Gönderen Konu: Sadece bir rüzgar arıyorum . . .  (Okunma sayısı 21001 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
Ynt: Sadece bir rüzgar arıyorum . . .
« Yanıtla #120 : Temmuz 19, 2014, 03:53:45 »
Ayağı aynaya koyuyor derken?

Doğru mu anladım? Eğer öyleyse pes artık. [emoji4]
hiç gormemeniz garip adam ayagini yandaki  aynaya koyup araba suruyo motorsikletlileri sikiştiriyo tanidigini görünce selam vermek için ustune sürüyo :D
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Temmuz 19, 2014, 03:53:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #121 : Temmuz 19, 2014, 03:54:36 »
Şu olayda bir tek bizde varmış,

Kırmızı ışıkta durup kafayı geriye doğru eğip yeşil yandımı diye bakmak :) Be mubarek insan adam gibi yerinde dur da kafanı geriye eğmek zorunda kalma :)

Ama neyse her olayı millete bağlamamak lazım, aşşağılık kompleksi oluşturma için yapılmış bir sistematik durum  :kötü:
bide yeşil yaninca aninda kornaya asilmak var :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #122 : Temmuz 19, 2014, 03:56:34 »
İşte bunun sebebi de dediğim durum. İlk sıradaki adam ışığı göremediğinden arkadaki arkadaş yardımcı olabilmek adına yapıyor dediğini :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Temmuz 19, 2014, 03:58:52 »
İşte bunun sebebi de dediğim durum. İlk sıradaki adam ışığı göremediğinden arkadaki arkadaş yardımcı olabilmek adına yapıyor dediğini :)
Bir de yeşil yanar yanmaz kornaya asılanlar var. Onlar tam sopalık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 100 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Temmuz 19, 2014, 04:02:31 »
bugun biriyle tartisiyodum o yuzden  basti bilerek gitmedim baya bi asildi kornaya sonra gittim yanima geldi 3 numara film sayesinde içeriyi gormedi biraz hizlaninca geride kaldi :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Temmuz 19, 2014, 09:05:50 »
yazmayayım dedim  ama içime dert olacak
bu forumda toyotayı en çok eleştirenlerdenim
hatta bazı arkadaşlar beğenmediysen başka araç alsaydın bile dediler ama insanız fikirlerimiz aynı olmayacak

bazı şeyler vardır aksa aktır karaysa kara yoruma hacet yoktur

yorumu sadece akı severim ya da karayı severim diye yapabiliriz
.
Adam demiş ki corolladan inip avensise binersen sessiz olduğunu görürsün..oldukça doğru

ama demiş polodan inersen bu nasıl d sınıfı araç dersin demiş
bu yorum tek kelimeyle fanboyluk içerir gerçekliği neredeyse yoktur
hani ikisine de binmesek gidip polo alacağım billahi..

Performans
tamamen göreceli
dh forumda avensis çok hantal dedi biri
dedimki bana örnek ver hangi araç seni tatmin etti
dedi ki 2.00 dizel momdeoya bindim o da hantaldı dedi...

Boşa tartışmış olduk....

Perfprmans çok görecelidir ama araca da bok atmanın fanboyluğun alemi yok!
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #127 : Temmuz 19, 2014, 11:59:34 »
yazmayayım dedim  ama içime dert olacak
bu forumda toyotayı en çok eleştirenlerdenim
hatta bazı arkadaşlar beğenmediysen başka araç alsaydın bile dediler ama insanız fikirlerimiz aynı olmayacak

bazı şeyler vardır aksa aktır karaysa kara yoruma hacet yoktur

yorumu sadece akı severim ya da karayı severim diye yapabiliriz
.
Adam demiş ki corolladan inip avensise binersen sessiz olduğunu görürsün..oldukça doğru

ama demiş polodan inersen bu nasıl d sınıfı araç dersin demiş
bu yorum tek kelimeyle fanboyluk içerir gerçekliği neredeyse yoktur
hani ikisine de binmesek gidip polo alacağım billahi..

Performans
tamamen göreceli
dh forumda avensis çok hantal dedi biri
dedimki bana örnek ver hangi araç seni tatmin etti
dedi ki 2.00 dizel momdeoya bindim o da hantaldı dedi...

Boşa tartışmış olduk....

Perfprmans çok görecelidir ama araca da bok atmanın fanboyluğun alemi yok!

buyrun benim.

kullandığınız takma isim hakkında bir yorum yapmıyorum. biz de toyota kullanıcısıyız. fazla araç test etmemiş olabilirsiniz, doğal karşılarım. yapmadıysanız boş bir gününüzde tavsiye ederim, gidin polo ile bir test sürüşü yapın. rahat edemeyebilirsiniz, içerisi basık gelebilir, performansını beğenmeyebilirsiniz fakat şöyle bir gerçek var ki o aracın yalıtımı bizim c sınıfı corollamız'dan daha iyi. yeni corolla için konuşursak, ön yolcuların durumu birbirine yakınken arkada malesef davlumbaz olmadığından polo daha sessiz. yiğidi öldürün ama hakkını da verin. japonlar motor yalıtımı konusunda standartları biraz yakaladılar fakat ülkemizde avensis de dahil olmak üzere satılan araçlardaki yol ve rüzgar sesi durumunu ya çözemiyorlar ya da çözmek istemiyorlar. bunları ben söylemiyorum, avensis kullanıcıları dile getiriyor. forumda da mevcut, arama yaparsanız bulabilirsiniz. "bence gayet iyi yalıtımı" derseniz bir şey diyemem, sizin algı ve beklentilerinize cevap veriyordur. ben de çok kötü olduğunu belirtmiyorum ancak arada sınıf farkı olan araçlarda belirli farkların olması gerekir. göreceli olarak başka bir markanın aracı, diğer bir markanın bir üst sınıf aracından daha iyi yalıtımı varsa ya başka marka takdir edilir; ya da diğer marka kötülenir. böyle yapılmalıdır ki diğer marka müşterilerinin memnuniyetsizliklerindeki artışları dikkate alarak bazı durumları düzeltmek zorunda kalsınlar.

derseniz ki motor ve gövde bileşenleri sağlam olsun (kalite ve sağlamlık ayrı şeylerdir), biraz da donanım olsun bize yeter; o zaman estetik tasarımdan yoksun (örnek vermiyorum), alan kişinin içinde mutlaka bazı "keşke" lerin kalmasına yol açan araçlar satın almak zorunda kalırsınız. dediğim gibi tek bir araç üzerinden değerlendirme yapmak ancak içinizi rahatlatır. sınıfındaki rakiplere baktığınızda "şu araçta bu var, keşke bizde de olsaydı, neyse boşver bizim malzemeler sağlam arıza yapmaz" şeklinde bir söylemle kendinizi avutmak durumunda kalırsınız.

toyota'nın saygı duyduğum özellikleri olduğu kadar anlam veremediğim felsefeleri de var. şu kitabı bir de ben bulup okusam iyi olacak. belki iyi bir tasarımın, yalıtımın vb. durumların araçta arızaya yol açmamasına rağmen neden yapılamadığını anlatıyorlardır. 

yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Temmuz 19, 2014, 12:44:00 »
buyrun benim.

kullandığınız takma isim hakkında bir yorum yapmıyorum. biz de toyota kullanıcısıyız. fazla araç test etmemiş olabilirsiniz, doğal karşılarım. yapmadıysanız boş bir gününüzde tavsiye ederim, gidin polo ile bir test sürüşü yapın. rahat edemeyebilirsiniz, içerisi basık gelebilir, performansını beğenmeyebilirsiniz fakat şöyle bir gerçek var ki o aracın yalıtımı bizim c sınıfı corollamız'dan daha iyi. yeni corolla için konuşursak, ön yolcuların durumu birbirine yakınken arkada malesef davlumbaz olmadığından polo daha sessiz. yiğidi öldürün ama hakkını da verin. japonlar motor yalıtımı konusunda standartları biraz yakaladılar fakat ülkemizde avensis de dahil olmak üzere satılan araçlardaki yol ve rüzgar sesi durumunu ya çözemiyorlar ya da çözmek istemiyorlar. bunları ben söylemiyjorum, avensis kullanıcıları dile getiriyor. forumda da mevcut, arama yaparsanız bulabilirsiniz. "bence gayet iyi yalıtımı" derseniz bir şey diyemem, sizin algı ve beklentilerinize cevap veriyordur. ben de çok kötü olduğunu belirtmiyorum ancak arada sınıf farkı olan araçlarda belirli farkların olması gerekir. göreceli olarak başka bir markanın aracı, diğer bir markanın bir üst sınıf aracından daha iyi yalıtımı varsa ya başka marka takdir edilir; ya da diğer marka kötülenir. böyle yapılmalıdır ki diğer marka müşterilerinin memnuniyetsizliklerindeki artışları dikkate alarak bazı durumları düzeltmek zorunda kalsınlar.

derseniz ki motor ve gövde bileşenleri sağlam olsun (kalite ve sağlamlık ayrı şeylerdir), biraz da donanım olsun bize yeter; o zaman estetik tasarımdan yoksun (örnek vermiyorum), alan kişinin içinde mutlaka bazı "keşke" lerin kalmasına yol açan araçlar satın almak zorunda kalırsınız. dediğim gibi tek bir araç üzerinden değerlendirme yapmak ancak içinizi rahatlatır. sınıfındaki rakiplere baktığınızda "şu araçta bu var, keşke bizde de olsaydı, neyse boşver bizim malzemeler sağlam arıza yapmaz" şeklinde bir söylemle kendinizi avutmak durumunda kalırsınız.

toyota'nın saygı duyduğum özellikleri olduğu kadar anlam veremediğim felsefeleri de var. şu kitabı bir de ben bulup okusam iyi olacak. belki iyi bir tasarımın, yalıtımın vb. durumların araçta arızaya yol açmamasına rağmen neden yapılamadığını anlatıyorlardır. 

sevgili kardeşim bir arabada üreticinin en kolay yapacağı şey yalıtımdır, koskoca toyota yalıtımı yapamıyor diye birşey olabilir mi? Kalın keçeler var arabanın tabanına döşetirsin al sana en kıral yalıtım. acaba bu yalıtımı üreticilerin tamamına yakını biraz zayıf yapmalarındaki fikir ne ola ki! ben yarım aklımla şöyle düşünüyorum, arabanın herhangi bir yürüyenindeki arızayı sürücü hemen duysun isteniyor, devamlı forumda okuyoruz balatadan ses geldi şanzıman öttü gibi, eğer bu sesler duyulmasa can sıkıcı durumlar olurdu.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Temmuz 19, 2014, 13:53:57 »
Öncelikle maksadım kesinlikle Toyota'yı yermek, kötülemek veya karalama kampanyası yapmak değil. Aynı zamanda VW fanatikliği yapmak gibi bir maksadım da yoktur bunu bilmenizi isterim.

Golf ve Auris'i kıyaslıyalım.

Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Auris'ten inip Golf'e binince çok daha kaliteli bir araca binmiş oluyorsunuz. Malzemesi daha kaliteli, donanımı satılan opsiyonlarla beraber daha iyi, daha güçlü bir dizel motoru, turbo beslemeli benzinli motoru, davlumbazı!, çift kavrama şanzımanı, Bi-Xenon farları, LED stopları, aydınlatmalı cam düğmeleri, kumandadan kapanan camları Golf'ün artılarından.

Bu kadar artı özelliğe karşı sadece Toyota'nın sorunsuzluğu var demek komik oluyor. Toyota'nın bazı felsefelerini severim ama bazı uyuzlukları da yok değil. Halen daha biz sorunsuz araç yapıyoruz anlayışının arkasına sığınıyorlar. Mesela Honda'da sorunsuz, Mazda'da sorunsuz. Ama bu markalar Toyota'nın önünde maalesef. Yeni Civic ve Yeni Corolla'ya binil yolculuk yapmış birisi olarak söylüyorum. Civic bile Corolla'dan çok üstün. Corolla daha Civic'in gerisindeyken Avrupaî rakipleriyle nasıl rekabet edebilir? Ki fiyat fazlalığını katmadım işin içine.Madem sorunsuz olsun diye boş araç yapıyorsunuz fiyatını uygun tutun değil mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #130 : Temmuz 19, 2014, 13:54:19 »
sevgili kardeşim bir arabada üreticinin en kolay yapacağı şey yalıtımdır, koskoca toyota yalıtımı yapamıyor diye birşey olabilir mi? Kalın keçeler var arabanın tabanına döşetirsin al sana en kıral yalıtım. acaba bu yalıtımı üreticilerin tamamına yakını biraz zayıf yapmalarındaki fikir ne ola ki! ben yarım aklımla şöyle düşünüyorum, arabanın herhangi bir yürüyenindeki arızayı sürücü hemen duysun isteniyor, devamlı forumda okuyoruz balatadan ses geldi şanzıman öttü gibi, eğer bu sesler duyulmasa can sıkıcı durumlar olurdu.

öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. firmanın "yapamaması" gibi bir durum söz konusu olamaz, hepimiz biliyoruz. yalnız 2 adet sorum olacak, yanıtlayabilirseniz sevinirim.

1- aynı firmanın daha üst sınıf araçlarında ne kadar güzel yalıtım yapılabildiğini veya çok uzağa gitmeden t25 kodlu kasadaki yalıtım işçiliğinin t27'den daha iyi olduğunu görebiliyoruz. ben neden tonlarca para verdikten sonra aracın döşemelerini açıp yalıtım yapmak zorunda kalayım ? o zaman aracı parça parça versinler istediğim kadar yalıtım yaparken ben birleştireyim.

2- madem toyota yalıtımı belirli ölçüde yapıp aracın muhtemel arızalarını bizim kulağımızla işitmemizi istiyor, o zaman yalıtımı üst düzeydeki araçlarında insanların bu farkındalığa ulaşmamasını mı arzu ediyor ? biz arıza bilgisi edinmek için ses mi duymak zorundayız ? sensörler ne işe yarıyor ? daha basit bir örnekle aracının orasından burasından gelen sesleri duyamayan mercedes kullanıcıları (karşılaştırma yapmak için söylemiyorum) yolda mı kalıyor ?

cevaplar için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Temmuz 19, 2014, 14:46:42 »
buyrun benim.

kullandığınız takma isim hakkında bir yorum yapmıyorum. biz de toyota kullanıcısıyız. fazla araç test etmemiş olabilirsiniz, doğal karşılarım. yapmadıysanız boş bir gününüzde tavsiye ederim, gidin polo ile bir test sürüşü yapın. rahat edemeyebilirsiniz, içerisi basık gelebilir, performansını beğenmeyebilirsiniz fakat şöyle bir gerçek var ki o aracın yalıtımı bizim c sınıfı corollamız'dan daha iyi. yeni corolla için konuşursak, ön yolcuların durumu birbirine yakınken arkada malesef davlumbaz olmadığından polo daha sessiz. yiğidi öldürün ama hakkını da verin. japonlar motor yalıtımı konusunda standartları biraz yakaladılar fakat ülkemizde avensis de dahil olmak üzere satılan araçlardaki yol ve rüzgar sesi durumunu ya çözemiyorlar ya da çözmek istemiyorlar. bunları ben söylemiyorum, avensis kullanıcıları dile getiriyor. forumda da mevcut, arama yaparsanız bulabilirsiniz. "bence gayet iyi yalıtımı" derseniz bir şey diyemem, sizin algı ve beklentilerinize cevap veriyordur. ben de çok kötü olduğunu belirtmiyorum ancak arada sınıf farkı olan araçlarda belirli farkların olması gerekir. göreceli olarak başka bir markanın aracı, diğer bir markanın bir üst sınıf aracından daha iyi yalıtımı varsa ya başka marka takdir edilir; ya da diğer marka kötülenir. böyle yapılmalıdır ki diğer marka müşterilerinin memnuniyetsizliklerindeki artışları dikkate alarak bazı durumları düzeltmek zorunda kalsınlar.

takma isim evet isim gerçek ismim değil konuyla aşırı alakası var ya söylemedem edemeyecektim(!)
size polonuz ya da golfünüzle mutluluklar dilerim
işin aslı şu
peder alj nin sahibi
bende burda toyota reklamı yapıyorum babam 2 araç fazla satsın diye...
Aslında toyotaların alayı çöp
ama ekmek parası insanları böyle konularla kandırıp araç sattırmaktı hedefim
bunu da deşifre ettiniz bravo
kahraman ilan ediyorum sizi

konuya son mesajımdır
saygılarımla
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #132 : Temmuz 19, 2014, 15:19:17 »
takma isim evet isim gerçek ismim değil konuyla aşırı alakası var ya söylemedem edemeyecektim(!)
size polonuz ya da golfünüzle mutluluklar dilerim
işin aslı şu
peder alj nin sahibi
bende burda toyota reklamı yapıyorum babam 2 araç fazla satsın diye...
Aslında toyotaların alayı çöp
ama ekmek parası insanları böyle konularla kandırıp araç sattırmaktı hedefim
bunu da deşifre ettiniz bravo
kahraman ilan ediyorum sizi

konuya son mesajımdır
saygılarımla

ali bey, takma isimden kasıt, tarafıma yönelttiğiniz söylemdi. şahsi bir sorunum yok kimseyle. reklam yapsanız saygı duyarım, bu işten para kazanıyor ve evinize ekmek götürüyorsanız demektir.

yazdığınız cevaptan olayı halâ kişisel olarak algıladığınızı çıkarıyorum. söylediklerimle ilgili herhangi teknik bir açıklama yapmadığınızdan ben de daha fazla uzatmıyorum. aracınızın göreceli olarak bazı konularda geri olması kötü bir araç sahibi olduğunuz anlamına gelmez. önemli olan sizin mutlu olmanız ancak yorumlara katlanamıyorsanız daha çok gerilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Temmuz 19, 2014, 17:12:36 »
vw ile toyota nın sahibi bile kavga etmezken biz forumda niye kendimizi yoruyoruz :)
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #134 : Temmuz 19, 2014, 18:17:25 »
arkadaşımın yepyeni audi a5 i var sıfır aldı geçenlerde 5000 km yağ ikaz ışığı yanmış, yağını ölçecek yağ çubuğu filan yok bilgisayar gösteriyormuş ama biz göremedik, Araçtan Karabüke gittik yağ değişti 5000 de 1,5 kg eksilmiş 20-25 bin km deki araba sözü nereye getireceğim adam 160-170 bin tl veriyor ama gıkı çıkmıyor yağ eksilmiş filan umurunda değil çünkü ben bu kadar çok para verdiğim arabada kusur aramam demekki olması gereken bu diyor. zaten forumlarda bütün tartışmalar orta direk arabalarında oluyor bizler kusur bulma uzmanı olmuşuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #135 : Temmuz 19, 2014, 18:47:30 »
arkadaşımın yepyeni audi a5 i var sıfır aldı geçenlerde 5000 km yağ ikaz ışığı yanmış, yağını ölçecek yağ çubuğu filan yok bilgisayar gösteriyormuş ama biz göremedik, Araçtan Karabüke gittik yağ değişti 5000 de 1,5 kg eksilmiş 20-25 bin km deki araba sözü nereye getireceğim adam 160-170 bin tl veriyor ama gıkı çıkmıyor yağ eksilmiş filan umurunda değil çünkü ben bu kadar çok para verdiğim arabada kusur aramam demekki olması gereken bu diyor. zaten forumlarda bütün tartışmalar orta direk arabalarında oluyor bizler kusur bulma uzmanı olmuşuz.

demek ki sensör görevini yapmış. yağ eksiltme konusunda motorla ilgili bir üretim hatası varsa üretici firma üstüne düşeni yapmakla yükümlüdür. toyota forumunda örnek vermeniz gereken son konu olan "yağ eksiltme" ye değinmişsiniz fakat benim sorduklarım motorla ilgili değildi.

ayrıca arkadaş çevrenizden bugüne kadar okuduğum kadarıyla toyota dışında bir marka satın alıp da gönül rahatlığı ile binebilen yok. allah sabır versin.

ilginiz için teşekkür ederim, saygılar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Temmuz 19, 2014, 21:07:31 »
zaten forumlarda bütün tartışmalar orta direk arabalarında oluyor bizler kusur bulma uzmanı olmuşuz.

Güzel bir tespit  :saygi:

Peki şöylede bir durum olabilir mi? Forumlara sadece orta direkler giriyorda bundan dolayı sorunları okuyup bilebiliyoruz  :lol: :lol:
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #137 : Temmuz 20, 2014, 00:19:55 »
Güzel bir tespit  :saygi:

Peki şöylede bir durum olabilir mi? Forumlara sadece orta direkler giriyorda bundan dolayı sorunları okuyup bilebiliyoruz  :lol: :lol:

çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. audi mercedes bmw gibi araçlara binen (yeni araç) çoğu kişi cam suyunu bile servisten temin ettiği için parası neyse veririz mantığıyla işi çözüme götürüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
  • 580 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Temmuz 20, 2014, 00:23:14 »
demek ki sensör görevini yapmış. yağ eksiltme konusunda motorla ilgili bir üretim hatası varsa üretici firma üstüne düşeni yapmakla yükümlüdür. toyota forumunda örnek vermeniz gereken son konu olan "yağ eksiltme" ye değinmişsiniz fakat benim sorduklarım motorla ilgili değildi.

ayrıca arkadaş çevrenizden bugüne kadar okuduğum kadarıyla toyota dışında bir marka satın alıp da gönül rahatlığı ile binebilen yok. allah sabır versin.

ilginiz için teşekkür ederim, saygılar.
Hakan kardeşim benim Toyota fabrikasıyla gönül bağımdan başka bağlantım yok toyotadostları sitemdede reklam filan alma durumum da yok, polemiğe açık mesajında sanki ben abartma yapıyormuşum gibi izlenim edindim.  benim yakın çevremde bahsettiğim arkadaşlarım Kastamonu Araç ta tanınan ve bilinen kişilerdirmesela Araç Eczanesini sahibi Ertan Sarışen tavsiyem üzerine  99 passatını satıp sıfır corolla aldı 1.6 otomatik 132 ps 1.8 passatından hem 14 ps daha güçlü hemde daha ekonomik bir araba olduğundan Araç ta durmuyor desem yeridir devamlı İstanbul, şurası burası derken devamlı uzun yol yapıyor daha en ufak bir şikayetini duymadım, Toyotanın kıymetini Toyotasız kalıpda başka markalara yönelenler daha iyi bilir, hayırlı geceler dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #139 : Temmuz 20, 2014, 00:32:50 »
Hatasız kul olmaz misali kusursuz araç ta olmaz Kusur derken her aracın mutlaka zayıf bir yönü vardır, bu bizim gibi araçlarla devamlı haşır neşir olan insanlarda daha da gün yüzüne çıkıyor. Verilen Audi örneği gibi adam diyor ki "olur öyle şeyler veya varsa bir sıkıntı servis halleder"
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.