Gönderen Konu: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?  (Okunma sayısı 14776 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
Ynt: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?
« Yanıtla #140 : Eylül 02, 2014, 17:02:40 »
aynen o. Tek araba disinda gecen yok ;)
İkincilik benim için yenilgidir. [emoji14]

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Eylül 02, 2014, 17:02:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Eylül 02, 2014, 17:50:14 »
İkincilik benim için yenilgidir. [emoji14]

benim zevkim hobim idi ;) ama onun icinde oleydi kendine suan yeni garaj aldi hangi araba ile neyaptigini bilen yok ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Eylül 02, 2014, 21:09:01 »
benim zevkim hobim idi ;) ama onun icinde oleydi kendine suan yeni garaj aldi hangi araba ile neyaptigini bilen yok ;)
Yaşlanıyor muyuz ogün hihihihihi  Ben gaz veririm sen vites değiştir....
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #143 : Eylül 02, 2014, 23:57:02 »
Yaşlanıyor muyuz ogün hihihihihi  Ben gaz veririm sen vites değiştir....

ayipsin abi sevdiğimiz insanlara canlari isterse hala minikde olsa keyifler yasatiriz bmwler duruyor :D
sanırım icimoz yaşlanıyor :D is birligi halinde yaparsak iyi olur abi  :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Eylül 03, 2014, 01:42:36 »
1 sene golf 4
2 sene astra g biladere sattım hala biniyor adam yağ çubuğu nerde onu bilmez geçen motordan ses geliyor abi dedi ben arabayı satalı 30 bin olmuş adam yağı değiştirmemiş. yağ balçık kıvamında ve 1 lt civarı yağ çıktı arabadan.  ( bu olay opelde olunca sağlamlıkla alakası yok tamamen şans. toyotadakide şans vw'dekide.)
4 ay passat b 5.5 (pert)
toyota corolla e 12
bmw e36

bir ton araba geldi geçti elimizden. ben gözlemlerimi söylerim.
şahine yavrusu kartal gelirmiş hesabı bu forumda kimse kendisine arabasına laf ettirmiyor . benim umrumda olmaz toyota benim değil sonuçta. zaten biz millet olarak öz eleştiri yapmıyoruz eleştiriye kapalı bir toplumuz. bir mal alıyorsak en iyisini aldık sanıyoruz ama yanılıyoruz. bizler senelerce araba alıpta üstüne teyp paspas ve aynasına para verdik.
toyota için değil sadece eksikleri olanları söylemedik tepkimizi koymadık bakın adamlar arabadan davlumbaz çalıyorlar. çakmağı küllüğü tiryaki paket diye satıyorlar.  toyotacılar olarak arabayı aldıktan sonra bir dünya konu var hız sabitleyici takılırmı gündüz farı takılırmı. mp3 çalar teyp yok. o yok bu yok.  biraz eleştriye açık olun. araç dediğin 4 teker bir motordan ibaret değil. teknoloji çağındayız. mercedes bmw audi vw gibi araçlar nerelere geldiler. adamlar iyi yada kötü vw için özellikle orta sınıfta 7 ileri 8 ileri şanzımanlar yaptılar. araçlarına koydukları donanımlara bakın. neden aynı paraları verirken neden daha eksik şeyler alayım ki. herşey f/p olayına döndü. ne kadar paraya ne alabiliyorum. kusura bakmayın d4d motorlardan millet neler çekti. e11 kasadaydı sanırım bu kurbağa gözlü corollarla vvt-i ilk motorlarda benzin gibi yağ eksiltiyordu. sabancı toyota'yı bırakma sebeplerinden biri belkide. daha çok şey yazılır çizilir...
O kadar şeyden sonra sıkışınca toplumun demografik yapısına inme. Eleştiriye kapalılık değil bu olay. Yazdıklarımız, senin üslubuna karşılık.

Sen MERCEDES'in, AUDI'nin, VW'nin geldiği konumdan bahsediyorsun. Konu 2002 yılında üretilmeye başlanan E12 Haşmet baba, oraya gel sen hele...
Altımda 2014 COROLLA, AVENSIS olursa, o zaman anlatırsın bana VOLKSWAGEN'in geldiği konumu.

Bak sıkışınca ne de güzel "CORSA 2006'nın arabası" diyorsun.
E12 de 2002 yılının arabası. Ne bekliyorsun ? Onu söylesene allasen ? Ya da o yıllarda aynı segment arabalarda ne özellik vardı da E12'de yok ?
O yıllardaki hangi arabada doğru dürüst bilgi ekranı vardı ? Vardı da neyi gösteriyordu ?

Kimse araştırmadan, karşılaştırmadan milyarlar bağlamıyor arabalarına. Ben 2,5-3 yıl bıkmadan, zevkle araştırdım, yollarım bu araca çıktı. İsteklerime cevap vermiş ki, bu arabayı almışım.

"COROLLA'dan inince kendinize gülersiniz" bik bik bik... Cebimde beş kuruş param olmadığı zamanlarda, sanayi ustasını kendime mi güldüreyim ?
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #145 : Eylül 03, 2014, 04:26:40 »
Yuksel gene gayet iyi ozetlemis.bemce gayet guzel anlatmis gene.forumda herkez aldigi aracyta neler var neler yok biliyor.bu dunya üzerinde varmidirki buladar milyarlarini çöpe atar gibi hic bilmeden etmeden araba alcak kişi. Bmw audi mercedes bu 3 buyukler resmen araba piyasisindan kopmus kitlesi calismalari herseyi sekyorun otesine cikmis araclari 1serisi ilk serileri haric 150bin tl nin ustunde satılıyor bunlari bole karsilastirmak bile saygisizlik olur.2002-2006 model bir arabayi gidiyoruzda 2010 ve ustuyle karsilastiriyorsak bu arabanin basarisini gösterir. Ben aracim yag yakiyor dedigim bi vectraciya sen ona yakmami diyorsun deyip guldugunu gördüğüm oldu.opelcilerin bile temiz bir e12ye Hayır diyemedigi bir piyasasi hala olan bu arabalari su yok bu yok diye tartismanin anlami yok. 8senedir bi fiil bende biniyorum neyi yok neyi var bende biliyorum.sanayide ne gordugumude cok iyi biliyorum o modellerdeki yillardaki araclarla ilgili.
cokda uzatmanin anlami yok nekadar eksikleri olsada araclarimizin hala konforu övgü alan motordan sanayiye az giden donanim hatasi olmiyan az yakan cok giden araclarimiz var.hicbiri onemlidegilde uslup herseydir.konusma sekli hitap sekli.
Hickimsenin hickimseyi bu forumda baba arabasi sole bole diye yukardan bakmaya hakki yok.bizde baba arabasiyla başladık. Allah raziolsunki kullandirmis bindirmis ogretmis kendi aracimizi almaya vesile olmuş. Bu isler sira seklinde olur. Cok şükür unutmadik o gunlerimizi
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #146 : Eylül 03, 2014, 15:08:15 »
Bir Focus fanatiği olarak söylüyorum.

Focus'un yol bilgisayarı gerek konum olarak gerek fonksiyon olarak E12'den üstün değil

Fren yol tutuş olarak Focus her türlü Corolla'dan iyi. Aksini söyleyen objektiflikten uzaktır.

Ama şöyle birşey var. Corolla bir aile otomobili. Üretim maksadı virajlara uçarak girip çıksın, skipad değeri M3 ile kapışsin mantığı ile değil
enes kardeşim.
ben focus astradan üstün golften üstün corolla kötü demiyorum.
corolladaki süspansiyonda hiçbirinde yok mesela.
ama sorunsuzda sorunsuz sorunsuzda sorunsuz. bu forumda kaç tane kişi var dizel motordan darbe yemiş. sorunsuzluk diye birşey yok. allah yapısıda değil. kul yapısı bir araca bu kadar güvenmeyin derim.ki hiçbir araç motor arızası yüzünden servise gitmiyor artık. teknolojinin getirdiği bazı sorunlardan gidiyor. örneğin ben focusta yağmur sensörü ile sorun yaşamıştım servise 3 defa gittim. araba 300 km yoktu ilk servise girdiğinde ne yapalım bu araba çokmu sorunlu diyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #147 : Eylül 03, 2014, 15:15:26 »
enes kardeşim.
ben focus astradan üstün golften üstün corolla kötü demiyorum.
corolladaki süspansiyonda hiçbirinde yok mesela.
ama sorunsuzda sorunsuz sorunsuzda sorunsuz. bu forumda kaç tane kişi var dizel motordan darbe yemiş. sorunsuzluk diye birşey yok. allah yapısıda değil. kul yapısı bir araca bu kadar güvenmeyin derim.ki hiçbir araç motor arızası yüzünden servise gitmiyor artık. teknolojinin getirdiği bazı sorunlardan gidiyor. örneğin ben focusta yağmur sensörü ile sorun yaşamıştım servise 3 defa gittim. araba 300 km yoktu ilk servise girdiğinde ne yapalım bu araba çokmu sorunlu diyelim.
Ben de demiyorum. [emoji4]

Corolla sorunsuz bir araç. Bu gerçek. Ama şöyle bir durum var. Aracın sorunsuz olması için donanımdan feragat edilmiş.

Sırf bu yüzden Japonları sevmem. [emoji4]

E12 kaliteli sayılabilecek , az masraflı bur araç. Ama sırf bu yüzden bu arabalara 28- 30 bin para isteniyor. Şahsım adına konuşayım, E12 28-30 bin edecek araç değil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Eylül 03, 2014, 15:37:42 »
 :nija: :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #149 : Eylül 03, 2014, 15:39:06 »
:nija: :nija:

özürdilerm mehmet ali abi duruyorum tamam
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Eylül 03, 2014, 23:24:53 »
Konu demokrasi bulvarının dışına doğru gidiyor,hız sınır ise hak getire... Güneş yanıklarının kimsenin tenini yakmaması dileği ile....