Gönderen Konu: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?  (Okunma sayısı 14780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Güneş Yanıklı SOL alınır mı?
« Yanıtla #40 : Ağustos 25, 2014, 07:39:14 »
Eğer en az beş yıl binerim diyorsanız alınır. Ama ilandaki fiyat biraz yüksek, o fiyata makyajlı kasa terra  bulunur aynı güneş yanıklı olan.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 25, 2014, 07:39:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ağustos 25, 2014, 11:01:32 »
yanığı makbul bunların! Özellikle belli bir yaş üstü kullanıcılar boyanmış araç yerine yanıklı araç ile dolaşmayı tercih ediyor :)
Ben önermem t çok saçma.
Boyanmış ve şase hasarı bulunmayan aracı,  güneş yanıklı bir araca tercih ederim. Aracımda güneş yanığı olursa gider boyatırım.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 301700
  • Model Yılı: '07
  • 73 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ağustos 28, 2014, 23:41:26 »
güneş yanığı dediniz nedir ki, boyatmadan önce bir fotoğraf çekersiniz, o fotoğrafı da satarken ilana koyarsanız olur biter, dahası aynı mikron kalınlığında boya atan boyacılar var nette küçük bir araştırma yaparak bulabilirsiniz..
please seat belts

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ağustos 29, 2014, 11:25:06 »
Bence de.

O fiyata en temizinden E110 bulunur.

Enes E11 bende severim ancak akıl var mantık var e11 dünyanın en temizide olsa e12 den ESKİ ESKİ ESKİ kasa bunun lamı cimi yok.  Kaldı ki E12 deki heybet tok duruş vs vs E11de malesef yok. 

ae101 speciale 15ten e11 speciale 18den fazla verecek beyinde bende yok.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 29, 2014, 11:33:16 »
Enes E11 bende severim ancak akıl var mantık var e11 dünyanın en temizide olsa e12 den ESKİ ESKİ ESKİ kasa bunun lamı cimi yok.  Kaldı ki E12 deki heybet tok duruş vs vs E11de malesef yok. 

ae101 speciale 15ten e11 speciale 18den fazla verecek beyinde bende yok.....
Abi o beyin bende de yok. [emoji4]

20 bin hayatta etmez E110.

Ben mevcut piyasa için söylemiştim. E110 temelde 1992 yılının teknolojisini kullanıyor neticede.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Emniyet Kemeri Hayat Kurtarır
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 29, 2014, 11:35:08 »
başka marka araçlara yönelin e 12 öyle ahım şahım bir araç değil sonuçta. abs 4 cam otomatik airbag ve klimadan ibaret. illa toyota olsun diye zorlamayın bence. başka marka araçlarda arıza yapmıyor çünkü  :huh:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Ağustos 29, 2014, 11:42:06 »
başka marka araçlara yönelin e 12 öyle ahım şahım bir araç değil sonuçta. abs 4 cam otomatik airbag ve klimadan ibaret. illa toyota olsun diye zorlamayın bence. başka marka araçlarda arıza yapmıyor çünkü  :huh:

Haykırarak güldüm :rofl: :rofl: :rofl: 

Toyotada efsane olabilecek bir başka kasa daha varsa oda E12dir hocam... 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Ağustos 29, 2014, 12:42:42 »
Ahmet can abime katiliyorum e12 nin klasmaninda baska hangi araclar var acaba yakit cimrisi olcak sorunsuz olarak bilinen sanayicisine para kazandirmayan tupe mukemmel uyumlu konforu sinifinin o zamanki senelerinin en iyilerinden ne var baska.astra mi focusmu? Bi nissan almerayi bide corolla e12 yi gercekten o model yili  icerisinde ayri tutarım ben.sahsi düşüncem
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Ağustos 29, 2014, 12:54:53 »
o ariza yapmayan araçlar neler cok merak ettim, biz 8 senedir e12 kullaniyoruz yolda giderken bir kere ariza isigi yanmadi veya bu ses nerden geliyo sikinti mi var acaba diye durmadik yolda da bir kere birakmadi
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ağustos 29, 2014, 13:04:22 »
Focus 1.

E12 kadar sorunsuzdur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 29, 2014, 13:12:32 »
Focus 1.

E12 kadar sorunsuzdur.

Benim fordclub da arkadaslarim var.bircok focus1 biliyorum hicbir sekilde e12 nin yanina yaklasamaz yakit konfor ve sorunsuzluk olarak.8senedir lpg li aracim daha motorda en ufak sıkıntı yaşamadım ben.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Ağustos 29, 2014, 13:20:46 »
Haykırarak güldüm :rofl: :rofl: :rofl: 

Toyotada efsane olabilecek bir başka kasa daha varsa oda E12dir hocam... 

+100

2005 benzinli 1,4 Terra'yı 6 sene kullandım, tık demedi bir kere. Hiç yarı yolda bırakmadı beni,bir kere bile arıza ışığı yanmadı.
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Ağustos 29, 2014, 13:25:16 »
Benim fordclub da arkadaslarim var.bircok focus1 biliyorum hicbir sekilde e12 nin yanina yaklasamaz yakit konfor ve sorunsuzluk olarak.8senedir lpg li aracim daha motorda en ufak sıkıntı yaşamadım ben.
Konfor biraz da göreceli bir kavramdir. Bence Focus torsiyonlu Corolla'dan daha konforlu. Ama bu dediğimden Corolla konforsuzdur anlamı çıkmasın.

Yakıt olarak ekonomik olmayan tatlı sert kullanımda bizim Focus 8.0-8,5 lt benzin tüketirdi. Ekonomik kullanımda daha da düşer. Corolla hafifliği sayesinde bir tık daha az tuketebilir. Uzun yolda Focus'un uzun vites oranları sayesinde daha az tuketecegini düşünüyorum.

Sorunsuzluk olarak bizim araba 268 binde olmasına rağmen bir sıkıntısı yoktu. Ama Toyota'nin uzmanlık alanı sorunsuzluk. Corolla daha sorunsuz olabilir.

Sonuca gelelim. Her ikisi de kaliteli araçlar. Her ikisde kendini kanıtlamış neticede. İhtiyaç ve zevke göre karar değişebilir. Ben olsam Focus'u tercih ederdim. Ama Corolla'da kaliteli bir araç.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ağustos 29, 2014, 13:38:22 »
Fordcu arkadasim cok dedigim gibi ve orjinal bir st hastasi sayilirim sevdigim begendigim bir araba kullanmaktan acayip keyif aliyorum halada arasira kullanırım. Fordun performansini sahsen ben seviyorum ama yakitina gelince hic sevmiyorum gercekten corollaya gore güzel yakıyor motor yapısı bu çünkü. Dizel icin degil ama benzinlisi guzel yakıyor. Sakin kullanimlarda corolla hep onde olur yakitta.konfora gelince e12 nin malzeme kalitesi gercekten guzel ve daima uzun sureli o konforu alıyorsun forddan focus1den daha uzun vadeli bir konfor sunuyor.tabi buarada kullandigi malzeme sayesinde gogsu catladi gunes yedi vsgibi sikintilarla ugrasmiyorsun cunku catlama yapmıyor.maksat muhabbet diye yaziyorum enes yanlış anlaşılmasın dusuncelerim sahsi tecrube ve gozlemlerim sadece ;) ama nisanlimda ford bende toyota var kaynanam bile arabaya binince rahatlik bole oluyormus diyor  :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Ağustos 29, 2014, 13:40:40 »
Fordcu arkadasim cok dedigim gibi ve orjinal bir st hastasi sayilirim sevdigim begendigim bir araba kullanmaktan acayip keyif aliyorum halada arasira kullanırım. Fordun performansini sahsen ben seviyorum ama yakitina gelince hic sevmiyorum gercekten corollaya gore güzel yakıyor motor yapısı bu çünkü. Dizel icin degil ama benzinlisi guzel yakıyor. Sakin kullanimlarda corolla hep onde olur yakitta.konfora gelince e12 nin malzeme kalitesi gercekten guzel ve daima uzun sureli o konforu alıyorsun forddan focus1den daha uzun vadeli bir konfor sunuyor.tabi buarada kullandigi malzeme sayesinde gogsu catladi gunes yedi vsgibi sikintilarla ugrasmiyorsun cunku catlama yapmıyor.maksat muhabbet diye yaziyorum enes yanlış anlaşılmasın dusuncelerim sahsi tecrube ve gozlemlerim sadece ;) ama nisanlimda ford bende toyota var kaynanam bile arabaya binince rahatlik bole oluyormus diyor  :D
Yok abi yanlış anlamam kesinlikle. [emoji2]

Konfor göreceli ama Corolla'nin içindeki yumuşak malezeme daha fazla. Bu bur gerçek. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 29, 2014, 13:49:29 »
Ben tamamı uzun yolda Corolla 1,4" Terra benzinli ile , 1 depo ile 750km yaptım arkadaşlar..
Kurukafa yandı benzin aldım.Aracımdan çok memnundum,145000km'de arabamı sattım debriyaj orjinal idi,fren diskleri değişmemişti.
Bana göre kullanım ile alakası da var fakat arabalar genellikle iyi, bunu demek istiyorum..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Ağustos 29, 2014, 13:53:29 »
Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var ;)
Sadece e12 gercekten farkli bi araç.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 13:53:52
Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu inkar edemem.malzeme kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var ;)
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ağustos 29, 2014, 14:03:34 »
Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var ;)
Sadece e12 gercekten farkli bi araç.

Mesaj Birleştirildi: Ağustos 29, 2014, 13:53:52
Bi cok kisi belki karşı çıkabilir ama gercekten fordun motoru benim hoşuma gidiyor onu inkar edemem.malzeme kalitesi olsun gidisi olsun sevdigim araclari var dedigin gibi.benzinin hakkini veren guzel araclari var ;)
Bence haklısnız.

Ben çok yaktigina inanmıyorum. Ama farz edelim ki öyle. Yaktığı benzinin hakkini veriyor hiç olmazsa. Bunu yapamayan araçlar da var. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Ağustos 29, 2014, 14:12:52 »
Tupde 30krs yakan arkadaslarim var :D illaki ortalama guzel yakit yakalayan vardir ama su bi gercek biraz arastirinca bence gorceksin fordun benzinlisi yakar biraz daha fazla yakar ;) ama gercekten hakkini verir keyif alirsin.ama e12 bence ondan önce gelir istege beklentiye gore tabi onu solemek lazım. Dedigin gibi yakipta gitmeyenlerin yaninda ford ondedir yani
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Ağustos 29, 2014, 14:19:51 »
Tupde 30krs yakan arkadaslarim var :D illaki ortalama guzel yakit yakalayan vardir ama su bi gercek biraz arastirinca bence gorceksin fordun benzinlisi yakar biraz daha fazla yakar ;) ama gercekten hakkini verir keyif alirsin.ama e12 bence ondan önce gelir istege beklentiye gore tabi onu solemek lazım. Dedigin gibi yakipta gitmeyenlerin yaninda ford ondedir yani
Onu bilemiyorum. Bizimki az yakiyodu ya. [emoji4]

Ama Toyota'dan fazla yakabilir. Bu doğru.