yok. Sorsan sorunsuz ama olur sorunsuz airbag arizami yapacak ?E12 corolla kasa olarak iyidir performans olarak sehir icinde iyidir ama uzun yolda focus astra golf bora .....Sanayidede sanirsiniz bir toyota yok. Bakimli her araba uzmez. Fordu opeli vw renaultu peugeotu bakarsan sana ayni sorunsuzlugu verir
burda arabalari rolle mi kaldiriyoz yoksa arabalari birbirlerine gore degerlendiriyomuyuz eğer olay rolling ise astra 1.3 golf 1.4 focus ne bilmiyorum fakat isteyen varsa gelsin deniyelim golfle kafa kafaya giderim yeni 140 lik leon fr lari kovaliyorum e12 ile , insanlarin aklindaki toyota ya ne olcak ne olabilir en fazla sizde oyle dusunmeye devam edin ....
okan agzimdan almissin.agzina sağlık hertürlü beklerim ankaraya hertürlü araçla. Olay sadece hiz olsaydi encok satan araclar zaten belli markalar olurdu.genede gorelim kim kime ne sapliyor.olay ayakta biter araci tanımada biter.ama eski yariscilardan biri olarak gercekten e12 huzur demek benim icin.anliyan anlar huzur kavramini
fazla küçümsememek lazim kullanmadan , olay roll ise e200 2006 model onla deniycem yakinda bakalim nolucak
Bizim arabadada vernik atmasi var camurlukta bazi yerlerdede ufak seyler var yaştan oturu galiba gordukce uzuluyorum
emindegilim daha ama duydugum dogruysa e12lerin boyasinin iyi olmadığını hep duyuyorum oyuzden normal diyorlar genelde sanki
Abi bilmiyorum ama bizim boyalar ince gibi ya baya. Tırnak ile çizebiliyorum. @Mehmet Ali Yıldız (13227) abi bir ara fotolarını atsana ya severim eskileri
e12 boyası hakkında çok üzülerek bişey paylaşıcam biz arabayı aldığımızdan beri var ve babamda anlıyamadı henüz ne olduğunu fakat şimdi aklıma geldi arabanın her 2 tarafında 4 kapısındada alt paçalıkların orda kabarma var ve eğilip baktığınızda gözle görülüyor boydan boya var
Pas kabarması mı acaba?
arabanin kapilarini alt marspiyele bitlestigi yer kapinin alt kismi tam 5 cm uzunlugunda kabarmis boyalar boyadan boya ama kac senedir var bir sorun cikarmadi dokulme vs gibi
Çok üzülerek söylüyorum araç Lübnan da. Biliyorsunuz bizim oralarda hala savaş var ve akrabalarım bir kısmı Türkiye de bir kısmı Rusya bir kısmı Lübnan da...Aracın resimlerini abimden email isteyim sonra uygun olanları yayınlarım tabi. Mesela 1971 çekilmiş bir kaç siyah beyaz resim vardı gelirse sizde göreceksiniz o dönem arabaların ruhu vardı....