0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enes ve ercument kastim suydu yag yakma ve yag eksilme diye tabir etmemek.eger edindigim bilgi dogru ise(hep bunu soluyolar) 2002 ilk e12lerde motorda dizayn hatasi var.yag yakmiyor ama yag kanallari sanirim biraz dengesiz.bi ara ilk jenerasyonlari buyuzden geri cagirmislar ve halletmisler sanırım. Yani tabir olarak yag yakiyor denemez buna diye dedim yoksa yag ekliyoruz sonuçta ama sunu hep soluyorum ve iddaaliyim bu konuda asla astra ve vectra donanim ile toyota karsilastirmam ondeler ve dizaynlari cok iyi.ama yillanmis arabalarini konfor ve motor olarak kiyaslayalim hangisi ne durumda.buna varim.
Bu saatten sonra zor yag eksiltmeyen yakmayan araba bulmak sahsi düşüncem bu yönde. Ama iste tamda dedigin gibi en onemli etken olan zevkler tercihler giriyor devreye.sadece inkar edilmesin yeter dedigin gibi daha masrafli sorunlu olsads yillandikca bir astra vs genede tuketicisine hitapediyor
Artik tum arabalar yag eksiltiyo bu normal bisey gibi olcak yakinda , onemli olan siyah duman atmasin
1990 yıllarda Toyota Cresida modellini üretti ve yoğun olarak arap ülkelerine sattı.Ben o tarihte arabistanda bindim ve evet oturan kişinin kıçının sıcaklığını ölçerek bacak arasına soğuk hava üflüyordu. :rofl:Bu özellik sayesinde arapistanda cresida , merdecesi neredeyse satışta ikiye katladı. Adamlar arabaya deve muamelesi yapsa da bana mısın demedi...
Bu arada Ülgen beyden aklıma geldi aracım 340,000 cik ve üzerinde orjinal turbosu var ve hala çalışıyor!
Bu da ford mondeo mk2 kasa, dizel. Orjinal motor, orjinal turbo ve orjinal vites kutusu. Ford Mondeo 1.8TD 600.000km start and drive
Haşmet abi. Ben vw ye sallamadım. Bütün markaları kıyaslayalım. Yıl olmuş 2013 hala arka camlarında manuel kol kullanılırmı ya hangi devirdeyiz biz.
Abi bu tarz detaylara bakarsak her markanın eksiği var.Sene olmuş 2014 Toyota halen daha cam düğmelerini ışıksız yapıyor mesela.