0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tuncay abinin değindiği konu önemli. Araba makyajsız ama neden makyajlı panjuru var ? Boyadan dolayı vernik atması olabilir. Ayrıca Enesin dediği gibi e11 kasa düşünebilirsiniz yakıt konusunda ciddi anlamda memnun kalacağınız bir araç hatta bir çok konuda memnun kalacağınız bir araçtır onlarda vvt-i
E12 candir
Ama temizini bulmak lazım. O da 20-22 bin TL'ye neredeyse imkânsız. Benim şahsi görüşüm 20 bin'e ne idügü belirsiz E120 almaktansa temiz bir E110 almaktan yana.
baska araclarda var
Başka marka?
bu saate aklima gelmiyor ama illaki 20 bin liraya arac bulunur ki bence ilandaki araç yüksel abinin aldigi arabadan kotu halde olamaz( yüksel abinin araba toplanmamiş halinden bahsediyorum yanlişlik olmasin )
İyiki E11'e kapılmamışım, zira E12 her anlamda başka bir araç.
Haklisin abi e12 farkli eminim o araca senin arabana yapilan masrafin ceyregi yapilsa oda bu kadar kendini gosterir senin araba 300 bin km göstermiyor
Zevkine yapılacak işler biraz da. Uğraşacak vakit ve nakit yoksa, alınır bir E11 zevkle binilir. Zira her ustayla uğraşılmıyor.E12 benim için özel ve hayalini kurduğum bir araçtı. Onun için, ona yapılan masraftan hiç kaçınmadım. Boğazımdan kıstım, onu güzelleştirdim, sağlamlaştırdım. Şu an hiç korkmadan seyahate çıkabiliyorum. O da bana vefasını böyle gösteriyor. Başka markalar gibi kesenin ağzının açıldığını hissedip, arıza yapacak arabalar değil bunlar. Bir sefer masrafı yap, bozabilene aşk olsun. Şu an 30.000,00 TL verseler satmam zira benim aracımın piyasadaki araçlardan hiç bir farkı yok. Fakat eğer masraf yapılacaksa, araç piyasa fiyatından aşağıda olmalı.
21 civarina alinip 25 yapilcak masraflarla bitebilir diye dusunuyorum ben alicak olanin kendi butcesine gore hareket etmesi lazim