0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla kaç senedir var ilk alindigi gun babama soyledim umursamadi oylecede duruyor resimleri ceker atarim buraya
Siz haykirarak gulmeye devam edin. Corolladan inince sizde kendinize gulersiniz zaten Fren dozaji yok.Yol tutusu sinifindaki araclardan cok geride.ruzgardan etkilenir donanimi kit ama ariza yapmiyor. Yapacak birsey yokta yapmiyor. Arabada yol bilgisayari 3 sey gosteriyor. Mp3 calan teyp bile yok ony gectim isikli dugmeler yok. Sorsan sorunsuz ama olur sorunsuz airbag arizami yapacak ?E12 corolla kasa olarak iyidir performans olarak sehir icinde iyidir ama uzun yolda focus astra golf bora ......Sanayidede sanirsiniz bir toyota yok. Bakimli her araba uzmez. Fordu opeli vw renaultu peugeotu bakarsan sana ayni sorunsuzlugu verir
Hocam ben bunları corollaya bindiğim için söylemiyorum... Ki zaten fotoda ki araç kardeşimin aracıdır benim bisikletim var çok şükür...Yalnız 2006dan bu yana çalıştığım iş yerleri gereği ve çok yakın akrabalarım ile denemediğim UZUN süre kullanmadıgım araç kalmadı desem yalan olmaz! Yani öyle hayatımızda ilk defa bindiğim araç E12 değil.O tuşları ışıksız olanlar e12den sonraki kasa malesef o dediğiniz tutmadı Aferdersinizde 12 sene önce çıkmış bir kasada yol bilgisayarınızdan neyi göstermesini bekliyosunuz? Koltuğa oturduğumda kıçımın sıcaklığı kaç derece onu gösterecek?Ve asıl cevabı siz vermişsiniz! Baktığınız sürece her araba sorunsuz ama TOYOTA BAKIMSIZ bile sorunsuz! Önceki gün toyotamla yolda kaldım ve bu benim sorunumdu itiraf ediyorum araba o kadar bakımsız ki normalde toz bile kaçmaması gereken turbo intercoolerı kış ayında 2.5 ay açıkta su ve camurun içinde kaldı ve bu sadece bir olay benim bu kullandığım şartlarda o saydıgınız araclardan biri olsa komple motoru kucakladıydık hemde ilk ayda
Ve asıl cevabı siz vermişsiniz! Baktığınız sürece her araba sorunsuz ama TOYOTA BAKIMSIZ bile sorunsuz!
+1O övdüğü OPEL bilmem ne araba artıkları, yarım LT yağ ile gezsin bakalım sonuçları ne olacak ? Neresini patlatacak ? 4.2 LT yağ alan motor, yarım LT yağla geziyor, hararet yaptırılıyor, triger zinciri dönerken şak şak şak ses çıkarıyor ve motor hâlâ pes etmiyor !Bu tarz araç kullanan bir cahil, 70.000 KM'den 293.000 KM'ye kadar otomatik şanzımanı bozamıyor ve şu an araç bende 302.600 KM'de, şanzımanda bir kararsızlık, bir şoklama bile yok. Kır bakayım kırabiliyor musun şanzımanı ? "Herkesin arabası kendine güzeldir, tabii bir sorun olduğunda söylemeyeceksin" deme, forumdan da bir çok arkadaş aracıma bindi, kullandı.Aç bakalım otomatik şanzıman sorunlarının yer aldığı siteleri, hangi markalar çıkacak karşına ? Dur üşenme, link de vereyim. Piyasada o kadar çok AT şanzımanlı TOYOTA olmasına rağmen istisnai TOYOTA markasına rastlayacaksın. Ağlanıp, "Ama seninki tork konventörlü şanzıman" diyeceksin, onların da çoğu da tork konventörlü şanzıman ! http://otosanzimanservis.com/ustayasorun.phpCayır cayır yağ yakan OPEL'leri, 20.000 KM'de devirdaim patlatan CHEVROLET'leri gelip de övmesin kimse, milletin hakkına girmeyin.Deli gibi mazot içen TDCI'ler bana sağlamlık verse ne, vermese ne ? Ah be ateş böceği Haşmet'im, tırı vırısın... Söylediğin cümlelerin nereye gideceğini ve kaç yaşındaki arabayı eleştirdiğini iyi anla.
Kaza yapmistim radyotor suyu bosalmisti radyotor suyu olmadan garaja geldim hararet yapmadi
Triger koptuktan sonra da gidiyormuş diyorlar? [emoji4]
ya çok güldüm enes buna
Yanlız, İnsignia, Astra J, Corsa D gibi modellerle Opel sorunsuzluk olarak önemli yol aldı
Valla İnsignia, Astra J kulağa hoş geliyordu ancak onlar da çok pahalıydı. Yalnız benim şansım Opel'de hiç yoktu...
bilgi olarak sunu soliyim ilk cikan seri e12ler yag yakiyor denmis.ben ilk seriyi kullaniyorum aslinda yag yakmiyor motorda korelme vs yok. Uretimden kaynakli bir dizayn hatasindan yuksek sicaklikda arada yagida karistiriyor biraz.nereye gitsem bu cvbi aldim 8senede.motorumda en ufak sorun cikmiyor.sadece bilgi olsun diye dedim yag yakmiyor ama dizayn hatasi var yani.
Abi ben makyajlı E11'leri kast ettim. Şu ilk çıkan VVT-I'lar Yoksa temiz bir E12 yağ yakmaz.