0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence de. O fiyata en temizinden E110 bulunur.
Enes E11 bende severim ancak akıl var mantık var e11 dünyanın en temizide olsa e12 den ESKİ ESKİ ESKİ kasa bunun lamı cimi yok. Kaldı ki E12 deki heybet tok duruş vs vs E11de malesef yok. ae101 speciale 15ten e11 speciale 18den fazla verecek beyinde bende yok.....
başka marka araçlara yönelin e 12 öyle ahım şahım bir araç değil sonuçta. abs 4 cam otomatik airbag ve klimadan ibaret. illa toyota olsun diye zorlamayın bence. başka marka araçlarda arıza yapmıyor çünkü
Focus 1.E12 kadar sorunsuzdur.
Haykırarak güldüm Toyotada efsane olabilecek bir başka kasa daha varsa oda E12dir hocam...
Benim fordclub da arkadaslarim var.bircok focus1 biliyorum hicbir sekilde e12 nin yanina yaklasamaz yakit konfor ve sorunsuzluk olarak.8senedir lpg li aracim daha motorda en ufak sıkıntı yaşamadım ben.
Fordcu arkadasim cok dedigim gibi ve orjinal bir st hastasi sayilirim sevdigim begendigim bir araba kullanmaktan acayip keyif aliyorum halada arasira kullanırım. Fordun performansini sahsen ben seviyorum ama yakitina gelince hic sevmiyorum gercekten corollaya gore güzel yakıyor motor yapısı bu çünkü. Dizel icin degil ama benzinlisi guzel yakıyor. Sakin kullanimlarda corolla hep onde olur yakitta.konfora gelince e12 nin malzeme kalitesi gercekten guzel ve daima uzun sureli o konforu alıyorsun forddan focus1den daha uzun vadeli bir konfor sunuyor.tabi buarada kullandigi malzeme sayesinde gogsu catladi gunes yedi vsgibi sikintilarla ugrasmiyorsun cunku catlama yapmıyor.maksat muhabbet diye yaziyorum enes yanlış anlaşılmasın dusuncelerim sahsi tecrube ve gozlemlerim sadece ama nisanlimda ford bende toyota var kaynanam bile arabaya binince rahatlik bole oluyormus diyor
Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var Sadece e12 gercekten farkli bi araç. Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 13:53:52Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu inkar edemem.malzeme kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var
Tupde 30krs yakan arkadaslarim var illaki ortalama guzel yakit yakalayan vardir ama su bi gercek biraz arastirinca bence gorceksin fordun benzinlisi yakar biraz daha fazla yakar ama gercekten hakkini verir keyif alirsin.ama e12 bence ondan önce gelir istege beklentiye gore tabi onu solemek lazım. Dedigin gibi yakipta gitmeyenlerin yaninda ford ondedir yani