0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Satarken zorlanabilirsiniz.Güneş yanıkarının resmini çekerseniz bir nebze kolay satabilirsiniz.
Muhtemelen bu sebepten 1-2 gündür satılmıyor yoksa çoktan satılmıştı.
Eğer aracı çabuk satmak gibi bir amacınız varsa almayın.
Keşke düzgün bir araç bulsam satmak tabiki istemiyorum. Yaklaşık 6 aydır bakmadığım marka/model kalmadı.
21-22 en üst limit. Ya eski de olsa toyota yada 2006 üzeri japon araçlar üzerinde yoğunlaştım bu aralar.
Bence alınır sizde kaplatırsınız çok güzel olur plasti-dip ile mat kaplarsınız değişik olur
Bence o fiyatlara makyajlı E110 kasa alabilirsiniz. Özellikle Sol Special bulursanız - ki o fiyata çok rahat bulunur - sizin için çok güzel olabilir.
Şöyle yorumlara(cesarete) ihtiyacım var maalesef. Her gördüğümde o yanıklar içimi kemirecek eminim. Bu araba alma işi çok zormuş[emoji52][emoji52][emoji52]
Çok haklısınız fakat fahiş fiyatlar istiyorlar temiz ve düzgün olanlara. Bendeki yarisi aatmayacaktım bin pişmanım[emoji4]
Bu araca ben olsam 20 den fazla vermem abi. Sebebi ise 2002 oluşu ve boya kusuru olmasından dolayı
Teşekkürler yardımlarınız için. Evet 6 ay bekledim biraz daha beklerim artık. Toyotalar kutsanmış gibi 96 sına 20 bin çeken var. Alıcı ne yapsın?