0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende öyle yaparım zaten.En başta insan heyecanlanıyor ama gidiyor sonra. Biran önce ehliyeti alsam da şöyle sağdan yavaş yavaş keyfime bakarak gitsem. [emoji4]
inşallah alirsin zaman cabuk geciyor merak etme ve corolla debraji en kolay arabadir renolar allah muhafaza gazi az ver bu arada firlar e12 ler gazi aldi mi gider
Evet. Bizim arabada hiç zorlanmadım. Ama gaza alışamadım bir türlü patinajsız kalkamıyorum ve patinajdan nefret ederim. [emoji4]Birde bizim arabanın ilk iki vitesi efsane. Çok çabuk hızlanıyor kalkışta.
aynen çözmüşsün arabayi 2vites efsane şehir içi 2 de otomatik kullaniyorum 2.viteste kaldiriyorum hataa konu dagilmasin bu arada daldik gidiyoruz
Evet özelden devam ediyorum şimdi.
Valla maşallahınız var. Bende yetişemedim iletilere. Hepimiz bir rüzgar olmuş yanlıyoruzn Nerde bu asıl rüzgarı arayan arkadaş Mesaj Birleştirildi: Temmuz 21, 2014, 19:39:44 Bu arada Enes SuperB demişsin doğru benim de hoşuma gidiyor ama sırf ambleminden dolayı istemiyorum bir de PAssat'tan daha kaliteli değil kalitesiz de değil az buçukta tip fark açıyor gözümde. Yani çokta bana hitap etmiyor lakin olsa da yok demem hani
konu tamamen sapti superb ćok hoş araba ama amblem mesele benim için olmasada babam için oyle amblemine para verirsin arabanin diyip duruyo
O zaman Toyota alıp Mercedes yıldızı takalım. İyi prim yapar. [emoji14]
HEp lüx'lerden gidiyoruz ama kullanıpta bana en fazla zevk veren araç c-max oldu ama bir türlü almak nasip olmadı. Kullanması passat'tan da Mercedes'ten de daha zevkli çünkü kendine has oturuş pozisyonu ve görüş açısı çok farklı hisler yaratıyor. İçimden geldi yazayım dedim